Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Phobios

Phobios

Hráč

67
21.4.2021 11:26

Přezdívka: Phobios

Věk: 17

Zkušenosti: Mám převážně se serveru na SAMP, na MTA zkušenosti s helperovaním a adminováním nemám.

Komunikační dovednosti: Čeština, němčina angličtina, lehce polština

Mám čas: Mám čas skoro každý den přibližně 3h

Další informace o mně:

Ahoj jmenuji se Josef. Je mi 17 let a chodím na střední školu, většinu svého volného času věnuji právě svému studiu, které je taktéž mým koníčkem.Hraní her se věnuji přibližně od svých 8 let a aktivně nějak přibližně od 14 let. Jsem tichý ale přátelský, většinou problémy řeším s chladnou hlavou a snažím se pohlížet na situace z různých směrů. Troufnu si říci, že mám nervy z oceli a málo co mě rozhodí. Nejsem urážliví a ani nějaký egoista, vždy vidím možnost se zlepšit ve věcech, které dělám a jsem ochotný se naučit a rozhodně přiučit od starších a zkušenějších. Tímto chci poděkovat za přečtení mé přihlášky a přeji vám krásný den.

3.5.2021 12:17

Ahoj @Phobios,

po zhodnocení tvé přihlášky jsem rozhodl, že na pozici helper postupuješ. Trvá-li nadále tvůj zájem o tuto pozici, kontaktuj mě na Discordu (SedliX#2670), kde ti předám další informace.

s pozdravem,

SedliX