Hasičský záchranný sbor San Andreas
stanice Montgomery.
Vážený pane Ergulo ( @Ironside27 ), z důvodu vaší špatně podané přihlášky, se vaše žádost k HZS zamítá. Váš termín pro podání nové přihlášky je 15.6.2021.
Vážený pane Buchto ( @tinyofficial ), z důvodu vaší málo obsáhlé přihlášky, se vaše žádost k HZS taktéž zamítá. Váš termín pro podání nové přihlášky, je 16.6.2021.
Vážený pane Gotti (@Porek600), z důvodu vašeho vysokého věku, a málo obsáhlé přihlášky, se vaše žádost k HZS zamítá.
Vážená slečno White ( @Samik ), vaše přihláška se nám líbí, takže vaše žádost k HZS se schvaluje. Kontaktujte mě o dalším postupu, na mailu, (DC: KennyKing15#5382 )
Vážený pane Ricci, ( @Opilejdavid ), po vyhodnocení vaší přihlášky, jsme se rozhodli vaši žádost k HZS schválit. Prosím kontaktujte mě na mail (DC: KennyKing15@5382) o dalším postupu.
Vážený pane Nováku (@Dominik1), Po vyhodnocení vaší přihlášky, jsme se rozhodli vaši žádost, z důvodu špatného sepsání přihlášky k HZS, zamítnout. Termín pro podání nové přihlášky. máte 16.6.2021.
Vážený pane Zlonsky/Zlonský (@kristian18), z důvodu vaší málo obsáhlé přihlášky k HZS, jsme se ji rozhodli zamítnout. Váš termín pro podání nové přihlášky, je 17.6.2021.
Vážený pane Brown (@JeMappelleJR), vaše přihláška se z důvodu špatného sepsání, zamítá. Váš termín pro podání nové přihlášky je 17.6.2021.
Děkuji všem, kteří se přihlásili k HZS a gratuluji těm, kteří byly vybráni.
S pozdravem mjr. Kenny Wright, Ing.
velitel stanice Montgomery.
Hasičský záchranný sbor San Andreas
stanice Montgomery.
Vážený pane Ergulo ( [user:5864] ), z důvodu vaší špatně podané přihlášky, se vaše žádost k HZS zamítá. Váš termín pro podání nové přihlášky je 15.6.2021.
Vážený pane Buchto ( [user:5177] ), z důvodu vaší málo obsáhlé přihlášky, se vaše žádost k HZS taktéž zamítá. Váš termín pro podání nové přihlášky, je 16.6.2021.
Vážený pane Gotti ([user:2147]), z důvodu vašeho vysokého věku, a málo obsáhlé přihlášky, se vaše žádost k HZS zamítá.
Vážená slečno White ( [user:5440] ), vaše přihláška se nám líbí, takže vaše žádost k HZS se schvaluje. Kontaktujte mě o dalším postupu, na mailu, (DC: KennyKing15#5382 )
Vážený pane Ricci, ( [user:5286] ), po vyhodnocení vaší přihlášky, jsme se rozhodli vaši žádost k HZS schválit. Prosím kontaktujte mě na mail (DC: KennyKing15@5382) o dalším postupu.
Vážený pane Nováku ([user:2856]), Po vyhodnocení vaší přihlášky, jsme se rozhodli vaši žádost, z důvodu špatného sepsání přihlášky k HZS, zamítnout. Termín pro podání nové přihlášky. máte 16.6.2021.
Vážený pane Zlonsky/Zlonský ([user:4101]), z důvodu vaší málo obsáhlé přihlášky k HZS, jsme se ji rozhodli zamítnout. Váš termín pro podání nové přihlášky, je 17.6.2021.
Vážený pane Brown ([user:5841]), vaše přihláška se z důvodu špatného sepsání, zamítá. Váš termín pro podání nové přihlášky je 17.6.2021.
Děkuji všem, kteří se přihlásili k HZS a gratuluji těm, kteří byly vybráni.
S pozdravem mjr. Kenny Wright, Ing.
velitel stanice Montgomery.