Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - ZoraDavello


4.3.2021 13:59, naposledy upraveno 4.3.2021 14:10 uživatelem Puding

Přezdívka: ZoraDavello

Věk: 21

Zkušenosti: RP hraju již od svých jedenácti, na MTA se ale pohybuji vcelku krátce. Myslím ale, že jsem poměrně rychle vše pochytila a dovolím si říct, že moje RP není nejhorší.

Komunikační dovednosti: Jsem schopná se domluvit přes DC nebo TS, ačkoli budu asi muset vyměnit mikrofon. :D Jinak mi ale více vyhovuje psaná forma.

Mám čas: Ano, MTA hraji každý den minimálně 5 - 7 hodin. :)

Další informace o mně:

Takže..jmenuji se Sára, ale většina lidí mě zná pod jménem ZoraDavello nebo Puding. Je mi 21 let a jsem z Vysočiny. Jsem vyučená jako umělecký kovář, pasíř a zámečník, ale popravdě k tomu moc netíhnu a spíše jsem se od toho po škole distancovala. Cca rok jsem ještě studovala v Litomyšli na oboru Chovatel exotických zvířat, což mě naplňuje mnohem více než mlátit do železa. :) Moje největší zaliba je chov zvířat. Mimo to i psaní a hraní her - ať už rp/rpg nebo třeba nějakou příběhovku nebo mobu(např League of Legends). Když hraju příběhovky tak především na PS..a mojí největší srdcovkou je The Last of Us(oba díly <3) a Detroit.
Co se týče zvířat..mám jich opravdu hodně. Momentálně jsem teď na cca 130ks a to není cifra na které končím. Proč? Protože si v realitě rozumím se zvířaty jednoduše více než s lidmi. Díky tomu..nejsem schopná nechat tvorečka co potřebuje pomoc jen tak být. A tak se ke mě hrne spousta nechtěných potvůrek. Dá se říct, že mám něco jako azyl. :D Chovám tak nějak všechno a neštítím se ničeho, je jedno jestli to má osm noh nebo šupiny a plazí se to.. :)
Jak jsem zmínila výše, hraji RP už opravdu dlouho. Začínala jsem na TRP - Text role play, které hraji do teď. Ačkoli mnohem méně aktivně. Za ty roky jsem několik her sama založila, a jednu do teď vedu. :)
MTA jsem začala hrát na Artheonu, a po jeho konci jsem se přesunula na Skimo. Přechod byl sice docela těžký, ale moc jsem si to tu oblíbila.
Co se týče mě, a mé osobnosti..myslím, že je důležité vědět, že se snažím vše řešit s chladnou hlavou a v klidu. Nerada někoho zvýhodňuji a snažím se být nestranná. Bohužel se to někdy otočí proti mě a znepřátelím si tak obě strany..
Na helpera se hlásím, protože se mi už mockráte stalo, že jsem narazila na nováčka a sama jsem mu pomáhala se zaučit a zorientovat v tom co a jak se vlastně v RP dělá.. :D Věřím, že bych byla nápomocná. :)

Předem díky za odpověď. :)

20.3.2021 22:39

Ahoj @Puding,

 

po vyhodnocení tvé přihlášky a historie jsem rozhodl, že na pozici helper postupuješ. Za celý AT i HT ti gratuluji. Prosím, kontaktuj mě na Discordu (SedliX#2670), kde ti předám potřebné informace k dalším krokům.

Helper team manager

SedliX


Powered by LeoSight IFS
LT~81