Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Dominick


Halucinace

Hráč

29
9.3.2021 19:44, naposledy upraveno 9.3.2021 20:59 uživatelem Halucinace

Přezdívka: Dominick

Věk: Jsem starší šestnácti let.

Zkušenosti: Osobně si myslím, že mé zkušenosti jsou dobré. Na RP se pohybuji už nějakým tím rokem a myslím si, že novým hráčům mám co dát. Sic jsem hrál jen na pár serverech, myslím si, že i díky tomu mám RP na takové úrovni, na jaké ho mám. Nějaký ten pátek jsem byl členem A-Teamu i tady pod LeoSightem, na projektu, který padl. Což mimochodem byla i má první zkušenost s nějakým fungováním v A-T.

Komunikační dovednosti: Komunikační dovednosti v rodném jazyce si myslím, že mám na slušné úrovni, avšak ne nejlepší no a třeba Anglicky se domluvím taky.

Mám čas: V momentální chvíli, mám času až moc, ale převážně hraji spíše po večerech, kdy se stavím na hodinku, dvě, když se zaryju do RP, třeba do dvou do rána. Jinak to, kdy mám čas je veliká proměnná.

Další informace o mně:

Ták! Já jsem Dominik a čas od času se nechám trochu vytočit. Tady se už nějakej ten pátek pohybuju a myslím si, že mě většina z vás, co momentálně čtete tuhle přihlášku znáte celkem dobře. Ale pro vás ostatní, co mě neznáte, ale přesto to čtete... Jsem takovej ten klasickej mladej klučina, kterej si momentálně válí šunky doma u kompa, místo toho, aby cvičil, nebo makal. A proč si vlastně podávám tuhle přihlášku? Na serveru vídám spoustu nových tváří, které mají jaksi tak trochu problém s RP a rád bych si udělal pár těch chvilek, které si vyhradím právě na tyto hráče. Jelikož se čas od času stane, že mám volnou chvilku, kdy se v podstatě nic kolem mě neděje, kterou bych rád zaplnil něčím prospěšným pro komunitu.
   A jelikož nejsem zrovna nějakej ten spisovatel, tady bych to asi ukončil, než napíšu nějakou úplnou volovinu.

Lásku a mír, Dominick.

20.3.2021 22:40

Ahoj @Halucinace,

 

po vyhodnocení tvé přihlášky a historie jsem rozhodl, že na pozici helper postupuješ. Za celý AT i HT ti gratuluji. Prosím, kontaktuj mě na Discordu (SedliX#2670), kde ti předám potřebné informace k dalším krokům.

Helper team manager

SedliX


Powered by LeoSight IFS
LT~60