Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

O protekci na serveru, "kvalitě" RP a podobných nešvarech

1 2 3



2.4.2021 21:59

Dal bych ti reakci že pěkně sepsáni ale nemám

Kubby

Hráč

57
2.4.2021 22:03

Toaste, ty jsi psát slohovky vždy uměl, už buď když jsi mi vyznával lásku, nebo jsi sepisoval nějaké stížnosti na.. jisté neškvary zde, na LeoSightu. Bohužel musím říct, že po své vlastní zkušenosti, kdy jsem působil více, jak přes tři měsíce jako Helper, že s tebou opravdu souhlasím.. Ze začátku jsem si to sám nechtěl přiznat, ale nakonec jsem si to přiznal a máš opravdu pravdu. Za poslední dobu mě Skimo přestalo bavit, proč? Čekat přes dvě hodiny na report, který se buď ani nevyřeší, nebo přijme a zamítne? Promiň, ale svůj čas mohu pak využít třeba jinak.. mohu hrát třeba Doki Doki, nebo Nekoparu! Vždycky si ráno řeknu, že to ještě jednou zkusím, že se to Skimo možná změní, ale ne.. Napojím se a většinou se do hodiny zase odpojím s tím, že se nudím, nebo že mě tam něco opravdu nasere (pro korektnost - naštve).

Citace Rataje: „A když dovolíte, jdu se opět věnovat těm, kteří si prostě přišli zahrát a ne se dohadovat o kravinách.“

Sice je pěkné, že zde píšeš, že se radši jdeš věnovat těm, kteří si přišli zahrát.. Ale dost lidí odchází, proč? Jednoduché - dost lidí čeká na něco, co jim znemožňuje hraní a proto je to pak ani nebaví, a popravdě? Nedivím se jim.

 

Heavy out.

izerman

Hráč

15
2.4.2021 22:09

@Kubby Ano.. ano já to nehrál kvůli tomuhle 2 měsíce a napadlo mě se vrátit myslel jsem si že se něco změnilo, ale je to snad i horší na report čekám hodinu a půl chápu i admin nebo supp chce IC ale když je na serveru 120 lidí a jsou na to 2 admini a  3 supp například a jeden je v duty a ostatní maj IC a je 10 reportů v řadě tak to se prostě nedá... Jak napsal Rataj že máme spíše navrhnout co se má změnit tak jedno mu tu navrhnu: Rataji udělej pořádek v AT a naber víc lidí do AT a Supp týmu jinak se ti to tu celé zhroutí. :)

2.4.2021 22:13
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
2.4.2021 22:16

Pokud máš Rataji pocit, že jsou na serveru lidé spokojení, myslím ty, co si přišli zahrát Roleplay, pak by nejspíš bylo na čase odložit růžové brýle. V "módu" kde je nejvíce hrotvorná komunita, se opírat o základnu nových hráčů, kteří nejspíš nejsou dostatečně ve hře zběhlí, je celkem potíž. Podle mého je zásadní se zamyslet i nad tím, zda z velmi dobrého počtu hráčů ve špičce, jsou vlastně alespoň z poloviny ti, co na serveru vydrží nějakou dobu, nebo se připojí, týden si zahrají a odejdou navždy. A spoleháš na to, že přijdou nový (v zájmu zachování dobrých vztahů nebudu zmiňovat nic dalšího). Možná buď víc otevřený komunitě, než zaritě utopený v "updatech". Zároveň by nejspíš bylo na místě, doplnit tým. Vzhledem k úbytku a nedostatku ještě před ním. 

- Vám všemi nenáviděný nepřítel Leosightu Wright 

2.4.2021 22:24

Nějak nerozumím smyslu celého příspěvku. Pokud jeho smyslem bylo poukázat na nějaké nedostatky a problémy, které jsou stejně očividné, pak mi celá tahle "slohovka" příjde zbytečná. Pokud jde o konstrukci nějakých konspiračních teorií, což tam také vidím, tak opět k ničemu. 

