Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Náborové řízení do HZS

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

25.6.2021 19:58

- Jméno a příjmení - Lucie Hajova

- Datum narození a váš věk - 20.4 2000

- Dosažené vzdělání včetně titulů - Požární ochrana (s maturitou)

- Telefonní číslo -763065

- Trvalé bydliště -  Los Santos

- Proč chcete být hasičem - Chtěla bych se stát hasičem protože mně táto práce začala zajímát od 15 let. Protože táto práce je složitá a já si ráda dávám vyzvi. Je v ní plno energie a adrenalinu.

- Něco o Vás - Ahoj moje jméno je Lucie Hajova a pocházím z los Santos je mi 21 let žiju ve svém domě s mojí přítelem a dcerou Natalie které jsou 4 roky. Ráda sportuju a poslouchám hudbu (převážně rock). Jsem usměvavá a štastná.

Tím to chci poděkovat že jste si přečetli tento dopis a že se možná uvidíme u HZS Děkuji Lucie Hajova.

Mikle

Hráč

8
25.6.2021 21:10

- Jméno a příjmení: Bc. Ing. Judr. Mikle Davis
- Datum narození: 17.11.1990
- Dosažené vzdělání včetně titulů: Bc. Ing. Judr. 
- Telefonní číslo: 360020
- Trvalé bydliště:  Dilliemore
- Proč chcete být hasičem: Již dříve jsem byl i zde hasičem a to na pozici strojník, vzhledem k tomu že ježdění kamionem mi už pomalinku leze na mozek je dobré když člověk má i jiné koníčky. 

- Něco o Vás: Má minulost je pestrá. V minulých letech jsem dělal řiditele PČR v české  republice. Odtamtud jsem se odstěhoval sem a chvíli jsem zde pracoval jako příslušník PSA. Tam jsem však dlouho nevydržel protože kolektiv byl otřesný. Pracoval jsem pak i v ZZS jako řidič sanitního vozu, a po té i u HZS jako již zmíněný strojník. U HZS byla má nejdelší působnost ze všech zde zmíněných zaměstnání ( kromě řízení tahačů). Po té jsem byl ale vyhozen protože jsem se nepohodl s inspektorem provozu který odmítal pochopit že vzít i vozidlo IP když jiné nebylo opravdu v garáži a bylo mě potřeba na výjezdu tak mě nechal vyhodit. Ted bych po tom všem ježdění rád k HZS protože má žena pracuje u ZZS tak by to bylo aspon zabití 2 much jednou ranou. Zkušenosti mám. Hadice: Céčka, Béčka, Déčka i Ačka znám a co se týče vozidla nemám problém s ovládáním či s ošetřováním raněných.

27.6.2021 00:15, odstraněno 27.6.2021 00:20 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
27.6.2021 08:57

sql

Hráč

32
27.6.2021 12:26, naposledy upraveno 27.6.2021 12:30 uživatelem sql

Michael Provost, Životopis

JUDr. B. A. Michael Provost Dr. h. c.

Tituly před jmeno: JUDr. - B. A.

Titul za jménem: Dr. h. c.

Jméno: Michael

Příjmení: Provost

Pohlaví: M

Rodinný stav: Svobodný

Datum narození: 05.01.1995

Věk: 26

Místo narození: Česká republika

Národnost: Česká

Státní občanství: San Andreas

Trvalé bydliště: Žádné bydlím u kamarádky

S-mail: michael.provost@smail.ic

Telefonní číslo: 362707

Proč chci se stát hasičem ?: Mým cílem nebo mou duševní povinností je pomáhat lidem, a to už je jedno v jakém oboru na začátku jsem studoval právnictví i jsem ho vystudoval a už se s nim i zabývat. Ale řada bych ve volném čase, který mám, neboť jako právník mám volného času dost tak bych chtěl pracovat jako hasič a pomáhat lidem. A zhruba, co obnáší byt hasičům vím dědeček byl hasič.

Něco o mně:
Jsem velmi optimistický člověk, velmi rád si užívám života a nenechám si ho jen tak někým nebo něčím pokazit. Jsem velmi společenský a rád se bavím. Nikdy nezkazím náladu a nikdy nikoho nenechám ve štychu. Vždy rád pomůžu a rád pořadím. Miluje své přátelé a dal bych za ně ruku do ohně. Někdy jsem ale taky náladový a výbušný, ale vždy mě to rychle přejde. Také jsem někdy až moc líný ale nemusíte mě k ničemu dokopávat vždy svou práci splním.

VZDĚLÁNÍ:

• Soukromá základní škola Cesta k úspěchu v Praze
  • Gymnázium Nad Kavalírkou v Praze
  • Právnická fakulta Univerzity Karlovy v Praze

PRACOVNÍ ZKUŠENOSTI:

• Advokátní Koncipient
  • Advokát Logistických společností
  • Zaměstnanec soukromé advokátní kanceláře v oboru trestního práva

OPRÁVNĚNÍ: 

• Řidičské oprávnění skupiny A, B a C
  • Rybářská license

JAZYKOVÉ ZNALOSTI:

• Český jazyk - C1
  • Anglický jazyk - A1
  • Ruský jazyk - A1

Pozice o kterou žádám: HZS

Adresováno na Hasičský záchranný sbor San Andreas, základna Montgomery

Dvorkiss

Hráč

27
27.6.2021 20:21

Andrew Harmak

Datum narození:  17.5 1993

Vzdělání: Střední odborná škola a
Střední odborné učiliště, Praha - Obor: požární technika

Telefonní číslo: 459879

Trvalé bydliště: žádné

Proč chci vykonávat tuto práci - Můj otec pracuje u HZS už 37 let a jeho otec pracoval u HZS celý život tak chci pokračovat v této "tradici" mé rodiny proto jsem se vydal studovat abych mohl jednou dokázat to co můj otec a děda. Proto jsem se rozhodl přidat mezi jednotky HZS.

