Přezdívka: pavot
Věk: 17
Zkušenosti: Na několika MC serverech jsem už administrátor byl. Někde dokonce i builder, ale to už je dlouho. Naposledy jsem byl administrátorem na vašem MC serveru, ale nemůžu si vzpomenout jakej to zrovna byl. Jak už obrázek na foru naznačuje tak jsem docela machr v kopání bloků. Taky nějaký základní ovládání world editu, admin příkazy bych měl znát pokud nejsou nějak upravený.
Komunikační dovednosti: Česky mluvit i psát mluvím, gramatika...noooo. Angličtinu tu už zvládám.
Mám čas: Každý den, jen každý druhý víkend nejsem doma
Další informace o mně:
Jmenuji se Pavel Votýpka. Bydlím v Bělé pod Bezdězdězem a učím se Instalatérem. Ve volném čase koukám na seriály, nebo hraju moje oblíbené hry. Na počítači strávím většinu svého volného času. Čas od času se dokonce vypne i MTA server a já o tom nic nevím. (y).
**Přezdívka**: pavot
**Věk**: 17
**Zkušenosti**: Na několika MC serverech jsem už administrátor byl. Někde dokonce i builder, ale to už je dlouho. Naposledy jsem byl administrátorem na vašem MC serveru, ale nemůžu si vzpomenout jakej to zrovna byl. Jak už obrázek na foru naznačuje tak jsem docela machr v kopání bloků. Taky nějaký základní ovládání world editu, admin příkazy bych měl znát pokud nejsou nějak upravený.
**Komunikační dovednosti**: Česky mluvit i psát mluvím, gramatika...noooo. Angličtinu tu už zvládám.
**Mám čas**: Každý den, jen každý druhý víkend nejsem doma
**Další informace o mně**:
Jmenuji se Pavel Votýpka. Bydlím v Bělé pod Bezdězdězem a učím se Instalatérem. Ve volném čase koukám na seriály, nebo hraju moje oblíbené hry. Na počítači strávím většinu svého volného času. Čas od času se dokonce vypne i MTA server a já o tom nic nevím. (y).