Přezdívka: Tempestus
Věk: 21
Zkušenosti: Administrátorské zkušenosti v MTA, za tu dobu doufám, že jsem se setkal i s komunitou a dokážu jí porozumět.
Komunikační dovednosti: AJ, ČJ - Plynně, slovem i písmem. Německy - začátečník až mírně pokročilý.
Mám čas: V poslední době, do té doby, než dostanu novou práci, neustále.
Další informace o mně:
Všichni mě tu znáte. Steele, Caff, Larks, Tempestus, Psychopat. Airsofťák, kterej se nějak nachomejtl u starýho Skima, a od tý doby nemůže prostě Leosight opustit, ačkoliv jsem se o to pokusil. Dosti cynický, někdy s těžkým nezájmem pro něčí životy. Ale když si padnem, dokážu bejt fáááájn.
**Přezdívka**: Tempestus
**Věk**: 21
**Zkušenosti**: Administrátorské zkušenosti v MTA, za tu dobu doufám, že jsem se setkal i s komunitou a dokážu jí porozumět.
**Komunikační dovednosti**: AJ, ČJ - Plynně, slovem i písmem. Německy - začátečník až mírně pokročilý.
**Mám čas**: V poslední době, do té doby, než dostanu novou práci, neustále.
**Další informace o mně**:
Všichni mě tu znáte. Steele, Caff, Larks, Tempestus, Psychopat. Airsofťák, kterej se nějak nachomejtl u starýho Skima, a od tý doby nemůže prostě Leosight opustit, ačkoliv jsem se o to pokusil. Dosti cynický, někdy s těžkým nezájmem pro něčí životy. Ale když si padnem, dokážu bejt fáááájn.