Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Náborové řízení do HZS

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Kenny15

Hráč

19
8.6.2021 13:46

Hasičský záchranný sbor San Andreas

stanice Montgomery.

Vážený pane Ergulo ( @Ironside27 ), z důvodu vaší špatně podané přihlášky, se vaše žádost k HZS zamítá. Váš termín pro podání nové přihlášky je 15.6.2021.

Vážený pane Buchto ( @tinyofficial ), z důvodu vaší málo obsáhlé přihlášky, se vaše žádost k HZS taktéž zamítá. Váš termín pro podání nové přihlášky, je 16.6.2021.

Vážený pane Gotti (@Porek600), z důvodu vašeho vysokého věku, a málo obsáhlé přihlášky, se vaše žádost k HZS zamítá.

Vážená slečno White ( @Samik ), vaše přihláška se nám líbí, takže vaše žádost k HZS se schvaluje. Kontaktujte mě o dalším postupu, na mailu, (DC: KennyKing15#5382 )

Vážený pane Ricci, ( @Opilejdavid ), po vyhodnocení vaší přihlášky, jsme se rozhodli vaši žádost k HZS schválit. Prosím kontaktujte mě na mail (DC: KennyKing15@5382) o dalším postupu.

Vážený pane Nováku (@Dominik1), Po vyhodnocení vaší přihlášky, jsme se rozhodli vaši žádost, z důvodu špatného sepsání přihlášky k HZS, zamítnout. Termín pro podání nové přihlášky. máte 16.6.2021.

Vážený pane Zlonsky/Zlonský (@kristian18), z důvodu vaší málo obsáhlé přihlášky k HZS, jsme se ji rozhodli zamítnout. Váš termín pro podání nové přihlášky, je 17.6.2021.

Vážený pane Brown (@JeMappelleJR), vaše přihláška se z důvodu špatného sepsání, zamítá. Váš termín pro podání nové přihlášky je 17.6.2021.

Děkuji všem, kteří se přihlásili k HZS a gratuluji těm, kteří byly vybráni. 

S pozdravem mjr. Kenny Wright, Ing.

velitel stanice Montgomery.

8.6.2021 17:02

- Jméno a příjmení - Jakub Balada
- Datum narození a váš věk - 1.1.2000 21 let
- Dosažené vzdělání včetně titulů - Střední odborná škola a
Střední odborné učiliště, Praha - Obor: požární technika
- Telefonní číslo - 514975
- Trvalé bydliště -  Žádné
- Proč chcete být hasičem - Od mala je to můj sen, mojí největší motivací je být hasič. Moje máma byla v HZS 45 let a táta tam pracoval 40 let. Myslím si že bych práci zvládl na úrovni hasiče. Chci se zařadit mezi jednotky HZS. Rád pomáhám lidem a můj sen je být hasičem v Montgomerry.
- Něco o Vás - Jsem mladý kluk který pochází z Las Venturas. Moje rodina je původem z Česka, proto také ovládám češtinu na úrovni. Rád Běhám, cvičím a chodím také rád na procházky. Školu jsem dostudoval a maturitu jsem udělal také. Mám rád dobroudružství. Ve 15 letech jsem v Las Venturas zachránil holčičku poraženou autem, dostal jsem diplom za zachránění mladé holčičky. Doufám, že se mi splní můj sen a dostanu se mezi jednotky HZS.

Dvorkiss

Hráč

27
8.6.2021 17:51

Andrew Harmak

Datum narození:  17.5 1993

Vzdělání: Střední odborná škola a

Telefonní číslo: 459879

Trvalé bydliště: žádné

Proč chci vykonávat tuto práci - Můj otec pracuje u HZS už 37 let a jeho otec pracoval u HZS celý život tak chci pokračovat v této "tradici" mé rodiny proto jsem se vydal studovat abych mohl jednou dokázat to co můj otec a děda. Proto jsem se rozhodl přidat mezi jednotky HZS.

Něco o mě - Jsem mladý muž s velmi dobrou fyzickou zdatností jsem ochotný obětovat své zdraví pro zdraví ostatních. Každé ráno cvičím a běhám. Pocházím z Los Santos kde jsem žil do 15 let. Od 15 let jsem žil v Praze kde jsem studoval a dokončil studium. Po dokončení studia jsem se vrátil do Los Santos kde do této chvíle pobývám.

