Přezdívka: Radim
Věk: 19
Zkušenosti: Admin teamu sem už součástí byl na pozici MTA SUPPORT | MTA ADMINISTRÁTOR | MODERÁTOR FÓRA ... později jsem z AT odešel ale na portále jsem zůstal i nadále
Komunikační dovednosti: Mluvit dovedu někdy až moc... na TS3 chodím pravidelně tak si myslím že si představu dokážete udělat
Mám čas: Mám aktuálně prázdniny ale nějaká práce nejspíš bude takže podle směn
Další informace o mně:
Jmenuje se Radim je mi 19 let.. na portále leosight.cz jsem cca od SKIMA 4 což už nějaká doba je... a dál bych se nevyjadřoval myslím si že ten kdo si to přečte a má to na starost o mě ví to co potřebuje a ostatním to v tuhle chvíli může být jedno
**Přezdívka**: Radim
**Věk**: 19
**Zkušenosti**: Admin teamu sem už součástí byl na pozici MTA SUPPORT | MTA ADMINISTRÁTOR | MODERÁTOR FÓRA ... později jsem z AT odešel ale na portále jsem zůstal i nadále
**Komunikační dovednosti**: Mluvit dovedu někdy až moc... na TS3 chodím pravidelně tak si myslím že si představu dokážete udělat
**Mám čas**: Mám aktuálně prázdniny ale nějaká práce nejspíš bude takže podle směn
**Další informace o mně**:
Jmenuje se Radim je mi 19 let.. na portále leosight.cz jsem cca od SKIMA 4 což už nějaká doba je... a dál bych se nevyjadřoval myslím si že ten kdo si to přečte a má to na starost o mě ví to co potřebuje a ostatním to v tuhle chvíli může být jedno