Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Niky


18.3.2021 10:52, naposledy upraveno 18.3.2021 10:53 uživatelem Niky

Přezdívka: Niky

Věk: 23

Zkušenosti: Ohledně AT na skimu, nemam vůbec žádné. Ale podle mě si myslím že RP umím, a vždy se zlepším každý den.

Komunikační dovednosti: Umím zcela dobře komunikovat, pracuji kde je spousta lidi, a kde musím komunikovat.

Mám čas: přes týden mam čas okolo 3-4, a o víkendu klidně i 10-11H

Další informace o mně:

Ahoj, volám se Niky, mam 23 roků. Jsem komunikatívna, tvrdohlavá, a mam ráda kolektiv. Bydlím v Olomouckým kraji, mam ráda zvířata, a motorky. Jsem hodná když je zlý, a nenechám se jen tak naštvat. Ale naštvu se když začne být dost arogantní, dopadne to vždy že ho seřvu. Snažím se o spravedlnost. Zda li je nějaká hádka, tak to řeším chladnou hlavou, a vždy si poslechnu obě strany. A ješte třeba co nesnáším, když je někdo arogantní, nebo nějaka spravedlnost.

Informace o hře, a ješte něco o mně: Mam ráda GTA SAN ANDREAS protože, tuto hru hraju už odmala, a mam jí prostě ráda, začala jsem hrat MTA, až poté když jsem zjistila že něco takového je, a začala jsem ho hrat když bylo staré Skimo. A poznala jsem se spousta lidmi přes Skimo, a také ted se už bavíme IRL.

Co se mi líbi na Skimu, a co mam ráda: Na Skimu mam ráda ty auta, která jsou dobře nastavená jako v IRL. Líbi se mi dost AT protože, když jsem vždy dala report, do 5 min jsem ho měla vyřešení, a vždy jsme se domluvili na vším. Líbi se mi to erpečko, dost lidí to neporušuje, ale nějaké lidi to porušuji ale to je jasný. A vidím že Admini mají nějakou skušenost, protože s jakým adminem jsem se potkala, vždy to bylo všechno bezproblému.

Poděkování: Tak všem děkuji, že jste si to přečetli, a budu ráda za každy Souhlas. Pozdravem Niky. :)

neznamy#2452

Smazaný účet

17
18.3.2021 11:12, naposledy upraveno 18.3.2021 11:14 uživatelem neznamy#2452

Ahoj Niky,

Celkom sa mi páči, že hodnotíš Skimo suprovo a páči sa ti Aktivita AT, ale mal by som otázku.. Z kadiaľ si všetky tieto hodnotenia nabral/-a? Na Skime na tomto účte si nikdy nebol pripojený/-á a nikdy si tam nehral/-a..

Za mňa určite nesúhlas nakoľko nesplňuješ podmienky na Helpera. (100 Hodín odohraných na serveri Skimo RP). 

18.3.2021 11:27

Zapoměla jsem dodat že, jsem vždy hravala s bratrem, přes jeden učet, ale určitě zda li to těd nejde, tak ty hodiny si nahraju. :)

20.3.2021 22:37

Ahoj @Niky,

 

po vyhodnocení tvé přihlášky a historie jsem rozhodl, že na pozici helper nepostupuješ. Důvodem je:

  • vysoký poměr nesouhlasů a souhlasů,
  • nedostatek hodin nahraných na účtu (<100 h).

Děkujeme ti za zájem posílit náš HT. Pokud by tvůj zájem nadále trval, můžeš si podat novou přihlášku, ideálně s odstupem alespoň 14 dní. Před podáním nové přihlášky se ujisti, že splňuješ následující: Celkem alespoň 100 hodin nahraných na herním účtu a alespoň jeden měsíc bez banu nebo jiného trestu za porušení některého z důležitých pravidel (/history).

Helper team manager

SedliX


Powered by LeoSight IFS
LT~68