Všetko raz končí a to aj moje pôsobení tady na Skimu, poznal som nespočet novýcha úzačných ľudí. Kdo vie , možno Vás tu niekedy prídem zase navštíviť , ať se Vám tu všem jen a jen daří, mějte se. <3
@FLYER , ty si bol pre mňa vždycky ten nejlepší administrátor , vždycky si pomohl a užil jsem si s tebou skvělé RP.
@ToxicCZ , @Nyxoy , @dejv5509 , vy ste frajeri , sice nemáme tolik naerpeno jako , ale bola svámi neskutočná sranda aj počas RPnia , ale aj na Discorde , niekedy som vám to nedával najavo , ale mám vás rád. <3
@Rhyme , ty si mega veľký týpek , je s tebou neskutečna sranda aj počas RPnia , ale aj na Discorde , dúfam že taký vtipný aj zostaneš.. PS : Začni už konečne chodievať von :D
@neznamy#3978 , na teba som mal vždicky nervy , lebo už si ma sral s tvojími narážkami aj počas RPnia ale hlavne na Discorde.. dúfam že sa zmeníš a nebudeš s @Nyxoy Toxický na všetkých , ale aj přesto , ako si ma stále sral a provokoval , stále mám ťa rád.
Ďakujem celému zboru PSA , ktorý to zvládli so mnou až doteraz v PSA :D a verím že niektorý jedinci sa spamatajú a neboli arogatný (je ich tam zopár , ale nebudem menovať)
@Lexikonn , s tebou jsem si za celé skimo docela dost oblíbil, si veľmi dobrý týpek , hodně štestí , Maj sa.. :)
Na konec bych chcel poděkovat všem, s ktorými jsem erpil či získal nějaké zkušenosti, zážitky apod, ,chcem všem povedať že z celého z HT a AT, jste frajeri. A úplně na konec konce chci poděkovat @Rataj za všetko čo tu robí a vytvárá nám tu všetkým skvelé požitky zo hry.
Možno na niektorých som zabudoľ označiť , alebo spomenuť , chcel by som , ale bol by som tu dorána.. Tak sa svámi všetkýma lúčim a snad sa niekedy ešte uvidíme , majte krásny a úspešný život , Majte sa ! <33
Všetko raz končí a to aj moje pôsobení tady na Skimu, poznal som nespočet novýcha úzačných ľudí. Kdo vie , možno Vás tu niekedy prídem zase navštíviť , ať se Vám tu všem jen a jen daří, mějte se. <3
[user:228] , ty si bol pre mňa vždycky ten nejlepší administrátor , vždycky si pomohl a užil jsem si s tebou skvělé RP.
[user:2769] , [user:3226] , [user:1412] , vy ste frajeri , sice nemáme tolik naerpeno jako , ale bola svámi neskutočná sranda aj počas RPnia , ale aj na Discorde , niekedy som vám to nedával najavo , ale mám vás rád. <3
[user:2669] , ty si mega veľký týpek , je s tebou neskutečna sranda aj počas RPnia , ale aj na Discorde , dúfam že taký vtipný aj zostaneš.. PS : Začni už konečne chodievať von :D
[user:3978] , na teba som mal vždicky nervy , lebo už si ma sral s tvojími narážkami aj počas RPnia ale hlavne na Discorde.. dúfam že sa zmeníš a nebudeš s [user:3226] Toxický na všetkých , ale aj přesto , ako si ma stále sral a provokoval , stále mám ťa rád.
Ďakujem celému zboru PSA , ktorý to zvládli so mnou až doteraz v PSA :D a verím že niektorý jedinci sa spamatajú a neboli arogatný (je ich tam zopár , ale nebudem menovať)
[user:3583] , s tebou jsem si za celé skimo docela dost oblíbil, si veľmi dobrý týpek , hodně štestí , Maj sa.. :)
Na konec bych chcel poděkovat všem, s ktorými jsem erpil či získal nějaké zkušenosti, zážitky apod, ,chcem všem povedať že z celého z HT a AT, jste frajeri. A úplně na konec konce chci poděkovat [user:1] za všetko čo tu robí a vytvárá nám tu všetkým skvelé požitky zo hry.
Možno na niektorých som zabudoľ označiť , alebo spomenuť , chcel by som , ale bol by som tu dorána.. Tak sa svámi všetkýma lúčim a snad sa niekedy ešte uvidíme , majte krásny a úspešný život , Majte sa ! <33