Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Toustiik


Yuutsu

Hráč

27
5.5.2021 10:03, naposledy upraveno 5.5.2021 10:03 uživatelem Yuutsu

Přezdívka: Toustiik

Věk: 17.Let

Zkušenosti: Párkrát Admin, VCT a Supporter na pár serverech, Takže menší zkušenosti mám.

Komunikační dovednosti: Angličtina, Čeština, trocha německy, učím se japonsky

Mám čas: skoro každý den okolo 5. hodinek

Další informace o mně:

Ahoj, jmenuji se Mathias, aka Toustiik, už jsem jednou psal Přihlášku do Helper Teamu a chtěl bych to zkusit zas, Převažně mám rád RP IZS složek, myslím si že RP mám na Úrovni a zvladám jakž takž RP, a Rád bych pomohl Nováčkům s Zaučením. Je mi 17.let a Studuju Obor Kuchař-Číšník, a nebudu lhát mám historii banů ale dlouho jsem ban nedostal, a snažím se toho vyvarovat, a brát RP na vyšší váhu. a myslím si že by každý měl mít alespoň další Šanci, přeci jen jsme lidi. a každý z nás Psychicky Roste ;), Byl bych rád když bych se dostal do Helper Teamu. Předem děkuji že jste se mrkly na mojí přihlašku s Pozdravem Toustiik.

23.5.2021 21:53

Ahoj @Yuutsu,

děkujeme ti za zájem o posílení našeho týmu helperů. Po zhodnocení tvé přihlášky jsem došel k závěru, že na pozici helper postupuješ. Gratuluji a prosím tě, abys mi napsal PM na Discordu (SedliX#2670), kde ti vysvětlím následující kroky.

 

s pozdravem,

SedliX


Powered by LeoSight IFS
LT~48