Základní informace:
Jméno: Kenny
Příjmení: Cápek
Titul: Ing.
Datum narození: 12.10.1990
Místo narození: Kyjov, okr. Hodonín, Česká republika.
Národnost: Česká
Občanství: České
Jazyky: Český - plynule mluvený, psaní bez problémů - (C2)
Německý - dobře mluvená, psaná bez chyb - (B2)
Angličtina - na vysoké úrovni - (C2)
Pohlaví: M
Rodinný stav: Svobodný
Trvalé bydliště: Los Santos
Kontakt: - 616955
Email - kenny.capek@smail.ic
Dosažené vzdělání:
- Základní škola T.G. Masaryka Šardice - 1996 - 2005
- ISŠA Brno, obor automechanik, zakončeno výučním listem + 1 rok zkrácená nástavba autoelektrikář, zakončeno maturitou.
- Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, fakulta logistiky a krizového řízení, program ochrana obyvatelstva - 2009 - 2013
Pracovní pozice:
- HZS JMK, stanice Kyjov, hasič - strojník - 2013 - 2015
- HZS JMK, stanice Kyjov, velitel směny C - 2015 - 2019.
- Seattle Fire Department, Station 19, Medic & Enginner, 2019 - 2021
Licence a oprávnění:
- Řidičský průkaz sk. B,C,T, B+E a C+E.
- Svářečský průkaz - svařování plynem, CO2, svařování elektrodou, svařování plamenem
- Profesní průkaz - obsluha kolového nakladače, obsluha čelního nakladače traktoru, obsluha hasičského speciálu nad 10tun.
- Kurzy: NDT - 16, V - 40, S - 40, OMP - 60, ZZZ - 16.
Proč zrovna já?
Po dokončení vysoké školy, jsem nastoupil jako hasič - strojník na stanici profesionálních hasičů v Kyjově. Zhruba 2 roky jsem vykonával tuhle pozici, do doby, než zemřel náš bývalý velitel směny. Poté, když jsme se s klukama bavili, kdo bude nový velitel směny, padlo to na mě a stal jsem se velitelem směny. V té době jsem taktéž působil jakožto velitel jednotky JSDH, takže jsem měl jediný zkušenost s vedením lidí. Na téhle pozici jsem setrval až do loňského roku, kdy jsem musel kvůli stáži u hasičů v Seattlu v Kyjově skončit.
Něco o mně: Jmenuji se Kenny, je mi 30 let a pocházím z České republiky, konkrétně z jižní Moravy. Narodil jsem se do rodiny hasičů. Od dětství se nějak věnuji hasičině. Zhruba od 16 let jsem se zapojoval do činnosti jednotky, ke které jsem se v 18 letech přidal. Poté jsem se vydal na UTB ve Zlíně, kde jsem studoval fakultu logistiky a krizového řízení, program ochrany obyvatelstva. Po dokončení UTB jsem se přidal k profesionálním hasičům. Myslím si, že svými zkušenostmi, jak z teorie, tak i praxe, můžou být přínosem k HZS v Montgomery.
Podpis: Ing.Cápek
Základní informace:
Jméno: Kenny
Příjmení: Cápek
Titul: Ing.
Datum narození: 12.10.1990
Místo narození: Kyjov, okr. Hodonín, Česká republika.
Národnost: Česká
Občanství: České
Jazyky: Český - plynule mluvený, psaní bez problémů - (C2)
Německý - dobře mluvená, psaná bez chyb - (B2)
Angličtina - na vysoké úrovni - (C2)
Pohlaví: M
Rodinný stav: Svobodný
Trvalé bydliště: Los Santos
Kontakt: - 616955
Email - kenny.capek@smail.ic
Dosažené vzdělání:
- Základní škola T.G. Masaryka Šardice - 1996 - 2005
- ISŠA Brno, obor automechanik, zakončeno výučním listem + 1 rok zkrácená nástavba autoelektrikář, zakončeno maturitou.
- Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, fakulta logistiky a krizového řízení, program ochrana obyvatelstva - 2009 - 2013
Pracovní pozice:
- HZS JMK, stanice Kyjov, hasič - strojník - 2013 - 2015
- HZS JMK, stanice Kyjov, velitel směny C - 2015 - 2019.
- Seattle Fire Department, Station 19, Medic & Enginner, 2019 - 2021
Licence a oprávnění:
- Řidičský průkaz sk. B,C,T, B+E a C+E.
- Svářečský průkaz - svařování plynem, CO2, svařování elektrodou, svařování plamenem
- Profesní průkaz - obsluha kolového nakladače, obsluha čelního nakladače traktoru, obsluha hasičského speciálu nad 10tun.
- Kurzy: NDT - 16, V - 40, S - 40, OMP - 60, ZZZ - 16.
Proč zrovna já?
Po dokončení vysoké školy, jsem nastoupil jako hasič - strojník na stanici profesionálních hasičů v Kyjově. Zhruba 2 roky jsem vykonával tuhle pozici, do doby, než zemřel náš bývalý velitel směny. Poté, když jsme se s klukama bavili, kdo bude nový velitel směny, padlo to na mě a stal jsem se velitelem směny. V té době jsem taktéž působil jakožto velitel jednotky JSDH, takže jsem měl jediný zkušenost s vedením lidí. Na téhle pozici jsem setrval až do loňského roku, kdy jsem musel kvůli stáži u hasičů v Seattlu v Kyjově skončit.
Něco o mně: Jmenuji se Kenny, je mi 30 let a pocházím z České republiky, konkrétně z jižní Moravy. Narodil jsem se do rodiny hasičů. Od dětství se nějak věnuji hasičině. Zhruba od 16 let jsem se zapojoval do činnosti jednotky, ke které jsem se v 18 letech přidal. Poté jsem se vydal na UTB ve Zlíně, kde jsem studoval fakultu logistiky a krizového řízení, program ochrany obyvatelstva. Po dokončení UTB jsem se přidal k profesionálním hasičům. Myslím si, že svými zkušenostmi, jak z teorie, tak i praxe, můžou být přínosem k HZS v Montgomery.
Podpis: Ing.Cápek