Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban nebo zkrácení.

1 2



Cosmmo

Hráč

21
16.3.2021 16:33

Zdravím, rád bych požádal o unban. Ban jsem dostal na účet Cosmmo za pravidlo 0 (Šlo o to že jsem smazal účet na kterým byla moje postava vysoce postavená - Ředitel ZZS a psycholog). Důvody co mne k tomuto rozhodnutí vedli jsem schopen sdělit Leosight AT na jejich vyžádání. Uvědomuju si že si za permanentní ban mohu sám a je oprávněný, byla to moje chyba a hodně blbé rozhodnutí. Celé smazání účtu proběhlo v řádu 3-5 minut. Za dva dny to bude od banu 14 dní. Myslím si že ty tresty co jsem měl, nikomu VÝRAZNĚ nekazil požitek ze hry. Samozřejmě až na ten poslední, kdy bylo ZZS (týden?) bez vedení. Mohlo, což asi i taky ovlivnilo fungování ZZS, netuším jak to na serveru poslední dobou bylo. Kromě trestů bych si i dovolil říct že jsem byl pro IC v jednu dobu menším přínosem, co se týkalo vyhlášek a pak, nevím jestli se to dá takhle i brát, ale psychotesty kterých jsem vydal 26. Tímto se omlouvám LS AT za všechny způsobené potíže a žádám o unban nebo alespoň zkrácení banu.

 

Cosmmo

sandlerino

Hráč

39
16.3.2021 16:43

Cosmmo, Cosmmo, Cosmmo...

Stále ta samá písnička dokola... Nikdo jiný tolik nezkazil hru jiným, než ty, jsem zásadně proti. Jelikož toto nebyla tvoje první perma, první trest, první přešlap. Pravidla porušuješ všude a vždycky. Tady není o čem se bavit.

Kenny15

Hráč

19
16.3.2021 17:01, naposledy upraveno 16.3.2021 17:02 uživatelem Kenny15

Ahoj Cosmmo,
dovol mi abych se tu lehounce vyjádřil. Jestli sis nevšiml, tak krajská rada vyhlásila nové výběrko na ředitela, a nový ředitel už je takže můžeme být v klidu. Nicméně musím souhlasit s tím co napsal Sandleríno.....já jsem PROTI tvé žádosti o unban a to jenom z dobré vůle mně i hráčů. 

Zkus to po nějaké přijatelnější době, třeba za měsíc.

S přáním pevného zdraví,
Kenny15

Jaucuko

Hráč

11
16.3.2021 17:10

Well, nemyslím si, že "hráč" co kazil hru ze všech nejvíc, každý den se tu najde spousta jiných adeptů na tuto příčku, kteří doteď ban nemají, já si nemyslím, že Cosmmo někdy tu hru něčím trollil jako trollil a ban nemá za jeho RP, jeho RP je lepší než 90% komunity. 

Tím pádem si myslím, že má ban jednoduše za to že je to prostě Cosmmo.

Každopádně bych mu dal nějakou pauzu od RP (-+ 2 týdny ještě) ale ne permanentní.

16.3.2021 17:28
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Holub

Hráč

45
16.3.2021 17:41, naposledy upraveno 16.3.2021 18:24 uživatelem Holub

"Tím pádem si myslím, že má ban jednoduše za to že je to prostě Cosmmo."

Právě, že banů spjatých s ním je víc než dost a ve valné většině případů jde o bany související s RP (v menšině zveřejňování citlivých informací, spam a nadávky). Je toho tam zkrátka víc než dost na to, aby si o tomhle mohl udělat každý svůj vlastní obrázek. A i když musím přiznat, že když Cosmmo chce RPit, tak je to kvalitní RP, tak bohužel je zde spousta chvilek, kdy se mu buďto nechtělo, nebo... popravdě sám nevím, co se v daných okamžicích honilo Cosmmovi v hlavě.

Sice jsou zde lidi, kteří komunitě a serveru škodí víc než kdy škodil Cosmmo, ale to neomlouvá skutečnost, že dostal víc permanentních banů než někteří lidí banů za celou svou dobu hraní. Tím tuplem jsem nepochopil celou tu kafkárnu okolo mazání účtů, aby začínal s čistým štítem. Jako sorry, ale tohle mi přijde jako snaha o to obcházet svůj rejstřík a minulost, neboť tresty jsou dávány ve vztahu k délce rejstříku. A tím se dostáváme k jedné z věcí, proč si myslím, že Cosmmo by ten unban neměl dostat a to je proto, že celá tahle kafkárna je jen na základě jeho chyb a blbosti. Bez urážky, ale je to tak. Když si člověk vytvoří tři (včetně Cosmma) různé identity na portálu, tak je asi něco špatně. Prostě to celé působí jako snaha vymrdat s celým systémem banů a toho, jak se tyhle věci řeší. A o těch unbanech kvůli IC nemluvě...

Takže kde tedy Cosmmo kazil ostatním hru? Krom nadávek a provokování x lidí na Discordu a pravidel ve hře, tak i svým přístupem a řešení svých unbanů. Dodnes jsem neviděl takový bizár, že by někdo dostal unban kvůli IC a pak dostal zpátky ban. Tohle je podle mě to, co skutečně změnilo můj názor na Cosmma a to, jak ho v tomto textu vnímat. Kdyby byl fér a nesl odpovědnost za své chyby, tak bych neřekl křivého slova, možná bych ho tady ještě i hájil, ale bohužel tohle je to, kvůli čemu si Cosmmo, společně s několika skutečnými experty v rámci banů, ten unban doopravdy nezaslouží. Unban si nezaslouží ne kvůli těm trestům, ale kvůli svému přístupu a tomu, jak se nejenom vysmál komunitě, ale i celému systému banů.

Ad důvod smazání účtu: - mrzí mě, že nemáš na to být zcela upřímný i vůči komunitě, které jsi vrazil nejednu kudlu do zad. Stejně tak mě mrzí skutečnost, že nemáš koule to uvést na pravou míru. Každý, kdo má v hlavě mozek a nemá hlavu jen jako těžítko krku ví, že buďto to byla snaha o nový začátek (k tomu mám vcelku vyhraněný názor) v rámci komunity (stejně se to prokřiklo a i kdyby ne, tak by se to dřív či později dostalo na světlo světa... prostě to tak je), nebo v tom horším případě právě ta snaha obejít systém banů. Tak či onak mám k obojímu velice specifický názor, přičemž si dovolím tvrdit, že v tuhle chvíli jdeš proti sobě, že nejsi zcela otevřený a upřímný.


Cosmmo, když už ti jde o unban, tak být tebou argumentuju namísto dávání prázdných hodnocení. Tohle jsou jen další hřebíky do tvé rakve.

Petan09

Hráč

20
16.3.2021 19:31

Tak jo.. Ahoj Cosmmo, nebo jak se to jmenuješ. Jednoznačně jsi několikanásobně porušoval pravidla MTA serveru Skimo RolePlay. Neznám tvojí historii trestů, ale na fóru jsem napočítal 6 žádostí o unban. Za tohle chceš unban? Ty vlastně píšeš že jsi byl tzv. svatoušek. Nikomu jsi nijak nekazil hru.. Jestli tento argument myslíš vážně, tak proč jsi to vlastně zakládal když lžeš? Několika násobně jsi kazil hru ostatním hráčům. To že si obcházel ban systém nemluvě. To že jsi si založil tři nové účty a dva z nich smazal.. Nevím jak to pochopit, ale ty jsi chtěl unban díky tomu že jsi udělal pár IC vyhlášek atp.? Jestli tohle myslíš vážně, myslím si že by jsi se měl zamyslet co jsi to vlastně napsal. Stížnost je dle mého absolutně odfláklá. Ale jestli bych mohl znát ten tvůj důvod co jsi tu zmínil třeba do PM na Discordu? Jestli by jsi ty měl dostat unban, tak jako chudák Crazy.

 

Nesouhlasím pro udělení unbanu

Cosmmo

Hráč

21
16.3.2021 20:17, naposledy upraveno 16.3.2021 20:17 uživatelem Cosmmo

@Petan09 @Holub

V žádosti je napsaný že důvody sdělím pouze členům admin týmu, rozhodně to nebudu sdělovat helperovi co se chová s prominutím jak ovce, bez urážky. Důvody jsou dosti osobní, o mém unbanu budou nejspíše rozhodovat všichni členi AT, tudíž to chci sdělit jen jim. Je hezký že mě oba obviňujete že obcházím ban systém, ale nic jsem neobešel, ban mi byl zrušen 2 dny předem po domluvě s Falleaglem, a jakoby promiň Toaste, nevím jak je moje vina to že jsem se domluvil na unbanu. Ten který mi ten unban udělil, tak napsal že takovou možnost dá každému, avšak ne každý si o ní zažádá.

18.3.2021 01:36
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~240

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
MrKys

300Kč dnes v 01:26

thex

60Kč dnes v 01:26

Streexy

87Kč včera v 21:46

Nejnovější uživatelé
mokonkoooo

Registrován 23.4.2024

Zeemon

Registrován 23.4.2024

rwmmike

Registrován 23.4.2024