Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Layz


Layz

Hráč

8
21.3.2021 19:38, naposledy upraveno 6.4.2021 21:43 uživatelem Layz

Přezdívka: Layz

Věk: 15

Zkušenosti: Na Skimu mám cca 800 hodín a myslím že moje RP skusenosti a poznánie pravideľ sú na dobrej úrovni.

Komunikační dovednosti: na profesionálnej úrovni.

Mám čas: 9:00 do 23:00 som na servery ( menšie pauzy )

Další informace o mně:

Volám sa Marek , je mi 15 Rokov . Som kumunikatívny držím sa svojho cieľa , rád pomáham odstatným ľudom v hocičom , trvám na spravedlnosti na kohokoliv. Rád si vypočujem obe strany a aby poznám alternatívu, pri každej situácii si pokúšam zachovať chľadnú hlavu. Niečo o mne ohľadom hrania GTA : GTA som začal hrať už od svojich 11 rokov , začal som na San Andreas a tam som aj doteraz , na skime som začal hrať asi od 10.12.2020. Na skime sa mi páči : 1.hlavne kolektív , dobre sa baví s ľudmi pri každej situácii , príjemný postup admínov a ľudí. Spravodlivé pravidlá a prepracovanosť servera. 3. Rozvoj hry , každý den prichádzajú nové updaty a podobne..... To bude všetko , prajem pekný zvyšok dňa ; ) .

13.4.2021 17:02

Ahoj @Layz,

 

Po zhodnocení tvé přihlášky jsem došel k závěru, že na pozici helper nepostupuješ. Důvodem je:

  • trest, který jsi ve hře dostal za poslední měsíc.

Děkujeme ti za zájem posílit náš herní tým. Tentokrát to nevyšlo, přesto neztrácej naději a neboj se podat novou přihlášku, jakmile splníš všechny podmínky náboru. Přeji hezký den,

SedliX.


Powered by LeoSight IFS
LT~41

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo