Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Za co mam zase ban????

1 2



mixikk

Hráč

1
11.3.2021 16:44

naposledy sem byl pripojenej vcera kdyz sem dostal ban za https://leosight.cz/forum/topic/3878
od ty doby co sem za to dostal ban tak sem se vubec nepripojil ted se zkusim pripojit a mam dalsi ban ale tentokrat na 24h za vykradeni vozidla??? jak sem mohl ted vykrast vozidlo a dostat za to ted ban kdyz sem od vcerejsiho banu nehral (nebyl sem od te doby na skimu pripojen) ?

11.3.2021 16:56

Zdravím @mixikk

Hádám, že si nějaký hráč podal report, že mu někdo někdy vykradl vozidlo a jestli to bylo členy AT dovoleno, report přijal nejspíš člen AT @Petriik1 a zjistil, že jsi to udělal ty, tudíž jsi dostal dodatečný ban za porušení pravidla. To že se na to nepřijde okamžitě nemusí nutně znamenat, že za to nikdo nebude potrestán.

Ale člen AT, který ban udělil se k tomu asi vyjádří přesněji, tohle je jen můj "divoký" odhad.

Petriik1

Hráč

32
11.3.2021 17:22

Ahoj, ban jsem ti tedy udělil já, což tedy asi víš, ale tak.. přejdeme k věci.

Hráč si podal report, že má podezření na NON RP vykradení vozidla, report jsem tedy vzal a vozidlo prohlédl. Následně jsem si vyhledal logy vozidla. Vozidlo jsi vykradl včera v čase 15:02, což je, pokud umím dobře počítat hodinu a půl před tím, než ti @acaBeNendohzoR dal ban za pravidlo 7. Dopustil jsi se tedy dvou porušení pravidel, přičemž jsi byl banován pouze za jeden přestupek a dnes následně za ten druhý.

Já ti unban, či zkrácení trestu udělovat nebudu, jestli bude někdo z vyšších pozic chtít unban udělit tak ať udělí.

 

-- Petriik

mixikk

Hráč

1
11.3.2021 17:29

Já ale erpil ale adminu sem se fakt na nic krom kradezi neptal, a nechápu že jste mi rovnou ten ban nemohli udělat tak že byste mi dali 24hodin od doby co jsem to udělal nebo od doby co mi skončil minulej ban...

mixikk

Hráč

1
11.3.2021 17:33, naposledy upraveno 11.3.2021 17:42 uživatelem mixikk

nechápu že furt mně dáváte ban za uplný kraviny ale třeba casperko nicolky neni vubec rp jmeno a nikoho to nezajima, hlavne ze jeden muj znamy Zidan Jefferson dostal ban za nonrp jmeno nebo neco takovyho a pritom Casperko Nicolky??? v zivote sem takovy jmeno ani prijmeni nazivo neslysel a myslim si ze ani mexican se takhle jmenovat nebude, nechci zatahovat do myho banu ostatni ale musim protoze jestli mi planujete furt nepretrzite davat takhle bany tak mi rovnou muzete dat permu, krom toho i muj kamos dostal permu za to ze jednomu nevim komu ale asi nejakymu adminovi nebo neco takovyho napsal nadavku a ma za to taky permu ale zrovna jemu je to fuk protoze kvuli tomu banu uz mta vubec nehraje

fakt mi rovnou dejte permu protoze nemam nervy na to byt dva dny v kuse nastvany kvuli hloupe hre kterou hraju jen kvuli tomuhle roleplay serveru, kdyz budu mit permu bude mi to fuk alespon se nebudu muset vztekat, a vsak vy si ten duvod na permu stejne najdete...

neznamy#2452 udělil za tento příspěvek varování: Double Post

Zdraxel

Hráč

1
11.3.2021 17:48

Já teda nevím jak to správně je na tomto portále řešený, ale byl jsem jednou IC okraden a sledoval to Administrátor "RozhodneNeBaca" a kontroloval zda je vše správně RP zahráno. Z toho soudím, že při každé nelegální činnosti v oboru okrádání hráčů/majetku by měl být vždy pořízený video-záznam, který bude poté důkaz pro správné zahraní RP v případě stížnosti u Administrátora. Tak by bylo fajn přiště dělat záznam, ať tady nemáš problémy.

mixikk

Hráč

1
11.3.2021 17:52, naposledy upraveno 11.3.2021 17:56 uživatelem mixikk

@Zdraxel souhlasím a díky za radu no, já většinu natáčím sice v hrozné kvalitě, ale třeba včera sem natáčel a bylo mi to k ničemu stejně sem dostal ban, a ten koho sem přejel tak taky zabil meho kamose pred policajni stanici, a ma nonrp jmeno (bohuzel zaznam toho jak ho mlatil palkou a zabil nemam ale i guess ze si to v logu najdete) a ban vubec nemel...

mixikk

Hráč

1
11.3.2021 17:54, naposledy upraveno 11.3.2021 17:56 uživatelem mixikk

asi situaci moc hrotim ale nechapu proste proc dostavam ban za takovyhle veci??? kdybych ukradl frakcni vozidlo treba tak se nedivim ale tohle sou fakt kraviny nebo alespon pro mne a je vic veci ktery by admin team mohl resit ale ty vubec neresi tak proc musi ted resit mne???

neznamy#2452 udělil za tento příspěvek varování: Double Post

Zdraxel

Hráč

1
11.3.2021 18:00, naposledy upraveno 11.3.2021 18:00 uživatelem Zdraxel

Tady nejde o to, jestli jsi ukradl frakční vozidlo nebo vozidlo hráče, nebo jen vykradl inventář vozidla kohokoli. Stále je to na stejné lodi a všechny tyto činnosti mají stejnou váhu. A pokud to porušuje pravidla, tak to kravina není.

Přijde mi že jsi hrozně vztahovačný, přijde ti, že jsou všichni proti tobě. To je kámen úrazu.

Prostě počkej až BAN skončí a příště si na vše dělej video-záznam. Já to třeba řeším programem "ShadowPlay" od NVIDIA GeForce. Tkz. "zpětný záznam", který si můžeš nastavit na vysoké rozlišení a uloží ti to posledních 20 minut. Což ti většinou bohatě stačí.

mixikk

Hráč

1
11.3.2021 18:09, naposledy upraveno 11.3.2021 18:13 uživatelem mixikk

mas pravdu protoze mne je jasny ze jsou vsichni proti mne (not really)  ale nejspis jo kdyz ostatni nejsou na stejne lodi, jak sem nekolikrat napsal Casperko Nicolky neni rp jmeno a hraje si v pohode, a taky zabijel pred ''kamerama'' a hracema jako ja vcera ban nema a ani nedostal nejde mi o to aby dostal ban ale proste udelal to samy a ban nema chapes...

vim ze tohle je zas o banu kvuli jinemu duvodu ale musis pochopit muj hnev
a krom toho mam jeste bezduvodne varovani na forech pry za double post pritom sem se jen vyjadroval k tematu...

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~75