Přezdívka: Tempestus
Věk: 21
Zkušenosti: Již četné zkušenosti se spravováním nejmenovaného serveru pod vedením určitého velmi známého individua. Další zkušenosti se spravováním serveru Skimo, na Skimu později jako Lead Admin, na nejmenovaném serveru pouze jako řadový administrátor. Menší zkušenost s Mappingem, slušnější zkušenosti s Texturami.
Komunikační dovednosti: Samozřejmé, TeamSpeak, Skype apod. Mikrofon samozřejmostí, a předpokládám, že slušný. Komunikativní znalost v Češtině - rodilý mluvčí, dále Anglický Jazyk - Plynule.
Mám čas: Převážně během odpoledne a večerů, prakticky po práci, po cca šesté, sedmé hodině
Další informace o mně:
Tak všichni mě určitě znáte, Tempestus, Steele, Larks, Caff, jmen je dost, věnuji se Airsoftu a vším spojeným s vojenstvím. Dále rád pracuji s počítačem a hraju na něm, pracuju pro Amazon, a proto jsou moje doby online již omezené a příjmy poměrně slušné. Rád Vám všem tady vypomůžu a budu se snažit za řádný chod serveru.
**Přezdívka**: Tempestus
**Věk**: 21
**Zkušenosti**: Již četné zkušenosti se spravováním nejmenovaného serveru pod vedením určitého velmi známého individua. Další zkušenosti se spravováním serveru Skimo, na Skimu později jako Lead Admin, na nejmenovaném serveru pouze jako řadový administrátor. Menší zkušenost s Mappingem, slušnější zkušenosti s Texturami.
**Komunikační dovednosti**: Samozřejmé, TeamSpeak, Skype apod. Mikrofon samozřejmostí, a předpokládám, že slušný. Komunikativní znalost v Češtině - rodilý mluvčí, dále Anglický Jazyk - Plynule.
**Mám čas**: Převážně během odpoledne a večerů, prakticky po práci, po cca šesté, sedmé hodině
**Další informace o mně**:
Tak všichni mě určitě znáte, Tempestus, Steele, Larks, Caff, jmen je dost, věnuji se Airsoftu a vším spojeným s vojenstvím. Dále rád pracuji s počítačem a hraju na něm, pracuju pro Amazon, a proto jsou moje doby online již omezené a příjmy poměrně slušné. Rád Vám všem tady vypomůžu a budu se snažit za řádný chod serveru.