Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška MC Administrátor - Ariussin


Ariussin

Hráč

8
1.2.2019 01:46, naposledy upraveno 4.2.2019 01:41 uživatelem Ariussin

Přezdívka: Ariussin

Věk: 23

Zkušenosti: Vzhelem se svojí kreativitou mám s MC docela dost bohaté zkušenosti, nahráno mám několik stovek hodin, bohužel jako admin nikoli, ale rychle se učím a rád bych pomohl k dalšímu rozvoji serveru.

Komunikační dovednosti: rodilá čeština(sice udělám chybu, ale většinou, je na vině mé rychlé psaní), slovenštině v pohodě rozumím a v angličtině když přijde na lámání chleba, tak se nějak domluvím i když čtení a psaní vzládám mnohem lepé. S lidmi nemám nijak problém komunikovat a vzhledem několika jedinců, co se vždy objeví, tak mám i velikou trpělivost.

Mám čas: pracovní dny odpoledne po práci, víkendy většinou celé ano

Další informace o mně:

Moje velebné jméno je Čenda a jsem vysoký, pohledný, milí i vtipný. Miluji společné romantické procházky v dešti. Zbožňuji přírodu i techniku. Trávím i dost času v kanadách s násadou v ruce(vzhledem k tomu, že sloužím v AZ AČR, i jako koniček mám mil-sim). V rámci svých studii jsem se učil i programování a zvládám i některé grafické nástroje. Jsem kreativní a vynalézavý a hned před prvním neuspěchem se nevzdávám. Vystudoval jsem a pracují jako projektant v technickém oboru TZB. Na Leosightu mám něco už nahráno a kolektiv tady docela dobře znám. Měl bych zájem primárně o MC administrátora vzheldem k tomu, že raději řeším komplexnější problémy než jen to, že "jak mám otevřít dveře" ale i to dokažu bez řečí řešit.

Předem děkuji za umožnění budoucí spolupráce.

6.2.2019 00:49, naposledy upraveno 6.2.2019 00:55 uživatelem Rataj

Po vyhodnocení přihlášky bylo rozhodnuto, že postupuješ na pohovor na pozici MC Administrátor.

O pohovor požádej na TS3 kterýkoli den v časovém rozsahu 17:00 - 23:00, nejpozději však 14.2.2019.

EDIT: Ještě dodávám, že 11. - 13. tu nejsem, takže s těmito dny nelze počítat.


Powered by LeoSight IFS
LT~18

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo