Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Profesionalita administrátorů nebo jen špatná osoba v administrátorském teamu ?

1 2



Michael

Hráč

19
18.4.2021 14:07, naposledy upraveno 18.4.2021 15:34 uživatelem Michael

Milý hráči,

TL-DR: Hráče jaucuko považuji za totální fetku, která ostatním hráčům ničí požitek ze hry a žádám o potrestání hráče.

k tomuto masivnímu vláknu jsem se odhodlával delší dobu, neboť jsem věděl, že mě může velice ohrozit z pozice hráče, ale nyní se nemám čeho obávat. Delší dobu se potýkáme s osobou, jež opakovaně porušuje pravidla a zastupuje místo v Administrátorském Teamu a s osobou se nic neděje.

Předem upozorňuji některé jedince, že se jedná o stížnost, nikoliv o zesměšnění osoby, kterou znám už nějakou dobu, čímž si myslím, že mohu dovolit svůj názor publikovat mezi co nejvíce lidí.

Začal bych od samotného začátku, kdy jsem se s touto osobu setkával každým dnem na serveru, který spadal několik měsíců pod Leosight a povznesl tento portál. V tu dobu se jednalo o člověka, s kterým jsem mohl prohodit pár slov, nějak mě netrápil, neboť jsem věděl, že má nějaké znalosti, co se samotného RP týče. Po uplynutí nějaké doby přišla jedna RP akce, kde byl zapojen @neznamy#5088 a @Fejlaks. Tuto RP akci bych nerad vytahoval. Pokud vám daná osoba bude chtít říci podrobnosti, tak vám je sdělí. Po této RP akci přešla danou osobu chuť zcela hrát na serveru, neboť mu hořelo za zadkem z ICčkové strany a on se to snažil řešit jakkoliv OOC a bohužel to nemělo východisko. ( Ano, vytahuji to z toho důvodu, že je lepší to vzít od začátku. ) Po několika dnech mi byl permanentně zablokován přístup k serveru (klik). Po nějaké době se mazaly všechny bany ze serveru, čímž mohl každý jednotlivec dojít a já jsem se rozhodl se na bývalý server, spadající pod Leosight podívat a narazil jsem na tu jednu a tu samou osobu.  No, nepamatuji si přesně co se stalo, ale masivně došlo k hádce, která byla vyvolána chováním mé postavy a eskalovala do OOC.

Po několika dnech byl vytvořen server SKIMO, který jsem se rozhodl navštívit a porozhlédnout se po serveru. Moje první dojmy ze serveru byly velmi dobré, neboť se na serveru nacházelo několik vymožeností, které bychom na konkurenci neobjevili. Hlavní výhoda, s kterou SKIMO vynikalo a pořád vyniká je skvělý vývojář, který každým dnem připravuje pro nás hráče nové vylepšení, které nám hru zpříjemní. Po několika týdnech působení na SKIMU přichází osoba, jejíž jméno se nesmí vyslovovat a to jest jaucuko. Říkáte si, kde je problém sakra.. Hráč si přišel zahrát na server a nemůže nebo co ? Problém nebyl nikde, neboť já i když jsem znám jakožto hráč, který vyvolává konflikty, tak se snažím aspoň ve hře toto nepřenášet a snažím se ke všem stavět neutrálně. Nakonec jsem nebral ohled na jakékoliv OOC a vše jsem řešil cistě IC, tak jak by to mělo býti. ( Nestojí za zmínku někteří jedinci :-) ) I když jsem se s ním nedokázal bavit mimo hru, tak ve hře jsem se ho snažil nějak respektovat, neboť nemám zapotřebí někomu hru znepříjemňovat.

No, teď se dostáváme k tomu hlavnímu a to máme pár screenshotů, které byly pořízeny ze hry ostatními hráči, kdy Jaucuko už měl působit jako autorita na postálu Leosight.

Abych vás zavedl do situace, tak byl pořádán briefing, již s novým vedením policie, který byl veden Zchovankyem. Ke konci briefingu někdo začal křičet na stanici s tím, že potřebuje pomoct, tak Náš pohádková hrdina neváhal a předvedl se krásně špatným použitím příkazu (/me), který má správné vyjadřovat činnost. No, snažil jsem se to nějak přehlédnout, jako kdyby se to nestalo, ale furt se to začalo hromadit a začaly přicházet další a další fotky, které poukazovali na to, že jaucukovým záměrem je jakkoliv shazovat úroveň RP a ukazovat nováčkům něco, za co jim pak může udělit trest. Promiň jaucuko, jinak si to vyložit neumím a ani vykládat nechci.

Z následujících fotek lze jasně vidět špatné použití příkazu (/status). Někdo si řekne, administrátor v té době byl v Admin Duty a může si to dovolit, neboť je v OOC. Avšak můj názor je, že toto by si na jeho pozici dovolit neměl, neboť jakýkoliv nováček, který okolo něho projede a uvidí tento status, tak ho začne používat. Ve výsledku tento hráč dostane od tohoto hrdiny akorát trest v podobě zablokování přístupu k serveru, což je docela směšné, neboť Administrátor předvádějící tento akt hráčovi nebude potrestán na stejné bázi jako hráč, hrající na serveru ? 

Teď se dostáváme k další části a to jest neustále vynášení informací z Administrátorských diskuzí. Já jakožto masivní oznamovač jakéhokoliv porušení pravidla se možná mohu bát, možná nemusím. Několik hráčů jsem nahlásil skrze Administrátorský Team, několik z těchto hráčů pomocí "neznámého zdroje" zjistilo, že byli nahlášeni zrovna mnou za toto a toto a byly jim zpřístupněny důkazy, ke kterým by se normální hráč opravdu dostat neměl. Říkáte si, tak proč hráče nahlašuješ a pak se divíš. Z prostého důvodu a to přesněji to, že jsem se do poslední chvíle udržet nějak server na vyšší úrovni RP a jakékoliv fetky, které znepříjemňovali hru eliminovat. Za tu dobu si troufnu říci, že jsem nahlásil velké množství hráčů a velké množství z těchto nahlášených byli opravdu potrestáni. Co si mám podle vás odnést z této konverzace, jež byla dnes publikována na discordu a náš hrdina později větu poupravil.

Nadále zde máme pro něho aktuální záležitost, pro mě minulost a to jest vyhození pročka z policie. Ano, jakkoliv nezpochybňuji IC důvody, které vás k tomuto vedli a na vašem místě bych se zachoval úplně stejně. Mým záměrem bylo odejít, ale ne takovým způsobem, ale stalo se. To už vytahovat nebudu, ale co teď vytahovat budu je čistá provokace ze strany jaucuka. 

( Pro toto zjištění nám postačí stránka s banlistem a vložení následujícího řádku, který nám vrátí počet zabanování dané osoby "$("tr>td:nth-child(2):contains('Jaucuko')").length;" )

Ano, i takto se vyjadřuje veřejně Administrátor za zády hráče, ale zdaleka se nejedná o jediného administrátora, který tuto činnost provádí.

Je docela smůla, že i přes jakékoliv přerušení spojení s policií mi byly neustále zasílané skrze soukromé zprávy "pomluvy", které se tam docela rychlé šířily. Škoda, že se jednalo o čistý hoax, kterým si se předvedl akorát jako ....... (doplňte si, co chcete). Dám ti radu.. Založ si dezinformační stránky, neboť u tebe by to mělo obrovský úspěch.

Jako poslední zde přikládám klasickou činnost jaucuka, když-li je zrovna na serveru v IC. (klik) Myslím si, že by se tady z OOC stránky dalo diskutovat o porušení pravidla, upravující používání zdravého rozumu, který byl dle mého uvážení masivně porušen, neboť příslušník policie na takové pozici si toto dovolit prostě nemůže. 

Co tedy žádám od vyřešení této stížnosti ? Potrestání administrátora za několikanásobné porušování pravidel.

Na závěr bych rád vzkázal pár osobám, které mi neustále posílaly chaty z PSA, aby se tohoto zdržely, neboť mě totálně nezajímá, co se v PSA řeší. Toto je chyba nynějšího vedení, pod které nespadám, jestli jste si nevšimnuli.

Díky s pozdravem váš oblíbený a zároveň nenáviděný hráč

Michael

EDIT: Pozdravuji všechny ovečky z PSA chatu, které jen přidávají reakce v podobě emoji a neumí si zastat svůj názor. 

18.4.2021 14:29

Viyn approved

OurMatthew udělil za tento příspěvek varování: Spam

Xavi

Hráč

14
18.4.2021 14:29, naposledy upraveno 18.4.2021 14:32 uživatelem Xavi

Viyn approved

OurMatthew udělil za tento příspěvek varování: Spam

Jaucuko

Hráč

11
18.4.2021 14:31, naposledy upraveno 18.4.2021 14:40 uživatelem Jaucuko

Pročko, vytahuješ tu jednu a tu samou věc dokola a dokola. Tohle už tu bylo řešeno tolikrát. K tomu videu, což je novinka, ti řeknu pouze jednu věc. Nastav si s velkou zbraní Tactical2 v Xku, je to na walku ;)

A k tomu screenu z discordu, Pročko, mě přijde opravdu vtipný jak to hraješ na 2 strany, není to tak dávno co si na TSku prohlašoval jaký jsme dobří kamarádi. Víc se už k tomuto vyjadřovat nebudu, za mě si opravdu a jen pouze člověk, co když mu někdo nehraje do karet snaží se ho zbavit ;) 

Edit:: Editnul jsem to z důvodu, aby nikdo neměl kecy jako ty právě teď. Za tím si stojím, za mě si vždy byl ten co to hraje na 2 strany.

