Přezdívka: rozhodnenebaca
Věk: 17
Zkušenosti: hraju minecraft asi 5 let, ovládám základy world editoru, ovládám zíkladní adminské příkazy
Komunikační dovednosti: čj(z neznámého důvodu se mi plete A a E), aj mírně pokročilý, němčina začátečník, na TS jsem schopný fungovat, ale malé varování občas sem ukecaný a mírně agresivní
Mám čas: kdykoliv jsem doma, zpravidla mezi 15:00 až 22:00
Další informace o mně:
studuju Psš obor strojírenský technik, bydlím ne vesnici, hodně hraju hry na počítači, hraju šachy a dříve jsem se věnoval hasickému sportu, občas sem působil na nějakém serveru jako support, či builder, nemám problém dělat otrockou práci ve stylu vytváření terénu při vytváření map
**Přezdívka**: rozhodnenebaca
**Věk**: 17
**Zkušenosti**: hraju minecraft asi 5 let, ovládám základy world editoru, ovládám zíkladní adminské příkazy
**Komunikační dovednosti**: čj(z neznámého důvodu se mi plete A a E), aj mírně pokročilý, němčina začátečník, na TS jsem schopný fungovat, ale malé varování občas sem ukecaný a mírně agresivní
**Mám čas**: kdykoliv jsem doma, zpravidla mezi 15:00 až 22:00
**Další informace o mně**:
studuju Psš obor strojírenský technik, bydlím ne vesnici, hodně hraju hry na počítači, hraju šachy a dříve jsem se věnoval hasickému sportu, občas sem působil na nějakém serveru jako support, či builder, nemám problém dělat otrockou práci ve stylu vytváření terénu při vytváření map