Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Logyx


Logyx

Hráč

4
8.3.2021 21:48

Přezdívka: Logyx

Věk: 14

Zkušenosti: již jsme parkrat byl ve staffu na rp servrech

Komunikační dovednosti: Čeština Slovenština Angličtina lehce

Mám čas: každý den min 3h

Další informace o mně:

Čau Ahoj Jmenuji se Lukáš ale většina lidi mi říká Luko MTA se věnuji už ňaky ten rok cca asi tak 2-3 roky aktivně hraji MTA rolplay tak pul roku rok měl jsem pauzu dlouhou ale pak jsem narazil na skymo kde mam momentálně odehráno něco přes 100h a jsem vice než spokojen a proto jsem si řekl že bych si chtěl podat přihlášku do staff teamu myslím si že bych mohl byt přínosný serveru svémy nápady ale i dobrou komunikaci s lidmy dobře možná mi nejde gramatika ale s lidmy mluvim rad a dokaž případně i lehce lidi ovlivnit či změnit jejich názor. Jen abych se víc představil Pocházim z ČR z Pardubického kraje je mi 14 studuji na základni škole v 8 ročníku a asi jako každý jsem na distanční výuce tudíš mam poměrně dost času volného a pokud ten čas nevěnuji práci jak školní tak fyzické jsem na počítači a hraji MTA nejčastěji ať už rp nebo drift to by bylo asi vše. Přeji vám hezky zbytek den a omlouvám se za připadne zbytečné zdrženi čtením této přihlášky. ( omlouvám se za gramatické chyby a také doufám že se vám má přihláška líbila a obsahuej 100 slov

20.3.2021 22:32

Ahoj @Logyx,

 

po vyhodnocení tvé přihlášky a historie jsem rozhodl, že na pozici helper nepostupuješ. Důvodem je:

  • ban či jiný trest ve hře, který jsi v nedávné době obdržel za porušení závažného pravidla ve hře.

Děkujeme ti za zájem posílit náš HT. Pokud by tvůj zájem nadále trval, můžeš si podat novou přihlášku, ideálně s odstupem alespoň 14 dní. Před podáním nové přihlášky se ujisti, že splňuješ následující: Celkem alespoň 100 hodin nahraných na herním účtu a alespoň jeden měsíc bez banu nebo jiného trestu za porušení některého z důležitých pravidel (/history).

Helper team manager

SedliX


Powered by LeoSight IFS
LT~19

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo