Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Kolpanek


1.5.2021 17:41, naposledy upraveno 1.5.2021 17:58 uživatelem Kolpanek

Přezdívka: Kolpanek

Věk: 15

Zkušenosti: Mám bohaté zkušenosti v RP, komunikaci mezi lidmi a zaučování.

Komunikační dovednosti: Ovládám plynule Polský a Český jazyk. Bohužel Anglický jazyk neovládám nějak dobře, ale základy znám.

Mám čas: Záleží podle školního rozvrhu a domácích úkolů, ale dokážu být dlouho aktivní, konkrétně 6-7 hodin.

Další informace o mně:

Dobrý den, přeji všem lidem a členům Admin-Týmu.

Popravdě, nevím co bych zde napsal, protože tohle je moje třetí přihláška na Helpera. Bohužel já taková trouba, vždycky udělal nějakou prkotinu za kterou jsem dostal ban. Provedl jsem NonRP act (tancoval jsem na autě) z chyby jsem se již ponaučil a celkem dlouho, jsem neporušil žádné pravidlo a doufám, že i nadále nic neporuším. Dobrá, tak zopakuji jenom podstatné věci ohledně mé charakteristiky. Jsem člověk, který si umí ze sebe udělat srandu a dokáže přijmout jakoukoliv kritiku. Z každé chyby, kterou učiním, tak se okamžitě ponaučím. Jsem spolehlivý, pracovitý, sympatický, milý a občas agresivní člověk. Občas jsem velmi netrpělivý... například, jak čekám na nějakou důležitou věc, na kterou se velmi těším. Nemám problém si uznat chybu, pokud jsem nějakou učinil. Ohledně mé gramatiky... gramatiku ovládám vskutku dobře, ale občas udělám nějakou gramatickou chybu, ale to není nějak časté.

Možná se teď ptáte, proč si neustále píši přihlášku do Helper Týmu? jednoduše. Na skimu jsem začínal RPit, Poznal jsem pár lidi, se kterýma se do teď bavím a jsem za to neskutečně rád. Taktéž, jsem si povšiml, že na skimu začíná hrávat více nováčku, kteří neumí nějak dobře erpit, občas jsem pár lidem pomohl, naučil jsem je základy a vysvětlil, kde co najdou (pravidla, fórum atd..). Zaučovat umím celkem dobře... na pár serverech, jsem erpil vedení IZS složek, tudíž jsem měl na starost zaučovat nováčky, tudíž s tímto bych neměl žádný problém.

Já doufám, že nedostanu tento měsíc zase nějaký ban, protože o tuto pozici silně usiluji no. :D
Mějte krásný zbytek dne,
Váš Kolpanek. :)

Sensei

Hráč

27
1.5.2021 21:53

Rád uvidím tohto borca v helper tíme... Každý robí chyby, nikto nie je neomylný, ale učíme a zlepšujeme  sa každým dňom. V tom, že dostal pár banánov v minulosti, nevidím problém, ak sa to snaží napraviť, a snaha zlepšiť kvalitu serveru, párom pomocných rúk navyše určite nič nepokazí ;) Rýsuje sa ti tam menší nesúhlas komunity, no neviem prečo, keď sa človek snaží a vidno pokroky, tu nie je o čom...

Robiiinek

Hráč

15
2.5.2021 13:10

S tímto člověkem se znám 2 roky a nikdy jsem nepochyboval jaký je to skvělý a rozumný člověk. Udělal pár chyb... Ale to snad dělá každý ne? Za mě určitě ANO. 

 

21.5.2021 10:27

Zdravím všechny,
Chtěl bych poprosit o zrušení mé přihlášky z důvodu banu, co jsem dostal.
Holt, vypadá to, že chyby dělám stále, tudíž již nemám zájem být v Helper Týmu, do doby, kdy se neujistím, že nebudu dostávat bany. 

Mějte se hezky.
Váš Kolpanek 

Scor

Hráč

63
23.5.2021 15:07

Lock


Powered by LeoSight IFS
LT~89