Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Tanny


Tanny

Hráč

0
28.9.2019 00:01, naposledy upraveno 28.9.2019 00:01 uživatelem Tanny

Přezdívka: Tanny

Věk: 20 let.

Zkušenosti: Určitě mam Široké zkušenosti skrz (Vozidla,Mechaniku atd.) ale rád se i něco přiučím,Již dříve jsem působil v A-T ale bohužel jsem odešel kvůli interním důvodům ( Jestli-že by chtěl někdo vědět ty důvody mohu je vám napsat ale pouze co se dělo nebude zmíněno žádné jméno,ani více osobních informací).

Komunikační dovednosti: Docela slušné až na pár problémů s vadou řeči. nemam problém se zapojit do kolektivu když mam čas nebo někomu pomoci.

Mám čas: V týdnu to mam různě ale určitě tam budou 3-7 hodin volné hodiny jestli-že nebudu dělat na dílně či někde jinde.

Další informace o mně:

Pocházím z Ústeckého Kraje,je mi 20 let,už od 15 se věnuji vozidlům,Hrám,a také Ženám a i Mužů (Ano jsem Bisexual.) a také docházím obor Mechanik Motorových Vozidel. (Ano říkáte si že v 20 letech ? jsou tam jisté osobní problémy které zde určitě sdělovat nemusím) Vlastněné vozidla : Ford Fusion,Peugeot 508,nadále trpím Koktavostí,také příliš rychle mluvím,ale to se snažím vždy nějak s koktavostí potlačit,určitě si rád pokecám s lidmi a pomohu když mohu,ale také by bylo fajn zmínit nějaké mé špatné stránky což je například: rychle vybuchnu když mě někdo nenechá doříct větu,a nadále se nerad hádám (což je možná dobrá věc ale já to beru jako zápor.) a dalších x věcí které bych klidně probral,ale myslím si že nemusím jestli-že se nezapomnělo na mé chovaní.

Viz : https://www.16personalities.com/cs/isfj-osobnost https://imgur.com/a/V3mAQaE (Nejsem si jistý ale -myslím si že jsem se lehce změnil od toho půl roku.)

Přeji krásný zbytek dne Tanny.

18.11.2019 22:08

Podle přihlášky soudím, že jsi měl zájem se přidat do AT kvůli Skimu, což je nyní irelevantní - přihlášku zamítám. Pokud to tak není, podej si novou přihlášku.


Powered by LeoSight IFS
LT~18