Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Petice za zabanování toxických opičáků

1 2



Clay

Hráč

4
18.4.2021 18:14

Nevim kolik z vás to má stejně ale už MTA nehraju a přesto se sem rád vracím. Mám rád tu komunitu rád si počtu nějaký věci na fóru abych byl v obraze. Jsem tady sice trochu v ústraní ale jsem tady skoro od začátku. Asi tu s Vlkovodem patřím mezi ty nejstarší pardály ale furt mě tady něco drží a když nic jinýho tak aspoň pokec ve zprávách se Zorrou, Ratajem a hlavně lidma z UC. Taky jsem si tady vždycky rád pročítal off topic a i jiný části fóra.

To fórum už mě ale moc nebaví číst protože jediný co tady je teď furt dokola jsou nějaký ubrečený výkřiky do tmy od toxických opičáků o tom že jsou všichni ty velcí pánové v AT špatný a jak se Rataj změnil a že to tady ovládl kapitalismus. Jasná páka že se Rataj změnil už to není malej kluk kterej rozkrájel svůj volnej čas aby se zavděčil vám všem. Už si to v hlavě srovnal a nenechá si na ni srát. Ze všeho nejvíc vás na tom asi sere, že tenhle kluk se teď živí něčim co uživí jen 4 lidi v republice. A víte proč se mu to povedlo? Protože mu o ty peníze nikdy nešlo a dělal to 5 let zadarmo pro nás a jestli mu teď o prachy jde tak ať je má, já mu je přeju a zaslouží si je. Stejně pokud trochu rozumíte daním tak je vám jasny ze si zas tolik nevydělá tak nevim k čemu ta zavist. Ja dělám pro stát a stejne si vydělám vic. Ale každej tenhle toxickej opičák s duševní poruchou mu samozřejmě závidi že se vlastně živí herním serverem. Tak mu tady nebrečte a udělejte si ty svoje konkurence. Dokažte že na to taky máte. Nejvíc se tady teď vztekaj lidi co vlastně nejsou úplný hovna a taky něco uměj. Jen nemaj ten úspěch a nikdy mít nebudou protože to někdo jinej už dělá líp a tohle je hra s nulovym součtem. Všichni vědej jak to dělat líp tak proč to nedělaj? Proč tady ještě smrdí nějakej Paradox, proč nedělá ten svůj server? Proč tady tyhle lidi trpíme?

Tyhle opičáci se jenom snaží manipulovat veřejný mínění dezinformacema a vlastně se jim to ani moc nedaří, protože kdyby jo tak se na jejich stranu přidám taky a měli by větší podporu než takovou že si naklikaj reakce navzájem. V tý vytrvalosti a kreativitě jejich propagandy jsou ale docela dobří, mohli by to zkusit u Prchala, třeba je vezme do týmu protože jiná práce pro ně není. Chci je fakt vidět kde budou za 20 let ale do tý doby o nich už nechci slyšet. Furt se tady ohání spravedlností a demokracií tak jim ukažme jednu z nejdůležitějších věcí v demokracii a tím je možnost petice.

Takže já zakládám petici za zabanování všech lidí co tu jenom spamujou fórum ubrečenejma slohovkama o tom jak je tady všechno špatně. Rataji vůbec se s nima neser a pobanuj je. Tohle nikam nevede a bez nich nám bude líp. Kdo je se mnou?

Richard

Hráč

2
18.4.2021 18:23

úplne súhlasím tiež ma to už sere

Banny

Hráč

1
18.4.2021 18:49

Kvuli Lofankovi jsem prestal hrat, tohle je o te jejich bande ze ano?

Clay

Hráč

4
18.4.2021 18:54

Tady se to nějak rychle rozrůstá asi jsem fakt trefil bulls eye.

Kde to vázne s tím banem?

Zeintar

Hráč

49
18.4.2021 19:03

Takže já zakládám petici za zabanování všech lidí co tu jenom spamujou fórum ubrečenejma slohovkama o tom jak je tady všechno špatně. Rataji vůbec se s nima neser a pobanuj je. Tohle nikam nevede a bez nich nám bude líp. Kdo je se mnou?

  No. Ono je to těžký. Nevím, proč si nevzít spíš k srdci, co je podle hráčů špatně a to napravit. Kdybyste měli firmu, která by působila podobně, jako je Skimo, nejhlavnější věc a nejvzácnější by byly právě recenze zákazníků (v tomhle případě hráčů, co je špatně a kvůli čemu nehrají). Proč si tedy z toho něco nevzít?    Navíc, každý tu rád napíše, co by přidal a napsal, co je špatně a co se mu na hraní nelíbí. (Například Admin team, nebo třeba protekce hráčů.) Za to by se podle tebe mělo banovat? Já ti nevím..
18.4.2021 19:03

Žádný ban jen na základě petice se konat nebude. Pokud budou nadále porušovat pravidla portálu, budou zabanování za příslušná pravidla.

Clay

Hráč

4
18.4.2021 19:11

To je fér ale ušetřil by sis nervy.

KrysCZ

Hráč

30
18.4.2021 19:12

Ahoj, proč je nazvat opicemi, když známe jejich jména ?

 

Nemáte za co..

S pozdravem,

KrysCZ, čáu.

Richard

Hráč

2
18.4.2021 19:12

Zeintar robí ako keby ich "sťažnosti" boli konštruktívna kritika

sandlerino

Hráč

39
18.4.2021 19:17, naposledy upraveno 18.4.2021 19:17 uživatelem sandlerino

@KrysCZ ban za to, že tam nehraju by byla celkem sranda no. A do ničeho se zde nezapojuji. Jediné, co mě tu drží, je Arma klan

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~233

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: freecko (2000Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

WoT Turnaj - BO3

zítra 16:00

Kdo je online?
Vitezslav

255Kč včera v 16:09

tootsao

70Kč včera v 15:03

Mondis

150Kč včera v 09:17

Nejnovější uživatelé
mimiRP

Registrován 18.4.2024

misik69

Registrován 18.4.2024

Alogare

Registrován 18.4.2024