Něco o mě - Jsem mladý muž s velmi dobrou fyzickou zdatností jsem ochotný obětovat své zdraví pro zdraví ostatních. Každé ráno cvičím a běhám. Pocházím z Los Santos kde jsem žil do 15 let. Od 15 let jsem žil v Praze kde jsem studoval a dokončil studium. Po dokončení studia jsem se vrátil do Los Santos kde do této chvíle pobývám.

Zkušenosti: Výpomoc na Požární stanici v Praze

Doufám, že mě přijmete do HZS aby na mne byli otec a děd hrdí.

MarkCZE

Hráč

17
27.6.2021 21:50, naposledy upraveno 28.6.2021 06:51 uživatelem MarkCZE

Jméno a přijmení: Anthony Vincenzo DiS.

Titul za jménem: DiS.

Místo narození: Itálie, Mussomeli

Datum narození: 31.5.1987

Trvalé bydliště: Los Santos - Jefferson Motel

Občanství: Italské

Vzdělání: Základní škola Via Concceto, Mussomeli 1-5. ročník, Základní škola Frýdek-Místek 6-9. ročník. SOŠ PO A VOŠ PO, Frýdek-Místek

Licence: Řidičské oprávnění skupiny B/C

Kurzy: Kurz první pomoci pro jednotky SDH, Nástupní odborný výcvik (NOV), Základní odborná příprava P (ZOP P) - Všechny kurzy z ČR

Něco o mně:

Dobrý večer, jmenuji se Anthony Vincenzo. Narodil jsem se 31.5.1987 v porodnici ve městě Mussomeli kde jsem žil do svých 10 let. Po té co si moje matka našla přítelé z Čech tak jsme se přestěhovali do Frýdku-Místku. Do 9. ročníku jsem měl problémy z Češtinu ale na Střední Odborné škole se to zlepšilo. Nyní už mluvím plynule česky. Když jsme se přistěhovali tak matky přítel pracoval jako hasič a staral se o kroužek dobrovolných hasičů (SDH) Takže i přesto že jsem tam nechtěl tak jsem tam musel chodit ale asi po měsíci mě kroužek hasičů chytil a už jsem věděl že chci být hasičem. Tak jsem se po dokončení základní školy přihlásil na Střední a Vysokou odbornou školu Požární ochrany. Od mala mě bavil hrát Basketball a Florbal takže jsem byl fyzicky zdatný klučina. Do San Andreas jsem se přistěhoval před rokem za otcem který byl nemocný již už mezi námi není. Jeho všechen majetek zdědila moje nevlastní sestra a vše prodala takže jsem skončil jen z kufrem v Jeffersonovo motelu. A hlásím se k hasičům do Montgomery protože tam jezdím s autobusem a okres Red County je velice krásný a snad plný příjemných lidí.

Proč chcete být hasičem:

Jak jsem říkal už od mých 10-11 let jsem chodil na kroužek dobrovolných hasičů kde mi docvaklo že chci zachraňovat skutečné životy a né jen figuríny proto jsem vystudoval SOŠ a VOŠ PO ve Frýdku-Místku a vystudoval jsem to proto abych se stal hasičem. A chtěl bych být hasičem v Montgomery protože jak už jsem zmiňoval je to přijmené město.

Děkuji za přečtení a zhodnocení mojí přihlášky přejí hezký zbytek dne.

Podpis: A.Vincenzo.                                                                                    

axerlCZ

Hráč

1
28.6.2021 00:22

- Jméno a příjmení - Travis Down
- Datum narození a váš věk - 31.12.1997
- Dosažené vzdělání včetně titulů - Střední škola požární ochrany ve Frýdku Místku
- Telefonní číslo - 361059
- Trvalé bydliště - Trvalé bydliště nemám, bydlím u kamaráda ve firmě.
- Proč chcete být hasičem - Už od mala jsem chtěl být hasičem taktéž jsem chodil do hasiče jako malý bavilo mně si zažívat tu situaci když hoří a musíš hasit a zachranovat už od mala jsem chtěl pomáhat lidem a i do ted jsem schopen  pro tuhle práci padnout.
- Něco o Vás - Jsem 23letý kluk z vesnice co se chce stát Profesionálním hasičem a proto šel hned po základce na Střední školu požární ochrany ve Frýdku Místku, aby jsem se mohl stát profesionálním hasičem a jít si za svím snem.

28.6.2021 19:34, odstraněno 27.8.2021 19:05 uživatelem

Apetit

Hráč

26
29.6.2021 14:24

- Jméno a příjmení - Samuel Fuci

- Datum narození a váš věk - 20.09.1989

- Dosažené vzdělání včetně titulů - středni škola

- Telefonní číslo - 566477

- Trvalé bydliště -  Palomino

- Proč chcete být hasičem - Tato práce mě baví, rád zachraňuji. Již jsem jednou hasičem byl, jenže kvůli delšímu odletu jsem musel tuto práci zanechat.

- Něco o vás - Zdravím, jsem Samuel Fuci narozen 20.09.1989. Narozen v San Fierru kde jsem úspěšně dokončil základní i střední školu. Již jsem jednou hasičem byl, jenže kvůli delšímu odletu jsem musel tuto práci zanechat. Momentálně bydlím v Palominu a pracuji v DHL. Mám řidičák typu B a C.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19