Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Skimo/Leosight je lehce zaprodané

Lukasss

Hráč

6
2.5.2021 22:41

Hlavně jde o velmi drahé moduly u frakce zcela nesmyslně, abyste mě solidní  frakci například  zaměřenou na dopravu tak vás to bude stát ( delivery - 70Kč, Stas - 30 Kč, Badge - 220 - není nutné ale chápeme se, truckers - 100 Kč, Gate - 30 Kč, plus nějaký další nenutny blbustky). Takto to máme skoro to nutné a jsme skoro na 500 korunách, to je za mě strašný přepal, ač vím že je to dobrovolné jedno s druhým, ale když dám příklad konkurencni server Golden Roleplay, samozřejmě mají o něco levnější hosting, ale tam máte celou frakci, se vším o co si řeknete za 50 Kč. Souhlasím s tím, aby frakce měla byt něco co bude premiovejsi, ale tyto ceny jsou moc prostě. Vím, že se teď najdou všichni z AT nebo sám Rataj a budou psát proč to tak je a jedno s druhým, ale prostě normalnimu člověku dojde že je to moc a že chtějí z těch lidí vytřískat co nejvíc peněz bez ohledu na nějaké rp, snažím se to pochopit že třeba Rataj to má místo práce to nevím, ale tak zkuste mi ty ceny nějak vysvětlit rozumně. 

PS : Skimo mám rád, rád zde hraju a je to skvělý server, ale toto mě dost zaráží jakožto majitele frakce s jedním modulem 

OurMatthew udělil za tento příspěvek varování: Pravidlo č. 8
2.5.2021 22:58
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Zeintar

Hráč

53
2.5.2021 23:46

Vidíš. Já mám třeba dvě firmy. Jednu se všema modulama (včetně tuningu) a druhou, kde není ani 1 modul. Frakce se všema modulama mi vydělává přesně 0,- za měsíc a ta frakce bez modulů je nejvýdělečnější frakce na serveru (díky ní mám Lamborghini Gallardo, R32, dvě vilky a pár dalších věcí). No, co ti na to říct? Pokud máš nápad, nepotřebuješ moduly. :)

bit

Hráč

55
3.5.2021 01:07, naposledy upraveno 3.5.2021 01:18 uživatelem bit

Skimo s porovnáním od konkurence jejíž jméno začíná na R rozhodně není zaprodané... Na konkurenci se prodávaj jacísi mazlíčci (Podle Toasta betonoví psi) kde byla i panda a to těch zvířat není vůbec málo a taky ne za málo... 

Menší vsuvka - Toto je fakt bizár...

Poté tu máme VIP jehož kartička je strašně udělaná a má ohavnej font textu, kterej jde sotva přečíst. Pak překvapení, mystery boxy a další chujárny...

Takže jestli si myslíš že Skimo je P2W, tak žiješ jinde...

3.5.2021 12:41, naposledy upraveno 3.5.2021 12:43 uživatelem neznamy#4565

Ahoj Lukáši, jak už zde psali kluci, oproti ostatním serverům, je Skimo skvělý a seriózní projekt, chápu z tvé strany, že se ti tyto ,,Blbůstky'' zdají jako pay-to-win, protože z reálných peněz můžeš mít zisk ve hře a herní peníze jsou základem většiny věcí na serveru, například zkušeností a zážitků, ale pochop:

Zkus se vžít do kůže Jaroslava, neboli Rataje - od malička by byl tvůj koníček programování, dal bys do toho svého koníčku většinu svého volného času - šlo by ti to, byl bys šťastný, že jsi našel náplň svého života a snažil se stále rozvíjet, jak by roky plynuly založil bys vlastní projekt v tomto případě leosight/prospekt.

Chtěl by jsi se pochopitelně koníčkem živit, kdo by taky nechtěl, živit se koníčkem, který tě baví, je podle mě jeden z největších úspěchu v životě, tím ale neříkám, že Rataj založil Skimo, leosight či prospekt kvůli zisku, byl to "pouze" projekt, který založil kvůli své lásce k roleplayingu, tento projekt mu vyšel skvěle, to všechno, co tu vidíš, nevzniklo za jeden den, jsou za tím vším, až už od webu tak po skripty na skimu, stovky neprospaných dnů a tisíce stresových chvílek. 

Zeptej se sám sebe, ty by jsi za svou práci nechtěl dostat aspoň trochu zaplaceno? Ber v potaz, že updaty jako je trucker a dalších spoustů věci, dělal většinou pouze on sám. Například zde můžeš například vidět jeho Pracovní Kalendář.

Připadá ti, že to stojí hodně, to chápu, nechci ať si tento příspěvek bereš nějak ofenzívně, páč to vypadá jako bych na tebe útočil, ale tak to není, chci jen ať to pochopíš, já bych se ani nedivil, kdyby za ty frakční moduly chtěl více peněz, představ si taky, že bys chodil do práce, kde máš například 150kč/hodinu, ale měl bys jen 20kč/hodinu, Rataj do toho programování dal hodně času a takovou věc si představovat nejspíše ani nemusí, když dá 150+ hodin do programování a do kapsy mu z toho jde jen 500, protože pro něj to je realita, ale nikdy si nestěžoval, protože ho to baví. 

Taky ber na vědomí, že spoustu frakcí už má tyto moduly koupené a zároveň nabízí kariérní růst, takže konec konců abys ty moduly měl, nemusíš dát ani Kč, máš pravdu, je to dobrovolné, ale pokud si to nechceš koupit, tak nalož v ic více úsilí a dopracuješ se k tomu. 

Tvůj názor na tyto věci mi přijde strašně povrchní a disrespektující, tak snad ti to co jsem zde napsal, aspoň trochu změnilo pohled na věc. Stay safe. 

Ps: Samozřejmě, že vše zde napsané, je bráno z mého pohledu a nemusí být vše pravda, podotýkám, že za Rataje, ani nikoho jiného nemluvím.