Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - Derbo


19.5.2021 16:56

Přezdívka: Derbo

Věk: 16

Zkušenosti: Dlouhodobé zkušenosti i když mám nějaké množstvo banů ale pokusil jsem se zlepšit svoje RP a minimalizovat chyby. FiveM mně moc nezaujalo a taktéž bylo dost zabugované tak jsem si řekl že radši budu rpit v MTA-čku kde už rpím delší dobu.

Komunikační dovednosti: Čeština/Slovenčina a taktéž Angličtina

Mám čas: Kolem pěti hodin aktivity denně.

Další informace o mně:

Tak začneme jménem, jmenuji se Martin a pocházím ze Slovenska i když na Leosightu mluvím převažně česky. Ve volném čase zajedu někam do přírody nebo se věnuji studiu i když z většiny se věnuji hraní kterému se věnuji už od 7 let. Na veliké mírce ovládám Slovenčinu, Čestinu a taktéž Angličtinu plynule. Kdybych mněl více rozvinout téma hraní tak jsem začal hrát jako první hru Mafii, následně SAMP-ko a několik menších her které by moc lidí neznalo. S rpčkem začínal u FiveMka které mně ale nezaujalo. Následně jsem jel na MTAčko kde jsem rpil na menších serverech které ale nebyli moc brány jako RP takže jsem přešel na Skimo.

21.5.2021 22:08, odstraněno 1.4.2022 21:40 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
22.5.2021 12:59

Ahoj Derbo.

Bohužel musím souhlasit s tím, že se se svojí ban historií do HT asi moc nehodíš. Respektive si nedokážu představit, že bys mne zrovna ty zaučoval ohledně RP a pravidel serveru, protože pokud je pravda, že máš přes dvacet banů a spoustu z nich v nedávné době, asi to vypovídá o tom, že RolePlay nezvládáš a pravidla ti nejsou moc blízká. Samozřejmě není všem dnům konec, můžeš nám všem dokázat, že se vše zvládneš naučit a polepšíš se, já ti jedině fandím, HT potřebuje posílit a ty asi nejsi špatný kluk, ale znám tě jen ICly.

Ke komentáři výše... Není nutné se vyjadřovat neslušně vůči žádosti někoho jiného. To, jestli propadl ve škole, je absolutně irelevantní informace, s níž jsi pravděpodobně chtěl jen docílit zesměšnění spoluhráče na fóru, a takový přístup se mi nezdá v pořádku. Zameť si nejdřív před vlastním prahem, pak se snaž někoho veřejně zesměšňovat.

 

Derbo, tobě přeji jediné hodně štěstí do budoucna, věřím, že když na sobě zamakáš, vše zvládneš napravit. Když to zkusíš znovu za pár měsíců, třeba už ti bude fandit více lidí.

Přeji krásný den,

Dzardys

23.5.2021 09:41

Ahoj, chtěl bych se vyjádřit k výroku @nnRayy, nevím odkud má informaci že jsem propadl ve škole :D

Já osobně jsem mu o škole nic neříkal a taktéž jsem nepropadl, spíše mně jak ty již zmiňuješ chce pouze zesměšnit. To je ode mně vše, jenom jsem se chtěl vyjádřit a asi bych potřeboval lock díky nedávnému banu.

23.5.2021 09:59, odstraněno 23.5.2021 10:02 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~77