Edit č2:: No, nepamatuji si přesně co se stalo, ale masivně došlo k hádce, která byla vyvolána chováním mé postavy a eskalovala do OOC. - Skutečně, protože pokud já vím, tak ta "masivní hádka" vypadala takto. "Čus pročko" "čau jaučučko" a pak naše konverzace směrovala úplně jinam a o tomhle jsme se zmínili asi týden od našeho dalšího setkání, takže nevím co si tu vymýšlíš, ještě si pamatuji v jaký roomce to bylo ;)

Michael

Hráč

19
18.4.2021 14:39

Jaucuko, já to nerad přiznávám, ale my jsme nikdy kamarádi nebyli. Jestli si to takto cítil, tak se ti omlouvám, ale já tě nikdy jako kamaráda nebral.

ToxicCZ

Hráč

7
18.4.2021 14:40, naposledy upraveno 18.4.2021 14:47 uživatelem ToxicCZ

WTF?! Nechceš Jaucuka nechat být? Jakoby nevím co ti udělal, ale myslím si že to bude kvůli tomu že tě vyhodili z PSA a chceš se někomu pomstít ale Legit je to trapné jak schody ve výtahu, jakoby mohl by jsi ho už nechat být.

A vůbec čím chceš tímto dokázat? aby odešel z Admin-teamu? a není to zbytečné když už Leosight ztratil mnoho adminů?

Edit: Jakoby Jaucuko dostal už dost "hatu" (nevím jak to napsa) a myslím si že Jaucuko možná udělál nějáké chyby ale nechcete ho už nechat být myslím že celkově na portálu LeoSight vládne až moc toxicity a závisti a mělo by se to už kurva sklidnit.

Jaucuko

Hráč

11
18.4.2021 14:41

Je mi skutečně líto, že to nemám nahraný :D

Doufám, že se tu vyjádří někdo, kdo v tý roomce byl, ale budu tě citovat 

"Však jsme hodně dobrý kámoši jaučučko", tu se jen potvrzuje tvoje hraní na všechny strany.

Michael

Hráč

19
18.4.2021 14:46, naposledy upraveno 18.4.2021 14:53 uživatelem Michael

Ahoj @Jaucuko,

jak můžeš citovat něco, co není nikde dáno ?

Tvá citace je totálně nepravdivá.

Proboha, vzpamatuj se chlapče...

 

EDIT: Pozdravuji všechny ovečky z PSA chatu, které jen přidávají reakce v podobě emoji a neumí si zastat svůj názor. 

Zeintar

Hráč

49
18.4.2021 14:58

Jaucuko je fajn hráč, znám ho dlouho (4+ let?), ale co tak pozoruju, tak je prostě vidět, že je v AT čerstvě a musí se zasadit. Rád dělá blbosti, které si hráči mohou dovolit (Viz /status), ale u admina je to prý problém, no. :D 

Nevím, tohleto jsou žabomyší války, které je zbytečné řešit. Popravdě nevidím nikde nějaké závažné porušení pravidel (krom /status moucha, nebo /status admin), ale přijde mi zbytečné to řešit. Jsme přeci na videohře, tak to tu nemusíme tak try-hardit, ne? Každý si občas z něčeho může udělat srandu. Zkazilo to, nebo narušilo to někomu RP? Ne. Tak bych to nehrotil.

Natka

Hráč

10
18.4.2021 15:03

Už niekoľko dní sa tu pohybuju stále a tie isté fotky. Nemyslíš, že toho je už dosť? Neviem prečo práve Jaucuko je ten najhorší a stále ho musíš "ponižovať" s tými istými fotkami dookola. Jaucuko bol na toto konanie upozornený a viac sa to neopakuje. Asi ti to robí dobre alebo ja neviem. Neuniesol si vyhadzov z PSA? No bože, toho sa stane. Je to predsa hra. A úprimne? Ani sa nečudujem prečo tam nie si. Ak si sa takto choval počas toho ako si tam bol, sama by som ťa vyhodila. Buď príď s niečím novým alebo radšej odíď. Moj názor na teba je len to, že sa snažíš byť zaujímavý. :)

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~235