Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Meki09


neznamy#3931

Smazaný účet

19
5.4.2021 03:13, naposledy upraveno 6.4.2021 00:14 uživatelem neznamy#3931

Přezdívka: Meki09

Věk: 14

Zkušenosti: Zkušenosti z pozice Helpera nemam.

Komunikační dovednosti: Čeština,Polština,- Umim dobře,  jinak vpohodě.

Mám čas: Čas většinou 12-5 hodin denně.

Další informace o mně:

Ahoj jmenuji se Jakub, Je mi 14 let, Přes volny čas se věnuji Fotbalu,Chodim ven s Kamaradama,Hraji na počitači a sportu celkově,rad pomaham a rad naučim lidi nove věci, Na Skimu rad pomaham novačkum ikdyž se sněma malo kdy setkam popřipadě když potřebuje poradit tak nemam problem ho nějak zaučit či mu pomoci nějak jinak, na Skimu mam dohoromady vic jak 600 hodin ikdyž jsem nebyl celkem aktivni nedavno tak jsem se ke Skimu zase vratil a rad na něm hraju protože mně bavi, mimo to rad se připojuji do konverzaci či společnosti,Na pozici Helpera bych se snažil zaučovat novy lidi jako na začatku zaučovali mně a mezitim jsem se na Skimu hodně naučil a diky A-Teamu či Helperu co mi pomohli.. tak si chci převzit jejich rady a pomoci a chci je sdilet dalšim novym lidem co je potřebuji take.

13.4.2021 17:08, naposledy upraveno 13.4.2021 17:09 uživatelem SedliX

Ahoj @neznamy#3931,

 

Po zhodnocení tvé přihlášky jsem došel k závěru, že na pozici helper nepostupuješ. Důvodem je:

  • trest, který jsi ve hře dostal za poslední měsíc,
  • nesouhlas komunity (více nesouhlasů než souhlasů pod přihláškou).

Děkujeme ti za zájem posílit náš herní tým. Tentokrát to nevyšlo, přesto neztrácej naději a neboj se podat novou přihlášku, jakmile splníš všechny podmínky náboru. Přeji hezký den,

SedliX.


Powered by LeoSight IFS
LT~38