Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vyřešeno Nadace Pro Normalni Život-oficialni razitko o spuštěni organizace

neznamy#3931

Smazaný účet

19
9.4.2021 15:53, naposledy upraveno 9.4.2021 15:54 uživatelem neznamy#3931

Podatel: Pablo Castilla

Zdravim,Vrchni Soud San Andreas mně stimhlě navrhem poslal k přehodnoceni ke krajske radě,myslim že kdyby jsem udělal tyto kroky co jsou dole tak by bylo zlepšeni-Ekonomickych problemu (Neřikam že přetrvavaji) ale od posledni střelby v El Coroně co psal novinař Honza Štastny ktery psal ve članku že nelegalni organizac je vic a vic a že jejich narust je nejspiš kvuli ekonomickym problemum.

Co tedy muže znamenat otevřeni a oficialni potvrzeni o spuštěni teto organizace?- Větši zaměstnanost,Ekonomicky Narust,Konec Socialnich problemu,meně lidi na ulici jak bylo zminěno.

Věc:  Rozhodnul jsem se požadat o potvrzeni me nadace kterou chci vest jako ""Nadace Pro Normalni Život"" pokud by soud potvrdil mou žadost a schvalil aby tedy moji Nadaci jsem mohl rozjet.

Odůvodnění: Mnoho novych lidi ma problem po přijeti do města sehnat střechu nad hlavou či lidi kteři se utopili v dluzich a byl jim exekučně zabaven majetek nebo maji problemy se uživit a vydělat si na maly domek či chatku.... tak si myslim že by takova organizace měla patřit a podilet se na pomoci tohoto problemu s nezamestnanosti  a věci jako takove.

Záměr: Pomoct lidem kteři maji takovyto problem,udělat nadačni Fond kde by lide mohli posilat svy penežni přispěvky,Nabrat lidi do firmy kde mužou normalně pracovat, udělat radost lidem kteři to potřebuji a schvaleni oficialniho pomocniho fondu jmenem "" Nadace Pro Normalni Život"".

S pozdravem Pablo Castilla.

5.5.2021 15:04, naposledy upraveno 13.5.2021 23:14 uživatelem Kolpanek

Podatel: Pablo Castilla

Věc: Rozhodnul jsem se požadat o potvrzeni me nadace kterou chci vest jako ""Nadace Pro Normalni Život"" pokud by soud potvrdil mou žadost a schvalil aby tedy moji Nadaci jsem mohl rozjet.

Vážený pane Castilla,

Váš podnět se přesouvá do třídění.
O rozhodnutí kongresu budete brzy informován.

S pozdravem JUDr. Patrik Lovecký, Ph.D.,
Kongresman San Andreas

13.5.2021 23:18

(( Veškeré informace v tomto příspěvku jsou fiktivní a týkají se pouze herního světa! ))

Adresát: Pablo Castilla
Věc: "Rozhodnul jsem se požadat o potvrzeni me nadace kterou chci vest jako ""Nadace Pro Normalni Život"" pokud by soud potvrdil mou žadost a schvalil aby tedy moji Nadaci jsem mohl rozjet."

Vážený pane Castilla,
Bylo vydané rozhodnutí Kongresu San Andreas = "[6/2021] Rozhodnutí Kongresu ve věci "Nadace Pro Normalni Život-oficialni razitko o spuštěni organizace"

V případě dalších žádosti či návrhu neváhejte využít "Vládní Podatelnu"

S pozdravem JUDr. Patrik Lovecký, Ph.D.,
Předseda Kongresu San Andreas