Rada by som vyjadrila aj ja svoj názor.
Videla som celé video. Pozrela som si ho presne 3x a pozerala celkovo.
Stret:
Vyletel si z motorky, ktorá mohla mať rýchlosť +- 120. Tuto @neznamy#4744 aka Bethanny šiel do šmyku kde nastal stret vašich vozidiel. Skončil si mu na kapote, auto malo pokrčené plechy. Aj keby máš neviem aké špeciálne oblečky, minimálne dolámaný na každom kúsku tela by si bol. A môžeš tvrdiť čo len chceš.
Non-Rp:
Po takom náraze by som pochopila, že sa chceš inam umiestniť a nie hentak chcieť zdrhnúť. Už len po tej zrážke by si mal ležať. Ty si sa postavil, tak ťa znova prešiel, kde si sa už odpojil. Pekne hneď od začiatku. Pripojil si sa a hneď ťa strelil. Mal si aspoň ostať ležať, nie sa postaviť 3x po tom ako do teba vystrelil.
Nechápem:
Žiadne RP ani nič, potom čo sa ti povedal CK, si začal utekať, zľakol si sa? Potom si zrazu chcel erpiť, keď ti povedal, že podal report. Pýtam sa prečo? Prečo zrazu tá zmena? Bál si sa niečoho?
Znamenie kamarátovi:
Z ničoho nič tvoj kamarát prišiel. Prečo vystrelil? Aký mal dôvod? Či len videl kamaráta v putách a chcel policajta odrovnať a utiecť s tebou?
Môj názor nato je taký, že súhlasím so Sammym a trest by som nechala taký istý
To je všetko odo mňa :)
Btw. @neznamy#4744 cením hudbu vo videu :)
Rada by som vyjadrila aj ja svoj názor.
Videla som celé video. Pozrela som si ho presne 3x a pozerala celkovo.
Stret:
Vyletel si z motorky, ktorá mohla mať rýchlosť +- 120. Tuto [user:4744] aka Bethanny šiel do šmyku kde nastal stret vašich vozidiel. Skončil si mu na kapote, auto malo pokrčené plechy. Aj keby máš neviem aké špeciálne oblečky, minimálne dolámaný na každom kúsku tela by si bol. A môžeš tvrdiť čo len chceš.
Non-Rp:
Po takom náraze by som pochopila, že sa chceš inam umiestniť a nie hentak chcieť zdrhnúť. Už len po tej zrážke by si mal ležať. Ty si sa postavil, tak ťa znova prešiel, kde si sa už odpojil. Pekne hneď od začiatku. Pripojil si sa a hneď ťa strelil. Mal si aspoň ostať ležať, nie sa postaviť 3x po tom ako do teba vystrelil.
Nechápem:
Žiadne RP ani nič, potom čo sa ti povedal CK, si začal utekať, zľakol si sa? Potom si zrazu chcel erpiť, keď ti povedal, že podal report. Pýtam sa prečo? Prečo zrazu tá zmena? Bál si sa niečoho?
Znamenie kamarátovi:
Z ničoho nič tvoj kamarát prišiel. Prečo vystrelil? Aký mal dôvod? Či len videl kamaráta v putách a chcel policajta odrovnať a utiecť s tebou?
Môj názor nato je taký, že súhlasím so Sammym a trest by som nechala taký istý
To je všetko odo mňa :)
Btw. [user:4744] cením hudbu vo videu :)