Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Petice za zabanování toxických opičáků

1 2

18.4.2021 19:29

@KrysCZ jasně, dej mi ban za to že nechodím na server. Čáu ;)

Banny

Hráč

1
18.4.2021 19:58, naposledy upraveno 18.4.2021 20:09 uživatelem Banny

To bude dobry Frujty 😂

Tak jsi ten ban dostal se skutecnym duvodem. porusovat pravidla se nevyplaci

Clay

Hráč

4
18.4.2021 20:04

@Banny Potlesk

https://i.imgflip.com/3d5izx.png

ToxicCZ

Hráč

12
18.4.2021 21:10

Kamaráde petice takhle hmmm tak to jo...... Akorát že skoro všichni tito hráči už na Skimu nehrají ani na LeoSight se nevyjadřují LUL.

140 2ww ideas | válka, světová válka, vojáciStuG III Ausf. G Assault Gun replica 211

Holub

Hráč

55
20.4.2021 07:34, naposledy upraveno 20.4.2021 14:36 uživatelem Holub

Clayi, Clayi, Clayi... oba dva víme, že ty zprávy mají svůj důvod. Jde o to nejdůležitější, co tady může Rataj dostat (což dostává, ale v některých věcech se toho moc nemění) - feedback. Samozřejmě uznávám, že některé z textů působí útočně, ale to už je výsledek toho, že se dané problémy neřešily už na samém začátku a namísto toho došly až ke stávající situaci, kdy padají bany i osobám, které utvářeli vývoj či chod serveru. A že jich v posledních týdnech není málo.

Do portálu jsem dal za celou dobu, co tu jsem, přes pět tisíc. To jsou peníze, za které jsem si mohl sehnat spoustu jiných věcí - jmenovitě třeba navigaci do auta, Blackberry na díly, popřípadě se delší dobu pořádně najíst. S penězi a ekonomickým modelem, který tady je, tudíž očekávám nějakou kvalitu služeb.

Ano, tyhle ceny tady hrají roli, ale pouze toho, že zde vytváří pomyslnou laťku toho, co hráč za své peníze očekává. Když třeba utratíš za věc, kterou si uděláš sám do free2play hry, několik stovek, počítáš s tím, že se ti bude dostávat odpovídající servis. Srovnej si to třeba s "oblíbenými" mikrotransakcemi ve hrách - když do nich dáš peníze, očekáváš za své peníze kvalitu služeb na základě toho, co si koupíš. Pochybuju, že by jsi byl spokojený, kdyby jsi si koupil věc A a namísto toho, vlivem chyby skriptů, dostal věc B. Začal by jsi dál řešit věc skrze podporu (zde slavně stagnující tickety), kde by se ti nedostalo odpovědi či vyřešení dané věci. Chci vědět, zda by jsi "držel hubu a krok" , kdyby jsi čekal na navrácení kreditů vlivem chyby ve skriptu, která ještě zdárně zdokumentována, přes dva měsíce. A tohle je jen špička ledovce. Stejně tak pochybuji, že by jsi v daném případě byl spokojený se službami, které daný servis/vývojář poskytuje a to bez ohledu na to, zda by v tom skončilo dvacet korun, nebo několik stovek či tisíc. 

Tohle dřív byla modelová situace (byť na základě skutečných okolností), dnes je to jeden z důvodů, proč tyhle slohovky s rozumným feedbackem chápu. Argument ohledně toho, že jde o pouze o člověka nemůže být solidní, když mi ještě pár členů AT nastavovalo (po jejich překvapeném zjištění, že na tohle čekám víc než měsíc) vyšší prioritu, stejně tak existuje tady už téměř dva měsíce existuje vlákno. Když do něčeho takového dáš peníze a nedostává se ti odpovědi po takovou dobu, tak se není čemu divit, že nejsem spokojený. Když už banovat, tak za porušení pravidel a ne za to, že se ti daný názor nehodí, či nelíbí. Přece nejsme SeeGy.

//EDIT - @Clay zrovna u tohoto příspěvku čekám na tvou argumentaci. Někdy je totiž lepší vidět i názor a situaci druhé strany, než vytahovat pochodně proti někomu, kdo je na stejné straně. 

Clay

Hráč

4
21.4.2021 14:54

Vy si stěžujete na pay to win a pak když zaplatíte taky a zjistíte že žádný super výhody vlastně u Rataje nemáte tak najednou očekáváte službu. To si celkem protiřečíte.

Feedback určitě Rataj vítá. Nevím jestli známe každej jinýho Rataje ale zkusili jste za ním někdy přijít a s respektem mu nějaký feedback předat? Kdyby vám šlo o zlepšení portálu tak to uděláte takhle v soukromí a nevyvoláváte tady otevřený války a hádky na fóru.

Já chápu že ta situace kolem koronaviru je depresivní a jste z toho všichni na prášky ale nemusíme si to vylejvat jeden na druhým. Hranice okresů už nehlídáme tak si vyražte někam na výlet.

sandlerino

Hráč

43
21.4.2021 15:46

Mílý Clayi,

Ty i 90% lidí, kteří na tvůj topic zareagovali pomocí souhlasu bohužel ani netuší oč se jedná.

O všem, dle tvých zpráv usuzuji, jsi se dozvěděl o celém tomto sporu maximálně tak z rychlíku. Dle mého nemá vůbec smysl s tebou cokoliv řešit, jelikož tvůj názor je zcela ovlivněn ostatními.

Prosím, aby si nadále nešířil tyto blbosti, nespočetněkrát jsme feedback podali tak jak podali.

Zároveň souhlasím se všemy tresty, které doposud padly, avšak tyto tresty se týkají jednotlivců.

Já osobně, který jsem zde byl nařknut toxickým opičákem, jsem se nikdy nepodílel na nějaké škodlivé akci tomuto serveru. Všechny kroky, které se ostatním nezdáli správné, jsme vedli IC a v souladu s pravidly.

Nadále, i přes to, že byli zabanováni mý "kamarádíčci" (jiným slovem "pochlebovači"), respektuji všechnu práci Rataje, respektuji jeho vytíženost.

Chci jen dodat, že je zřejmé, že ve mne má Rataj aspoň tu nejmenší důvěru, jelikož se dočasně starám o Arma 3 klan, kde nyní máme kolem 20ti aktivních lidí.

Z toho plyne, že zbytečně neřeš píčoviny a neházej všechny do jednoho pytle.

Peace.

Sandleríno out.

1 2