Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška MTA Administrátor - Kelin


Kelin

Hráč

0
29.6.2018 12:34, naposledy upraveno 29.6.2018 15:47 uživatelem Rataj

Přezdívka: Kelin

Věk: Věk splňuji, ale důstojně si věk tajím už kolik let a tak to zůstane.

Zkušenosti: Hlavní Administrátor na portále RoyalZone (správce VPS, správce financí, VCT, mapper), působení na této pozici přibližně dva roky. Ukončení mého "pobytu" v Admin Týmu skončilo důvodem, protože jsem neměl tolik času se věnovat hrám a po domluvě jsem byl propuštěn. Celý příběh o tom, jak jsem fungoval v Admin Týmu na RoyalZone mohu povědět na TeamSpeaku individuálně.

Komunikační dovednosti: Když nemusím, tak nemluvím. Ale taky se rád zasměji, když je dobrá konverzace.

Mám čas: Ano, mám čas. Hlavně po večerech, ráno a dopoledne. Přes den jsem v práci.

Další informace o mně:

Jmenuji se celým jménem Petr Pelnář a ve virtuálním světě se prezentuji pod přezdívkou Kelin. Jsem člověk vážné povahy, ale jsou i chvíle, kdy je se mnou zábava, preferuji spíš profesionalitu než nějaké srandičky, i přes to, že jsme na herní platformě. Mám rád, když se lidé respektuji, dodržují pravidla a nejsou zbytečně nepříjemní k ostatním. Jsem spravedlivý, respektující a kamarádský charakter, který dokáže být nápomocný když může. Nedělá mi problém dělat něco, co se mi zrovna nelíbí, vedu si svou cestu pod příslovím "drž hubu a šoupej nohama", když se musí něco respektovat. Abych zde prořekl i své slabé stránky, začal bych svými špatnými vlastnostmi. První nejhorší vlastnost je, že mé vědomí neunese tolik humoru, kolik unesou ostatní hráči na RolePlay. Beru věci spíš vážným vědomím, než humoristicky. Na nějakou ironii a sarkasmus si moc nepotrpím, nejsem na ní zrovna stavěný, do jisté míry. Když to přetáhne meze, tak už říkám, že by to mohlo stačit a je hodně poznat, že je mi to nepříjemný. Další mou horší vlastností je velkorysost, protože mé dobroty lidé zneužívají pro svůj prospěch a neváží si, když pro ně něco udělám, i když se na ně mohu z vysoka vykašlat. V realným životě se mi tohle nestalo, že by někdo využil mé dobroty, ale z 70% bych řekl, že to hráči ve hrách jen zneužívají pro sebe. Má třetí vlastnost by mohla být asi celkově humor, již jsem zmiňoval, že nejsem stavěný člověk na moc srandy, takže ve mě lidé vidí "vážného člověka", ale to je věc názoru, někdo říká že je se mnou zábava a někdo zase říká opak, nevím jestli to mám brát jako špatnou vlastnost, asi jak někomu sednu. Co se týče mých zájmu, mám rád veteránská vozidla, které jsou pod 1980, občas se najdou i výjimky mezi novějšími vozy. Ze značek vozidel se mi líbí hlavně Mercedes-Benz, od této značky se mi líbí překvapivě i nové vozidla. Jsem takový nadšenec do automobilů, ale ne na takové úrovni, abych tady vydával ze sebe různé výkony o každém vozu co se řekne. Ale zajímám se o ně trochu. Také se zajímám o motocykly, respektive o motocykly stylu chopper, na který aktuálně dělám řidičský průkaz a mám v plánu si pořizovat chopper. Krom motocyklů se zajímám o počítače, přesněji o hardware počítače. Je to můj koníček od roku 2015, co jsem stavěl svou první verzi stolního počítače zcela sám. Občasně mě zajímá i software, ale na takové úrovni, kterou potřebuji k hardwaru. Abych ovládal BiOS z menší stránky, Windows a základní programy pro chod počítače. Zase by se dalo říci, že jsem nadšenec do počítačových sestav. Mezi mé zájmy ještě patří hraní her, přesněji na hry od společnosti Blizzard a Multi Theft Auto. Teď tedy spíše jen na Blizzard, protože na Multi Theft Auto není co hrát pořádně, takže vyčkávám na Skimo. Snad jsem řekl vše, co je potřeba vědět, ještě jsem Vám to trochu okořenil svými zájmy a oblibami.

Upraveno: Odstraněna webová adresa z názvů konkurenčního portálu - Rataj

29.6.2018 15:45

Přihláška je dobře napsaná, avšak bohužel nesplňuješ první bod požadavků "Aktivita na portále již před podáním přihlášky". Zrovna v tvém případě bych počkal delší dobu, jelikož přecházíš z AT konkurence se kterou máme špatné zkušenosti. Můžeš si přihlášku samozřejmě podat znovu a to po delší aktivitě na serveru. Zatím tvoji přihlášku zamítám. Děkuji za pochopení.


Powered by LeoSight IFS
LT~18

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: freecko (2000Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

WoT Turnaj - BO3

zítra 16:00

Kdo je online?
Vitezslav

255Kč včera v 16:09

tootsao

70Kč včera v 15:03

Mondis

150Kč včera v 09:17

Nejnovější uživatelé
mimiRP

Registrován 18.4.2024

misik69

Registrován 18.4.2024

Alogare

Registrován 18.4.2024