Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - metyu23


neznamy#4508

Smazaný účet

101
12.3.2021 04:01, naposledy upraveno 12.3.2021 04:13 uživatelem neznamy#4508

Přezdívka: metyu23

Věk: 21 let

Zkušenosti: Má osoba již byla několikrát v nějakém admin týmu na jiných serverech, administrátor i na větším RP SAMP serveru, jmenovat nebudu. Ovšem některé příkazy, mám stále v hlavě.

Komunikační dovednosti: Neumím přesně ohodnotit své komunikační dovednosti, ovšem myslím si, že má verbální i neverbální komunikace je klasická jako u běžné osoby, která má nějaké normální vnímání. Umím se taktéž projevit, viz můj návrh na "Trusted playera". 

Mám čas: Čas, který mohu věnovat portálu leosight.cz nechci vypisovat na nějaké určité hodiny, ovšem rád bych zmínil, že kvůli činnosti v reálném životě si mohu udělat čas téměř kdykoliv, jestliže je to aktuálně možné. Na serveru trávím svůj volný čas většinou v nočních hodinách a tím server jako poslední opouštím při restartu a první navštěvuji po restartu.

Další informace o mně:

Tož já bych to napsal hezky od začátku.

V reálném životě jsem dostal od svých rodičů jméno Matěj, ovšem zde vystupuji pod pseudonymem "Metyu". Je to nějaká splácanina jména Matěj v ruském a anglickém jazyce.

Pocházím z Ústeckého kraje, přesněji z města Žatec a je mi 21 let, bohužel toto číslo se mi zas dvacátého třetí zvedne, je to hrozná představa, ale člověk se s tím nějak musí naučit žít.

Ale radši napíšu něco, co Vám něco přinese: Jak jsem zmínil výše svůj čas mám různorodý, ale výhodou je, že si ho mohu velmi přizpůsobit. Na serveru trávím většinou celou noc, jelikož když se člověk snaží o kvalitní RP skutečně to utíká. :) Mé zkušenosti nejsou nijak rozsáhlé, v žádném programovacím týmu pro NASA, jsem nikdy nebyl. Ovšem byl jsem v administrátorském týmu na jednom nejmenovaném RP serveru, když ještě nebyl SAMP mrtvý. Zde jsem se naučil mnoho věcí, nebudu zde jmenovat věci, které jsou pouze na SAMP, ale spíše věci, které jsou obecné a do života užitečné. Myslím tím třeba používat nestranný pohled na dané situace, zde přeci nemůžeme rozlišovat hráče, všichni jsme přeci hráči, kteří si chtějí zahrát fajnové RP na fajn serveru. Dále si myslím, že jsem empatický a umím lidem naslouchat, myslím si, že je to pozitivní vlastnost pro každého člověka. Ale k dalším zkušenostem již jsem byl párkrát někdo, nebo něco s právy na MTA serveru, tudíž nějaké příkazy a tak si snad stále pamatuji, ale myslím, že bych je do své hlavy dostal pěkně rychle.

Nebudu Vám zde psát proč si vybrat zrovna mě, buď mě zde v téhle komunitě znáte, či nikoliv. Buď jste se mnou RPily či nikoliv, nemohu Vám vnucovat svůj názor na mě, proč by jste si zrovna měli vybrat mě do týmu.

Ale rád Vám napíšu proč se chci stát helperem a poté stoupat, jestliže to bude možné. Rád bych se stal helperem z prostých důvodu vidím, že zde komunita je velice pestrá a já bych chtěl dosáhnout k zlepšení RP v celku té komunity, pomohl jsem zavést na server systém ověřených hráčů a myslím si, že toto funguje skvěle již teď vidím jak několik jedinců své RP posunulo o žebříček nahoru, jestli mohu přesněji jmenovat. Myslím si, že třeba @Morocko své RP posunul o něco více a, když se opravdu snaží lze to i znát. Chtěl bych aby se minimalizoval problém s Fear RP, lidi prostě neví jak RPit strach, nebo spíše si myslí, že strach pro jejich postavu nic není. Tímto jsem vytáhl jakožto příklad zrovna Fear RP, ale takových specifických věcí, kteří hráči moc nerozeznávají je více. Chtěl bych závěrem jen jednu věc a to aby jsme se zde na serveru potkali i za několik dnů, týdnů či měsíců. V celku jsme fajn komunita lidí, kteří si umí v pěkném počtu zahrát na serveru.

20.3.2021 22:40

Ahoj @neznamy#4508,

 

po vyhodnocení tvé přihlášky a historie jsem rozhodl, že na pozici helper postupuješ. Za celý AT i HT ti gratuluji. Prosím, kontaktuj mě na Discordu (SedliX#2670), kde ti předám potřebné informace k dalším krokům.

Helper team manager

SedliX


Powered by LeoSight IFS
LT~77