Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Napadení.


nnRayy

Hráč

29
9.3.2021 15:21

TEXT

Zdravím, dneska jsem si řekla, že se pojedu s kamarádem projet, přijížděli jsme se v Palomino Creek. Jela jsem na hlavní cestě, kolem letiště. Ale v tu dobu, jsem si nevšimla, že tam nějaké letiště je. Není tam žádné označení, tak jsem tam omylem zajela. Ale bylo tam jedno služební auto letiště WV, které mě vybrzdilo, což mám i na akční kameře. Hned poté co mě vozidlo vybrzdilo, tak jsem vystoupila, přišla se omluvit, a dát peníze na opravu. Pán omluvu nepřijmul, tak mě tam chytl. Byl to celkem vysoký a silný muž, tak mě to celkem bolelo. V tom případě jsem se vysmekla, ale hned co jsem se vysmekla, tak mně kopl do kotníku. Nejdřív jsem si myslela, že tomu nic nebude, ale časem to začalo bolet, a natékat. Pak přijela hlídka PSA, vyřešili jsme vše v klidu. PSA: #134 a slečna Stark. Vše proběhlo v klidu. Poté jsem jela do ZZS, a dozvěděla jsem se výsledky. Mírně vyvrktnutý kotník, a skončila jsem o berlích. 

Trestní oznámení

Hned co PSA hlídka šla k autům, tak jsem si doběhla k pánovi, a zeptala jsem se ho na jméno, což neřekl mně. Tak jsem si zavolala člena PSA, a ten se ho zeptal. A hned poté pán řekl, jméno vám nedám, a plnou rychlostí v prostřed letiště odjel. Takže jméno poskytnout nemohu, jelikož měl i šátek, a na odznaku jméno nebylo. Ale měl chvíli i sundaný šátek, což na akční kameře půjde vidět.

Od mě vše, s pozdravem Lea Neskova.

Děkuju.

 

DrHell

Hráč

18
9.3.2021 15:42, naposledy upraveno 9.3.2021 15:42 uživatelem DrHell

Podatel: ?

Věc: ?


Vážená paní Neskova,

Týmto daný podnet zamietam z dôvodu nedodržania správného vzoru podľa postupu Soud 2.0. Ak naďalej trváte na svojom podnete, zadajte si ďalšiu žiadosť v danej sekcií podľa správneho vzoru. 

Ďakujem za pochopenie. 


S pozdravom Merrick Mason, J.D.
Asistent sudcu Vrchního soudu San Andreas


Powered by LeoSight IFS
LT~27

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo