Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Killer14

neznamy#1756

Smazaný účet

96
9.4.2021 10:22

Přezdívka: Killer14

Věk: 23

Zkušenosti: Své zkušenosti s RP bych hodnotil tak asi na 8/10. Neumím injuries RP, car accident RP a podobně. Zkušenosti jako LS AT vůbec nemám.

Komunikační dovednosti: Na prvním místě je u mě textová forma komunikace. Velmi nerad volám s hráčema, jelikož špatně slyším a proto skoro vůbec nechodím na TSko... Co se týče jazyků, tak tedy umím anglicky (raději textovou formou). Češtinu mám krapet problémovou, občas napíšu naprostou blbost, nebo se snažím něco někomu vysvětlovat, ale dotyčnej neví, jak to přesně myslím. Celkem se za to stydím.

Mám čas: Veškerej volnej čas utrácím hraním MTA. Jinak neaktivita je nejvíc 8-10 hodinová (práce, návštěvy, ...)

Další informace o mně:

V tomhle opravdu nejsem dobrej, ale zkusím něco napsat... Jmenuji se Petr, pod herní přezdívkou Killer14.  Přezdívku Killer14 jsem si vymyslel z jedné animované teroristické postavy jménem Killer z Counter Strike animací, a k tomu 14, jelikož jsem ve 14 letech začal hrát SAMPko. MTA jsem začal hrát asi o 2-3 roky později. Jsem zaměstnán jako skladník téměř 2 roky. Vystudoval jsem střední odbornou školu oboru Informační služby, 4 letou s maturitou. Jsem fanatik do hry Operace Flashpoint (hraju to od roku 2004), mám rád další české legendy jako je Vietcong a Mafia 1, 2. Jsem též zakoukanej do seriálu The Walking Dead, Fear of The Walking Dead a další spin-offy. Mám rád válečné, akční, komediální (nebo komedijní? Co já vím...) a horrorové filmy. Nemám rád přetvářky, falešné "kamarády"... A dost mi vadí lidi, kteří mě furt otravují, ať jdu s nimi volat, apod. Rád chodím s kamarády ven na procházku, do restaurace, do kina nebo někam cestovat. Nemám ani řidičák a dělat ho budu asi za bůh ví kdy... Popravdě já si v tomhle nevěřím. No jinak, co se týče RP, tak RP hraju od roku 2014, kdy jsem začal na jednom nejmenovaném serveru a trvalo to celkem dlouho, než jsem se RP naučil. Jsem tichej, samotářskej typ, snažím se nějak přizpůsobit ve společnosti. Nejsem moc ukecanej. Umím bejt upřímnej. Bojím se, že když mám něco udělat, tak to udělám špatně, proto se často vyptávám i na blbé otázky. Jsem nervózní, když se na mě dlouhodobě někdo dívá, aniž bych s dotyčnou osobou vůbec mluvil. Nemám rád mnohonásobné množství lidí, jelikož jsem dost stydlivej. :D Aktivně sleduju dění LeoSightu, Discordu a FB/IG hlavně kvůli Skimu. RP v Red County byl můj jeden velkej sen, kterej se splnil. Dál nevím, co bych mohl napsat...

9.4.2021 10:30
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
FLYER udělil za tento příspěvek varování: Pravidlo 19
neznamy#2452 udělil za tento příspěvek varování: Pravidlo č. 19

Robiiinek

Hráč

15
13.4.2021 13:55

Za mě určitě ano, s tímto klukem mám dobré zkušenosti, velmi dobře se s ním RPí a kecá jak IC tak OOC není toxický což se mi líbí. Takže jsem ZA.

13.4.2021 17:15

Ahoj @neznamy#1756,

Po zhodnocení tvé přihlášky jsem došel k závěru, že na pozici helper postupuješ. Jménem celého HT i AT ti k postupu gratuluji. Nyní tě poprosím, pokud tvůj zájem o pozici helpera stále trvá, abys mě kontaktoval na Discordu (SedliX#2670). S pozdravem,

SedliX.