Přezdívka: pavot
Věk: 18
Zkušenosti: Párkrát jsem byl administrátorem a supportem přímo u vás takže asi tak, párkrát i někde jinde, ale tam se to nedalo když furt miznula databáze.
Komunikační dovednosti: Česky umím i když podle školního hodnocení to tak nevypadá a s angličtinou na tom nejhůř zrovna nejsem.
Mám čas: Čas mám furt, pokud teda nejsem v práci. Ale i před prací mám pár hodin na hraní.
Další informace o mně:
Jmenuji se Pavel a na portálu jsem vlastně hned od založení. Rád hraju hry jako Minecraft, Arma 3 nebo Fallout/Skyrim. Většinu svého volného času stravím hraním her, sledování videí nebo filmů. Čas od času jdu i ven.. ale počkat do jdu do krámu a to bydlím hned nad ním. Na portálu nejsem jeden z těch nejaktivnějších, ale i tak se zapojuji do nějakejch těch akcích nebo se skočím jen tak podívat na TS, Discord sleduju pravidelně.
**Přezdívka**: pavot
**Věk**: 18
**Zkušenosti**: Párkrát jsem byl administrátorem a supportem přímo u vás takže asi tak, párkrát i někde jinde, ale tam se to nedalo když furt miznula databáze.
**Komunikační dovednosti**: Česky umím i když podle školního hodnocení to tak nevypadá a s angličtinou na tom nejhůř zrovna nejsem.
**Mám čas**: Čas mám furt, pokud teda nejsem v práci. Ale i před prací mám pár hodin na hraní.
**Další informace o mně**:
Jmenuji se Pavel a na portálu jsem vlastně hned od založení. Rád hraju hry jako Minecraft, Arma 3 nebo Fallout/Skyrim. Většinu svého volného času stravím hraním her, sledování videí nebo filmů. Čas od času jdu i ven.. ale počkat do jdu do krámu a to bydlím hned nad ním. Na portálu nejsem jeden z těch nejaktivnějších, ale i tak se zapojuji do nějakejch těch akcích nebo se skočím jen tak podívat na TS, Discord sleduju pravidelně.