Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Ayshiro

Ayshiro

Hráč

1
19.4.2021 19:27, naposledy upraveno 20.4.2021 09:10 uživatelem Ayshiro

Přezdívka: Ayshiro

Věk: 17 (za měsíc 18, mířím na admin team)

Zkušenosti: discord admin/owner, mohl bych pomoci i jako vývojář umím C#, základy HTML a CSS

Komunikační dovednosti: C1 v Aj jak rodilý mluvčí, ovládám češtinu a gramatiku, ruštinu a rozumím slovensky :D

Mám čas: 24/7 je korona (přesněji skoro každý den pokud nemám test na další den z matiky o o f)

Další informace o mě:

Chci aby MTA bylo normálně hratelné a ne že když chceš po hráčích aby dělali RP tak odmítají a dělají problémy. Pak se musí otravovat AT, který už takhle toho mají moc. Tahle hra mě baví ale zároveň irituje stejně jako League.

Jmenuju se Marek a bydlím v Praze jestli mě někdo chce stalkovat. Studuju obor IT jsem ve 3 ročníku, kvůli koroně ale nemohu teď dělat to co mě baví tak trávím většinu času home, občas zajdu ven (už to chce svobodu). Začal jsem dělat hudbu, zatím jen beats snad se mi teď v brzké době podaří udělat něco dobrého abych mohl začít vymýšlet i lyrics. Doufám že před tím než mi bude 18 protože pak mám připravený plány na dál ale uvidí se.

Začal jsem hrát před pár dny Enlisted takže jestli to Rataj má tak by bylo super se poznat u know u know. Global v CSGO 2019 (VAC ban byl jsem moc dobrej), League platinum (help)

Na teamspeaku jsem teď nováček takže se začínám pomalu orientovat. Spíš používám discord sedí mi to víc.

Rád bych se přidal do AT komunity takže doufám že toto bude zde stačit. Nechci tu sdělovat vše, ro další informace nebo věci okolo mi napište na discord [ add me Zen_no#8575 :) ]

19.4.2021 20:30
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
19.4.2021 22:10, odstraněno 19.4.2021 22:24 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

GigaAdamYT

Hráč

4
19.4.2021 22:32

Jakože trošičku více jsi to mohl rozepsat. Ale na tu matiku použij Photomath a nemusíš to řešit :D

Artistiques

Hráč

32
19.4.2021 23:21

Markovo RP mám rád, řídí se zdravým rozumem, sice občas dělal kokotiny, ale už ví co a jak funguje, pomáhá nováčkům a docela se snaží, myslím, že to není špatnej nápad.

3.5.2021 12:02, naposledy upraveno 3.5.2021 12:02 uživatelem SedliX

Ahoj @Ayshiro,

po zhodnocení tvé přihlášky jsem rozhodl, že na pozici helper nepostupuješ. Důvodem je:

• trest, který jsi v nedávné době obdržel ve hře,
  • nedostatečný počet nahraných hodin.

Děkuji ti za zájem stát se helperem. Pokud by tvůj zájem o tuto pozici nadále trval, neváhej s podáním další přihlášky, jakmile budeš splňovat všechny požadavky (alespoň měsíc bez trestu ve hře, 100 nahraných hodin).

s pozdravem,

SedliX