Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Climpus


Climpus

Hráč

9
9.8.2019 01:43, naposledy upraveno 15.8.2019 01:53 uživatelem Climpus

Přezdívka: Climpus

Věk: 15 (Skoro 16, opravdu.)

Zkušenosti: Několik let hraní minecraftu a vlastnění pár minecraft vanilla serverů. Několik pozic Helpera, Buildera i Admina na serverech. Měl jsem dobrou reputaci a nikdy jsem nebyl "sesazen". Angličtinu dle mého názoru umím dobře. Slovensky bych zrovna plynule mluvět nedokázal. Umět pomoci lidem ohledně minecraftu. Co vědět nebudu, bleskově najdu na wiki apod.

Komunikační dovednosti: Čeština, Angličtina, Slovenština. Retardace v dobrém podání na podnosu.

Mám čas: O prázniny? Vždy. O "pracovní" (školní) doby - zbytek dne po 3tí hodině cca do 10ti.

Další informace o mně:

Jsem nerdík co sedí za kompem a hraje hry. Vcházím do prváku na střední škole pro informační technologie. Když mě kamarádi vytáhnou ven, tak jsem ven celý den - to je tak jediná vyjímka. Vůli být na serveru mám. Pokud mě omrzí určitě tomu budu věnovat min. 2 hodiny. Ohledně věku. Dle mého názoru 15 a 16 je skoro to stejné. Narozeniny budu mít 24.12 což je za cca 4 měsíce. Prosím snažte se to nebrat jako velké mínus.

Rudolf Friedl rudicicek@gmail.com Most 434 01

17.8.2019 14:11

Přihlášku zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~18

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo