Přezdívka: Ariussin
Věk: 23
Zkušenosti: Vzhelem se svojí kreativitou mám s MC docela dost bohaté zkušenosti, nahráno mám několik stovek hodin, bohužel jako admin nikoli, ale rychle se učím a rád bych pomohl k dalšímu rozvoji serveru.
Komunikační dovednosti: rodilá čeština(sice udělám chybu, ale většinou, je na vině mé rychlé psaní), slovenštině v pohodě rozumím a v angličtině když přijde na lámání chleba, tak se nějak domluvím i když čtení a psaní vzládám mnohem lepé. S lidmi nemám nijak problém komunikovat a vzhledem několika jedinců, co se vždy objeví, tak mám i velikou trpělivost.
Mám čas: pracovní dny odpoledne po práci, víkendy většinou celé ano
Další informace o mně:
Moje velebné jméno je Čenda a jsem vysoký, pohledný, milí i vtipný. Miluji společné romantické procházky v dešti. Zbožňuji přírodu i techniku. Trávím i dost času v kanadách s násadou v ruce(vzhledem k tomu, že sloužím v AZ AČR, i jako koniček mám mil-sim). V rámci svých studii jsem se učil i programování a zvládám i některé grafické nástroje. Jsem kreativní a vynalézavý a hned před prvním neuspěchem se nevzdávám. Vystudoval jsem a pracují jako projektant v technickém oboru TZB. Na Leosightu mám něco už nahráno a kolektiv tady docela dobře znám. Měl bych zájem primárně o MC administrátora vzheldem k tomu, že raději řeším komplexnější problémy než jen to, že "jak mám otevřít dveře" ale i to dokažu bez řečí řešit.
Předem děkuji za umožnění budoucí spolupráce.
**Přezdívka**: Ariussin
**Věk**: 23
**Zkušenosti**: Vzhelem se svojí kreativitou mám s MC docela dost bohaté zkušenosti, nahráno mám několik stovek hodin, bohužel jako admin nikoli, ale rychle se učím a rád bych pomohl k dalšímu rozvoji serveru.
**Komunikační dovednosti**: rodilá čeština(sice udělám chybu, ale většinou, je na vině mé rychlé psaní), slovenštině v pohodě rozumím a v angličtině když přijde na lámání chleba, tak se nějak domluvím i když čtení a psaní vzládám mnohem lepé. S lidmi nemám nijak problém komunikovat a vzhledem několika jedinců, co se vždy objeví, tak mám i velikou trpělivost.
**Mám čas**: pracovní dny odpoledne po práci, víkendy většinou celé ano
**Další informace o mně**:
Moje velebné jméno je Čenda a jsem vysoký, pohledný, milí i vtipný. Miluji společné romantické procházky v dešti. Zbožňuji přírodu i techniku. Trávím i dost času v kanadách s násadou v ruce(vzhledem k tomu, že sloužím v AZ AČR, i jako koniček mám mil-sim). V rámci svých studii jsem se učil i programování a zvládám i některé grafické nástroje. Jsem kreativní a vynalézavý a hned před prvním neuspěchem se nevzdávám. Vystudoval jsem a pracují jako projektant v technickém oboru TZB. Na Leosightu mám něco už nahráno a kolektiv tady docela dobře znám. Měl bych zájem primárně o MC administrátora vzheldem k tomu, že raději řeším komplexnější problémy než jen to, že "jak mám otevřít dveře" ale i to dokažu bez řečí řešit.
Předem děkuji za umožnění budoucí spolupráce.