Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška MTA Konzultant vozidel - Kenny15


Kenny15

Hráč

19
18.3.2021 18:27, naposledy upraveno 18.3.2021 18:27 uživatelem Kenny15

Přezdívka: Kenny15

Věk: 16

Zkušenosti: Dělal jsem supporta, takže vím jak to chodí, ale VCT jsem ještě nebyl, ale jelikož studuji automechanika, tak bych mohl být přínosem pro konzultaci vozidel.

Komunikační dovednosti: Ovládám angličtinu, češtinu, ještě si pamatuju něco německy. Jinak mám mikrofon, TS3 + Discord, to co má mít správný hráč.

Mám čas: Většinou k večeru, mezi 17 - 21 hodinou, někdy i dříve.

Další informace o mně:

Ahoj, myslím že se nemusím ani představovat. Vy, co mě neznáte, tak se jmenuji Štěpán a pocházím z Jihomoravského kraje. Momentálně studuji ISŠA v Brně, na oboru automechanik. Proč se vlastně hlásím na VCT? Všiml jsem si, že chybí, ale to už spousta z vás asi zaregistrovalo, že Wright není v A-Teamu. Vlastně tady tímto ho chci nahradit, viděl jsem že tuhle práci zastává i Falleagle, což je podle mě málo. Vím, že mám historii banů delší než týden před výplatou, ale myslím si že by se dokázalo tím VCT hodně věcí zlepšit. Samozřejmě si uvědomuju i to, že se nedělají různé tuningy nebo chipy aut, asi je to i tím způsobeno, že není VCT, ale na druhou stranu nějaký takový konzultant na vozidla by se podle mě hodil. Budu respektovat vše, jak váš názor, prostě cokoliv. Nemyslím si, že bych měl nějakou šanci s mou historií, ale jak jsem již uvedl. VCT se hodí vždy.

Lásku a mír přeje, Kenny15

18.3.2021 18:56

VCT momentálně nehledáme - zamítnuto.

Můžeš si zkusit podat přihlášku na Helpera.


Powered by LeoSight IFS
LT~45