Pokud sis, milý Holube, chtěl vyjádřit nějakým způsobem nostalgickou lásku k serveru a zavzdychat si, jak to bylo lepší a teď už není, pak je na místě vyjádřit konstruktivní kritiku - to by bylo přínosné. 
Jinak je celý tenhle post k ničemu. 

2.4.2021 22:48, naposledy upraveno 2.4.2021 23:13 uživatelem Frujty

Ahoj,

Také se rád vyjádřím, přesněji se vyjádřím k části kterou napsal @Rataj, tou částí myslím přesněji todle.

,, jen opět rozvracíte, co my budujeme. Pokud chcete situaci zlepšit, je potřeba přiložit ruku k dílu, nadávat umí každý"

Ano, je lepší přiložit ruku k dílu, né že ne. Já osobně nemám čím přiložit ruku k dílu, prostě nemám a přiznám si to.
,,Nadávat umí každý", pravděpodobně tím narážíš hlavně na dnešní situaci na discordu, jelikož jsem ,,pouhý" hráč, který si většinu času jede svoje, avšak když se mi něco nelíbí, dám to najevo, což potvrdí většina lidí se kterýma se pravidelně bavím.

Pokud tedy nebereš pod pojmem ,,Přiložit ruku k dílu" to, že nahlašujeme určité problémy s hráči či členy admin teamu, okay... tvojě věc. Hádám tedy že si představuješ, že veškeré lidi kteří si dovolí přednést stížnost zabanuješ a bude klid. Není to tak, hráči i všichni ostatní si toho všímají. Místo toho aby se věc řešila poklidně na discordu, si nás odkázal na fórum kde by se čekalo pár dnů né-li týdnů, radši si rozdal všem muty a doufal že se vše uklidní a nic se nerozjede.

Já osobně proti Fallovi vůbec nic nemám, také jsem na něj nikde nic nepsal. Já řešil pouze jednu osobu, jenž byl Jaucuko a jeho moc moc vtipné statusy.

To že během jednoho dne vyjadřilo spoustu známých či dosti aktivních hráčů svůj názor ( většinou negativní ), nebo to že za posledních pár měsíců odchází nebo byli vyhozeni nejznámější členi admin teamu ( Wright, Sandler, Lofanek, Falleagle a tak dále.. ) evidentně něco znamená.. Ty to možná nevidíš, protože nechceš. Avšak se budu opakovat, tohodle co se děje si všímá víc a víc lidí.

Peace.

2.4.2021 22:54, odstraněno 2.4.2021 23:10 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

p4trik44

Hráč

4
2.4.2021 23:03, naposledy upraveno 3.4.2021 08:38 uživatelem p4trik44

Nejhorší je na tom že si nikdo z AT neumí nic přiznat a jsou naprosto arogantní, promiňte ale je to tak, než aby někdo přiznal chybu tak děla že se nic neděje a když už ano, tak má chybu hráč a ne admin, pokud si otevřete hubu, máte ban.. hodně zajímavé tohle, jediný kdo je v pohodě je Sedlix. 

Rataj.

Nejhorší co Rataj může dělat a děla je ta jeho arogance, nejeví vůbec žádný zájem o hráče a je mu to jedno, když mi přijme report on tak řekne to si musíš IC, nebo jsem buglej v int. A on mi řekne že si to mám vyřešit.. co tak vím tak mu lidé posílají donate i přes 50tis a to si tenhle člověk vůbec nezaslouží, to bych těch 50tis raději dal na charitu než jemu do kapsy..

 

Rataj udělil za tento příspěvek varování: Double-post
2.4.2021 23:11, odstraněno 2.4.2021 23:14 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

1 2 3


Powered by LeoSight IFS
LT~181

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: freecko (2000Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

WoT Turnaj - BO3

zítra 16:00

Kdo je online?
Vitezslav

255Kč včera v 16:09

tootsao

70Kč včera v 15:03

Mondis

150Kč včera v 09:17

Nejnovější uživatelé
mimiRP

Registrován 18.4.2024

misik69

Registrován 18.4.2024

Alogare

Registrován 18.4.2024