Zkušenosti: Výpomoc na Požární stanici v Praze

Doufám, že mě přijmete do HZS aby na mne byli otec a děd hrdí.

ferrarinehonda

Hráč

4
9.6.2021 14:15, naposledy upraveno 9.6.2021 16:16 uživatelem ferrarinehonda

Jméno a příjmení Roman Hruby                                                                                                                              - Datum narození a váš věk 4.8. 1998    (22 let)                                                                                                             Dosažené vzdělání včetně titulů SOŠ Technická a Dopravní SAN ANDREAS
Telefonní číslo -
416372
Trvalé bydliště -
Městský úřad LV 
Proč chcete být hasičem -
 Když jsem byl malý, dejme tomu 13 let, tak jsem chodil do SDH San fiero který se po 2 letech rozpadl. Byla to moje vášeň a byl jsem zklamán z toho že už nemohu jezdit na hasičské závody. Po několika letech jsem se rozhodl že se vrátím k tomu co mě od mala bavilo. Být hasičem je to co jsem si vždy přál a proto pevně věřím že to zvládnu a budu moct pomáhat a plnit své poslaní.
Něco o Vás - 
Jsem 22 letý kluk který se před 3 lety rozhodl vydat ve směru fitness. Díky tomuto koníčku se udržuju v kondici a pravidelně navštěvuji posilovnu. Moje heslo v živote je "Konej dobro a dobro se ti vrátí." což je důvodem proč mám zájem o to se připojit do HZS. Pomáhat lidem je moje vášeň. Jako malý chlapec jsem chodil venčit pejsky starým lidem, což mi dalo hodně do života. Jestliže se dostanu do sboru splní se mi můj sen. Mým snem je být hasič a pomáhat lidem. 

martin1500

Hráč

8
9.6.2021 22:10

- Jméno a příjmení - Veronika Scordova
- Datum narození a váš věk - 10.5 1995 (26)
- Dosažené vzdělání včetně titulů -  Střední průmyslová
- Telefonní číslo - 880350
- Trvalé bydliště -  Los Santos
- Proč chcete být hasičem - Jsem žena krerá by měla zájem zachraňovat životy a chtěla by jsi splnit svůj sen. Občas mi přijde že není moc hasičů kteří mají čas.
- Něco o Vás - Jmenuji se Veronika Scordova, je mi 26 let. Pocházím z USA z hlavního města Washington D.C. Studovala jsem Střední průmyslovou školu, obor automechanička. Jsem mladá žena, která by si chtěla splnit svůj sen. Mám ráda srandu, ale vše má své hranice. Ráda pomáhám lidem. Miluji pěkné auta z dobrým tuningem, ale hlavně svého přitele. Ráda se naučím nečemu novému.

Phobios

Hráč

67
10.6.2021 17:08

- Jméno a příjmení - Ethan Sanders

Datum narození a věk - 1.9.1994, 26 let

Dosažené vzdělání včetně titulů - vysokoškolské vzdělání, magistr

Telefonní číslo - 754 556

Trvalé bydliště - Las Venturas

Proč chcete být hasičem - můj děd byl hasič a můj otec je člen policejních složek, chtěl bych jít v jejich šlépějích a stát se členem IZS.

Něco o vás - Jmenuji se Ethan Sanders, narodil jsem se ve Francii ve městě Marseille, zde jsem vystudoval základní školu, následně gympl, odtud jsem šel studovat do České republiky na univerzitu Karlovu v Praze, kde jsem získal titul magistra, vrátil se zpět do Francie a zde učil na základní škole, po nějaké chvíli jsem se rozhodl, že je čas se odstěhovat a tak jsem skončil ve státě SA.

Petan09

Hráč

20
10.6.2021 20:30, naposledy upraveno 10.6.2021 20:38 uživatelem Petan09

Hasičský záchranný sbor San Andreas, základna Montgomery

Výsledková listina přijímacího řízení [10.06.2021]

#01 Vážený pan Hrubý ( @ferrarinehonda ), PŘIJAT

#02 Vážená paní Scordová ( @martin1500 ), PŘIJATA

#03 Vážený pan Harmak@Dvorkiss ), PŘIJAT

#04 Vážený pan Balada ( @baladaaa ), NEPŘIJAT 

#05 Vážený pan Sanders, ( @Phobios ), NEPŘIJAT

Rozsudek byl vydán dne 10.06.2021. Pokud přijatý uchazeč neprojeví zájem o přijetí kontaktováním por. MUDr. Petra Polikowského, Ph.D., MBA na telefonním čísle 335-314 do pěti dnů od vynesení rozsudku. Po uplynutí doby sedmi dnů od vynesení rozsudku bude rozsudek brán jako NEPLATNÝ.

