Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - misatorcz


misatorcz

Hráč

45
19.4.2021 12:07

Přezdívka: misatorcz

Věk: 14

Zkušenosti: -

Komunikační dovednosti: Tak co se týká psaní tak to je dá se říct na úrovni žáka 1. třídy, všichni snad známe Mišátorovu "slavnou" gramatiku, pokud píšu rychle, "agresivně", tak tam je chyb jak prachu na půdě chatky která není obyvatelná. Co se týká mluvy tak na TS či DC poslední rok/dva nechodím, jelikož na to nemám adekvátní podmínky, ale jinak si myslím že okey.

Mám čas: V poslední době tak dá se říct, že můj časový plán je omezený od 7 hodin do 15 hodin. Na serveru jsem jeden týden od například od 8 hodin do 15 hodin, a druhý od 11 hodin do 15 hodin. Ale za měsíc, dva se to snad zlepší a budu tam jako dřív, což bylo většinou tak 10 hodin denně i víc.

Další informace o mně:

No tak na tady tu část jsem se nikdy netěšil, jelikož nemám rád všeobecně představování a vyprávění o mě. Jmenuji se Michal, je mi 14 let narodil jsem se v Září což je dosti na prd. Vyrůstal jsem na vesnici, poté jsme se přestěhovaly do města, které mě totálně předělalo do nerda, který se sotva 1 týdně okoupe, sotva za den vyleze z postele a sotva za rok jde někam ven. Když jsme se přestěhovaly, tak jsem vlastně ani nevím, jak našel MTA, které mě dovedlo k RP, v RP jsem byl totální začátečník, přirovnám to například k divákovy, který přešel z Youtube na Twitch a nepoužívá Twitch Emotes. No RP kariéru jsem začal na jednom nejmenovaném serveru, kde jsem se jak tak naučil RP, poté jsem objevil Skimo, přesněji Anteros to byl myslím. No Skimo mě udivilo v tom jak je tam všechno odlišné od ostatních serverů a dovolím si říct, že i propracovanější. Na Skimu jsem teprve poznal co je to RP jelikož, jsem si tam doslova našel "kamarády" a vyzkoušel jsem si nějaký to Social RP no a po několika týdnech Skimo, tedy Anteros skončil a já hledal, nějaký CZ/SK RP server, hrál jsem na všemožných serverech, ale nebylo to ono spíše to bylo o troll RP, driftu, unášení a zabíjení. No a zpět ke mě, myslím si že jsem pohodový člověk, kterému je vcelku jedno jak se k němu ostatní chovají pokud to je v nějakém rozumném rozmezí. A celkově si myslím, že když jsem obklopen správnými lidmi, tak se chovám i lépe než většina dospělých. To by bylo o mě vše.

3.5.2021 11:59

Ahoj @misatorcz,

po zhodnocení tvé přihlášky jsem rozhodl, že na pozici helper nepostupuješ. Důvodem je:

  • nesouhlas komunity s přihláškou.

Děkuji ti za zájem stát se helperem. Pokud by tvůj zájem o tuto pozici nadále trval, neváhej s podáním další přihlášky, ideálně s odstupem minimálně 14 dní.

s pozdravem,

SedliX


Powered by LeoSight IFS
LT~40

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo