Přezdívka: Alfondra
Věk: 17
Zkušenosti: Bohaté. Působil jsem na několika serverech napříč žánry a pozicemi.
Komunikační dovednosti: Výborné. Čeština - rodný jazyk. Angličtina - dobrá znalost slovem i písmem
Mám čas: V týdnu i o víkendu.
Další informace o mně:
Jmenuji se Ondřej, jsem student z Prahy a na Leosightu působím už čtyři roky. S Minecraftem i Leosight komunitou mám velké zkušenosti, myslím, že většina lidí mě zná a já znám je. Na Minecraftu bych chtěl být především nápomocný vedení, pomáhat hráčům a řešit problémy. Jsem komunikativní, spolehlivý a dochvilný. Nevadí mi větší zodpovědnost, rád vedu tým lidí a baví mě řešit interní problémy. Na Leosightu jsem působil jakožto hlavní support a následně i herní administrátor na serveru Anteros Roleplay.
**Přezdívka**: Alfondra
**Věk**: 17
**Zkušenosti**: Bohaté. Působil jsem na několika serverech napříč žánry a pozicemi.
**Komunikační dovednosti**: Výborné. Čeština - rodný jazyk. Angličtina - dobrá znalost slovem i písmem
**Mám čas**: V týdnu i o víkendu.
**Další informace o mně**:
Jmenuji se Ondřej, jsem student z Prahy a na Leosightu působím už čtyři roky. S Minecraftem i Leosight komunitou mám velké zkušenosti, myslím, že většina lidí mě zná a já znám je. Na Minecraftu bych chtěl být především nápomocný vedení, pomáhat hráčům a řešit problémy. Jsem komunikativní, spolehlivý a dochvilný. Nevadí mi větší zodpovědnost, rád vedu tým lidí a baví mě řešit interní problémy. Na Leosightu jsem působil jakožto hlavní support a následně i herní administrátor na serveru Anteros Roleplay.