S pozdravem por. MUDr. Petr Polikowsky, Ph.D., MBA - Vedoucí inspektor

10.06.2021

Hasičský záchranný sbor San Andreas, základna Montgomery

Rozhodnutí o ukončení výběrového řízení [10.06.2021]

Dnes (10.06.2021) Hasičský záchranný sbor San Andreas, základna Montgomery oficiálně UZAVÍRÁ aktuální výběrové řízení k Hasičskému záchrannému sboru San Andreas, základně Montgomery. Nové výběrové řízení bude oznámeno do několika hodin.

S pozdravem por. MUDr. Petr Polikowsky, Ph.D., MBA - Hlavní Inspektor

10.06.2021

10.6.2021 21:25, naposledy upraveno 10.6.2021 21:26 uživatelem baladaaa

Jakub Balada

Datum narození:  1.1.2000 - 21 let

Vzdělání: Střední odborná škola a

Telefonní číslo: 514975

Trvalé bydliště: žádné

Proč chci vykonávat tuto práci - Můj táta pracuje u HZS 29 let a jeho otec pracoval 70 let, proto bych se taky chtěl stát členem HZS, moc bych chtěl pokračovat v rodinné ¨tradici¨ proto jsem vystudoval Střední školu na obor: požární technika,kvůli tomu jsem se rozhodl přidat mezi jednotky HZS.

Něco o mě - Jsem 21 letý vystudovaný muž s dobrou fyzickou zdatností a proto jsem ochotný obětovat své zdraví za zdraví jiných lidí. Každé ráno kolem 5:00 chodím běhat dennodenně běhám 5km. Pocházím z Las Venturas kde jsem žil do svých 16 let. Od 16 let jsem žil v Praze kde jsem dokončil maturitu na obor Požární technika. Po dokončení střední školy jsem šel do dobrovolných hasičů v Praze, potom jsem se vrátil do Las Venturas kde do této chvíle pobývám.

Zkušenosti: Výpomoc na Požární stanici v Praze

Doufám, že mě přijmete do HZS aby můj otec byl na mě pyšný.

11.6.2021 12:29, naposledy upraveno 11.6.2021 12:30 uživatelem VajkoChlpko

- Meno a priezvisko - Dušan Badinský

- Dátum narodenia a vek  -
14.7.1985 (35 rokov)

- Dosiahnuté vzdelanie vrátane titulov - 
Stredná odborná škola agrotechnická, odbor ochrana osôb a majetku s úspešne ukončenou maturitnou skúškou 

- Telefónne číslo -
623610

- Trvalé bydlisko -
 Las Venturas

- Prečo chcete byť hasičom -
 Odjakživa som chcel pomáhať San Andreas, napríklad aj touto formou, ako malý som bol veľmi motivovaný, keďže môjho vtedajšieho kamaráta otec, bol členom HZS, ktorý pracoval ako požiarnik v Las Venturas, veľmi uznávam tvrdú a vyčerpávajúcu prácu pracovníkov HZS, preto by som aj ja chcel byť súčasťou tohto tímu a pomáhať čo najlepšie, najefektívnejšie a hlavne za každú cenu zabrániť nebezpečenstvu, ktoré nám hrozí každý deň 

- Niečo o Vás - Volám sa Dušan Badinský, mám 35 rokov, narodil som sa v Downtowne v meste Vice City. Po vyštudovaný strednej školy, som nastúpil do autoškoly, a spravil si vodičské oprávnenie B a C. Medzi moje záujmy patria hasičský šport, ktorému sa venujem od kedy som začal chodiť na strednú školu, taktiež mám rád cyklistiku, badminton a posilovanie. Som spoločenský typ s dávkou humoru, ktorý sa rád učí novým veciam. Som technický typ zdatný v oblasti počítačov, jak hardvér tak softwér, taktiež zvládam aj nenáročné elektroinštálacie budov.

11.6.2021 13:01
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19