Přezdívka: Tanny
Věk: 19
Zkušenosti: byl jsem hodně krát adminem až majitelem pár serveru,takže se vyznám v příkazech a vct.
Komunikační dovednosti: umím se s lidma domluvit tak aby to bylo nejlepší z obou stran. nemam problém příjít na tsko a poradit nebo pomoc, rád si pokecám s kým koliv
Mám čas: 29.6 - kdy koliv ale od nového roku už půjdu pracovat. takže když tak bych to nějak řekl.
Další informace o mně:
má přezdívka je Tanny mam problém z děctví a to je že většinou mluvím moc rychle takže mi nejde rozumět a nebo se zakoktám a jsem v prdeli. hraji už skoro 4-5 let RP a pomalu se mi začíná hnusit hraní na serverech jako Crexlite a RZ jelikož je to furt to samé jen DM,A-T co si dělá co chce
takže bych se chtěl pokusit jako Administrátor to nějak udržovat tak aby se to nevymklo kontroly Anglicky umím ale neříkám osobě že jsem nejlepší není problém řešit
**Přezdívka**: Tanny
**Věk**: 19
**Zkušenosti**: byl jsem hodně krát adminem až majitelem pár serveru,takže se vyznám v příkazech a vct.
**Komunikační dovednosti**: umím se s lidma domluvit tak aby to bylo nejlepší z obou stran. nemam problém příjít na tsko a poradit nebo pomoc, rád si pokecám s kým koliv
**Mám čas**: 29.6 - kdy koliv ale od nového roku už půjdu pracovat. takže když tak bych to nějak řekl.
**Další informace o mně**:
má přezdívka je Tanny mam problém z děctví a to je že většinou mluvím moc rychle takže mi nejde rozumět a nebo se zakoktám a jsem v prdeli. hraji už skoro 4-5 let RP a pomalu se mi začíná hnusit hraní na serverech jako Crexlite a RZ jelikož je to furt to samé jen DM,A-T co si dělá co chce
takže bych se chtěl pokusit jako Administrátor to nějak udržovat tak aby se to nevymklo kontroly Anglicky umím ale neříkám osobě že jsem nejlepší není problém řešit