Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška Helper - KitzuInu


KitzuInu

Hráč

34
30.5.2021 19:44

Přezdívka: KitzuInu

Věk: 21

Zkušenosti: Má roleplay dovednost je celkem dobrá, ale, učím se každým dnem novým zkušenostem. Zkušenosti s administrací a příkazy na MTA serverech nemám žádnou, takže bych potřeboval něco naučit.

Komunikační dovednosti: Český, Anglický a Ruský jazyk

Mám čas: Skoro každý den záleží na směně

Další informace o mně:

Zdravím, jsem Dominik a pocházím z Ústeckého kraje. Zkušenosti co se týče RP mám už přes 3 roky. Začínal jsem na serveru RoyalZone.cz a poté jsem přešel na Skimo, kde mě uvítal hned admin tým zda-li nechci pomoci. Proto mě hned tento server za ujmul a začal jsem na tomto serveru hrát více a více. ( Samozřejmě dle mých časových možností ). Už nějakou dobu koukám po fóru a snažím se pomáhat IC lidem kteří RP nikdy nehráli a pokouší se ho naučit. Jsem nekonfliktní člověk, rád poslouchám hudbu a jsem přátelský. Žádám o pozici helpera abych mohl nejen napomáhat nováčkům ale také je něco nového naučit. Děkuji za přečtení mé žádosti a doufám že tu budu mít nějaký pěkný ohlas :)

9.6.2021 16:20

Ahoj @KitzuInu,

děkuji za projevený zájem o pozici helpera. Po přečtení tvé přihlášky a její konzultaci s GA týmem jsem se rozhodl, že tvou přihlášku zamítám. Důvody zamítnutí jsou následující:

  • trest, který jsi v nedávné době obdržel ve hře.

Pokud máš nadále zájem stát se helperem, nezoufej. Můžeš si podat novou přihlášku, ale ujisti se, že splňuješ všechny podmínky: 100 nahraných hodin a minimálně jeden měsíc bez banu za porušení pravidel. 

s pozdravem,

SedliX


Powered by LeoSight IFS
LT~38