Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Kolpanek


1.4.2021 12:10, naposledy upraveno 1.4.2021 12:11 uživatelem Kolpanek

Přezdívka: Kolpanek

Věk: 15

Zkušenosti: Za dobu, od poslední přihlášky, jsem nabral spousty zkušenosti. Jak už v RP, tak komunikaci. Taktéž, za tu dobu, jsem se naučil více věcí, ohledně helperování.

Komunikační dovednosti: Čeština/Polština a lehce Angličtina

Mám čas: No, jak jsem již psal v minulé přihlášce, čas se nedá nikdy upřesnit.. ale určitě bych dokázal být aktivní, tak 6-7 hodin, takže se nic nezměnilo.

Další informace o mně:

Dobrý den, jmenuji se Patrik. Jsem sympatický, milý, spravedlivý, výpomocný a pracovitý člověk. Jsem člověk, který se dokáže do pár dní naučit hodně věcí. Mezi mé koníčky patří cestování, procházky, jízda na kole a florbal. Ohledně mé herní stránky, kdysi mě neskutečně bavilo hrávat Minecraft, ale holt, časy se mění, Minecraft mě omrzel a teď hraji, jenom MTA. Ve svém volném čase jsem buď s kamarády venku nebo hraji MTA. Ovládám dva jazyky Polštinu a Češtinu. Studuji obor instalatér, prozatím mě tento obor neskutečně baví. MTA hraji již minimálně 1 rok. Mám naerpeno zhruba 300-400h. Za tuto dobu jsem nabral spousty zkušeností v RP. MTA hraji denně minimálně 5-6 hodin, což je vskutku hodně. V Admin-Týmu jsem byl na pár menších projektech. Také, pár mých kamarádu, tuto "práci" vykována a díky nim, jsem nabral neskutečně moc zkušeností. Na projektě Skimo, toužím získat nové zkušenosti, jak v komunikaci, tak v hře samotné.

Myslím si, že to bude stačit, budu velmi rád za šanci. Děkuji, že jste věnovali této přihlášce čas a doufám, že tato přihláška bude úspěšná. P.S. Angličtinu sice moc neumím, ale dokážu se porozumět.

Přeji hezký den - Kolpanek

10.4.2021 12:15

Prosím o uzavření nebo spíše přesunutí na další měsíc tuto přihlášku do Helper Týmu z důvodu, že jsem dneska obdržel ban za NonRP act. Vím co jsem udělal.. měl jsem si to domyslet, že dělám NonRP act. (Tancoval jsem na autě). 

13.4.2021 17:13

Ahoj @Kolpanek,

Rozumím a děkuji ti za férovost. Přihlášku t.č. zamítám, pokud by však tvůj zájem o zařazení do HT nadále trval, podej si přihlášku, jakmile budeš splňovat všechny podmínky.

SedliX.


Powered by LeoSight IFS
LT~55

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
dikobras

400Kč včera v 17:20

TeloFTW

100Kč včera v 17:20

lolcz

400Kč včera v 17:20

Nejnovější uživatelé
Naomi

Registrován 26.4.2024

vyhonek25

Registrován 25.4.2024

Ham201

Registrován 24.4.2024