Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - MeNix07


6.4.2021 14:34, naposledy upraveno 8.4.2021 12:31 uživatelem MeNix07

Přezdívka: MeNix07

Věk: 14

Zkušenosti: mám skúsenosti z hrania Skimo RP už 300 hodín

Komunikační dovednosti: čeština, slovenčina, pasívna znalosť angličtiny

Mám čas: väčšinou každý deň

Další informace o mně:

Som Peter mám 14 rokov a bývam na strednom slovensku. Skimo hrám už niaku tu dobu a doteraz ma bavý. Keď som tak rozmýšlal chcem sa stať helperom lebo som videl že na serveri je veľa neskúsených ľudí ktorým by som vedel pomôcť aby si na serveri užili viac zábavi ako predtým keď nevedeli ako sa niečo robí. Hrával som hry ako SAMP ale aj GTA online. SAMP som prestal hrať kôli tomu že som tam nemal čo robiť a nudil ma a práve kôli tomu som prešiel na MTA. MTA som ani nevedel že existuje ale objavil som ho kôli kamarátovi ktorý chcel radšej hrať MTA ako SAMP lebo mal radšej erpenie. Ako som si prvý raz stiahol MTA tak som si na youtube našiel cz/sk serveri a našiel som Ratajov kanál kde bolo ako začať a také. Hneď vtedy som zistil že Skimo je ten správny server. Prvý raz som sa pripojil a išiel som rady od Rataja Kúpil som si telefón, urobil autoškolu a následne kúpil auto a potom som to hrám do teraz a stále tam mám čo robiť už 300 hodín. Bol by som veľmi rád ak by ste ma prijali medzi seba. @MeNix07 :)

13.4.2021 17:08, naposledy upraveno 13.4.2021 17:09 uživatelem SedliX

Ahoj @MeNix07,

 

Po zhodnocení tvé přihlášky jsem došel k závěru, že na pozici helper nepostupuješ. Důvodem je:

  • nesouhlas komunity (více nesouhlasů než souhlasů pod přihláškou).

Děkujeme ti za zájem posílit náš herní tým. Tentokrát to nevyšlo, přesto neztrácej naději a neboj se podat novou přihlášku, jakmile splníš všechny podmínky náboru. Přeji hezký den,

SedliX.


Powered by LeoSight IFS
LT~37