Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban


28.4.2021 10:05

 

Zdravím , skoro před měsícem jsem dostal permaban a @FLYER ví o co jde , co jsem udělal.

Proto bych se tady chtěl znova zeptat zda bych nemohl dostat už unban nebo nějaký zkrácený trest na dobu neurčitou . Hodně moc mi server chybý , měsíc jsem nezapnul Počítač protože nechci , chci počkat prostě na tento server až dostanu unban . Jeden z mých nejlepších a nejhranějších serveru a her.

 

Proto bych poprosil ten unban nebo zkrácený trest moc prosím. Už je to pomali měsíc co čekám . Děkuji moc @FLYER byl bych ti moc vděční a zároveň bych ti poděkoval moc na discordu .

3.5.2021 13:19

Ahoj,

ban ti udělil @FLYER, vyčkej, prosím, jeho vyjádření.

3.5.2021 16:10

Což to já si počkám , ale už bych ten permaban nechtěl . Nebaví mě hrát na jiných serverů protože skimo je ten nejlepší a na tom jsem furt hrál :( @FLYER prosím moc tě prosím vyjádři se. Prosím nebo aspoň zkrácený trest už mi to chyby to hraní na skimu. 

4.5.2021 13:35

@FLYER můžeš prosím odpovědět. Ty to čteš a ani neodpovíš tak co si mám jako myslet. Děkuji. @Rataj prosím odpovězte někdo!!

OurMatthew udělil za tento příspěvek varování: Double post

Cosmmo

VIP

21
4.5.2021 14:52

@Farby Tím že budeš tagovat Flyera a Rataje si nepomůžeš, naopak si přihoršíš. Chce to trochu trpělivost, já sám čekal na odpověď měsíc. Ty čekáš sotva týden a jsi z toho vyklepanej.. Mimochodem, porušuješ pravidla fóra.

Sensei

Hráč

27
4.5.2021 15:00

- Hold, musíš vytrvať a počkať si, kým dostaneš vytúžený unban... Bany sa dostávajú rýchlo a unabny zasa dlho, a to je na nich tak kúzelné... Ďalej ti tu posuniem pár rád, ktoré na pomáhajú prekonať dlhé čakania počas banu:

- Zober si vysávač a choď vysávať... Povýsavaj doma, aj babke a tete kľudne (Isto to ocenia)

- Ak máte záhradu zober si rýľ a choď trošku porýľovať tu hriadku, nenechávaj všetku prácu na dedkovi

- Skús si posedieť trošku, sústrediť sa a prečítať si pravidlá a to pravidlo 37 a 0. Zamyslieť sa nad tým, že admin, ktorý si tiež rád zaRPí alebo urobí, niečo čo chce, na čo má chuť, musel od toho upustiť a ísť riešiť tvoje sračky  problémy, ktoré si narobil. Skúsim uviesť príklad na radu už spomínanú vyššie... Predstav si, že povýsávaš doma a tvoj mladší súrodenec rozmrvý celé rohlíky po zemi, tiež by si si radšej zaRPil, zahral na skime, ktoré máš tak rád, no musel si to ísť povysávať...

Ujo Flyer ti udelil ban, aby si sa nad tým zamyslel, tak využi ten čas, preíčaj si pravidlá, zamysli sa nad sebou.

A to, že budeš double-postovať (bod 11) a označovať adminov, ti vôbec nepomôže... Práveže tým dosiahneš opak!

Hádam som nikoho neurazil, ba naopak, dúfam, že som ťa nasmeroval a motivoval.

S pozdravom Pavlík :3

1.6.2021 17:44
18.6.2021 13:07

Ahoj, děkuji za trpělivost, a po té době ti tvou žádost o unban schvaluji a tedy dostaneš unban. Užívej :)


Powered by LeoSight IFS
LT~64