Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Dzardys


9.5.2021 14:12

Přezdívka: Dzardys

Věk: 18

Zkušenosti: Nějaké zkušenosti ohledně moderování by se našly, převážně AT v jiných hrách nebo Twitch chat mod.

Komunikační dovednosti: Výborná znalost českého a anglického jazyka, pokročilá znalost němčiny a nějaké základy polštiny a ruštiny se tu taky najdou.

Mám čas: 5-6 hodin denně určitě

Další informace o mně:

Ahoj hráčky a hráči, ahoj i admin teamu. Já jsem Džardys, pocházím z Karlovarského kraje a budu končit třetí ročník maturitního studia informačních technologií. Rád trávím čas hraním her, sportováním nebo sledováním streamů na Twitchi. Na Skimu se pohybuji od začátku prosince, který pro mne nebyl lehký, učil jsem se zde roleplay a právě zde jsem taky nabral svou banhistorii. Konkrétně mne postihly dva tresty za NON-RP act a injuries. Tehdy jsem se nějak rozhodl, že bych to mohl napravit a začal jsem na svém RP pracovat. Znáte mě asi IC pod jménem Jan_Lemka, pracuji pro záchranku a snažím se předvádět kvalitní RP. Již dlouhou dobu jsem neměl potyčku co se týče pravidel a snažím se, aby tomu tak bylo i nadále. Rád bych podpořil Leosight AT, protože jednak na serveru trávím spoustu času a myslím si, že nějakou znalost už mám, ale především bych rád pomohl našim milovaným adminům a helperům. Nejednou se mi stalo, a věřím, že se to netýká jen mě, že jsem na report musel čekat i několik hodin z důvodu časového vytížení AT, čemuž bych rád pomohl, alespoň v kompetencích helpera. Při výjezdech ZZS se snažím nováčkům poradit, jak funguje RP injuries, ale povětšinou tuto práci přenechávám helperům. Vím, že mám na serveru s některými v minulosti nepěkné zkušenosti, především vinou mého dřívějšího RP, ale rád bych ukázal, že jsem vše napravil a zlepšil. Děkuji všem, především AT a HT, kteří tu pro nás jsou a pomáhají nám.

23.5.2021 21:53

Ahoj @Dzardys,

děkujeme ti za zájem o posílení našeho týmu helperů. Po zhodnocení tvé přihlášky jsem došel k závěru, že na pozici helper postupuješ. Gratuluji a prosím tě, abys mi napsal PM na Discordu (SedliX#2670), kde ti vysvětlím následující kroky.

 

s pozdravem,

SedliX


Powered by LeoSight IFS
LT~61

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
3496 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
misa

38Kč včera v 17:26

p0KyX

30Kč včera v 13:37

LadyHope

300Kč 2.5.2024 18:16

Nejnovější uživatelé
Davemoravia

Registrován 3.5.2024

Matus503

Registrován 2.5.2024

Seagatexd

Registrován 2.5.2024