Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Náborové řízení do HZS

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

10.7.2021 10:41

Jméno a příjmení -Adam Holub

- Datum narození a váš věk -12.1.1999

- Dosažené vzdělání včetně titulů -vysoká škola Mgr. 

- Telefonní číslo -626801

- Trvalé bydliště -  Nemám 

- Proč chcete být hasičem -chci pomáhat lidem a hasit požáry pomáhat u autonehodach

- Něco o Vás - Jsem, Adam Holub mám ve městě 62 měsíců rád bych se dostal do nějaké IZS složky nejlépe HZS nebo PSA jsem nápomocen kdykoliv.. Rád pomáhám vyprostuji lidi z auta a znám techniky u HZS. Hlavní důvod toho je že vidím věčně auto nehody tak chci hlavně pomáhat atd. 

14.7.2021 15:39

- Jméno a příjmení - Lucie Benesova
- Datum narození a váš věk - 1.1.1998
- Dosažené vzdělání včetně titulů - Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná škola zdravotnická San Fiero
- Telefonní číslo - 331910
- Trvalé bydliště -  Blueberry
- Proč chcete být hasičem - Chtěla bych se stát hasičem abych rozjela svojí karieru v IZS složkách. Kromě toho  chci pomoct lidem kterým se stalo neštěstí či bouračka nebo požár domu. Chci zahranit lidem životy a i zvířatům a ještě si chci splnit přání dětství 
- Něco o Vás - Moje jméno je Lucie Benesova pocházím z města San Fiero. Narodila jsem se na silvestr moji rodíče byly štěstí bez sebe. Po roce se mi narodil brácha ale stále se nemilá věc, rodiče se pohádaly a každý si vzal jedno dítě, mně si vzal otec který pracoval v nemocnici. Protože otec měl hodně práce, tak mně bral otec do práce, kde mi ukazoval různé přístroje pro léčbu. v mé 9. třídě jsem se rozhodla vybrat Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná škola zdravotnická San Fiero kterou jsem prošla s vyznamenáním. Po škole jsem se rozhodla odcestovat do Red County kde jsem začala chodit do fitka cvičit a zlepšovat svoji kondici. Chodím i na procházky a užívám si přírody která obklopuje Red County.

Xanaxik

Hráč

6
15.7.2021 17:32

Jméno a příjmení - Katarina Haven

Datum narození a věk - 14.8.1998 , věk 22

Dosažené vzdělání - Vyučená, Mechanik

Telefonní číslo - 402841

Trvalé bydliště - Nemám domov, ani byt.

Proč chcete být hasičem - Hasičem chci být z důvodu, že ráda pomáhám lidem. Ráda jsem pomáhala lidem a všem v okolí už od mala. Byl to prostě můj sen být hasičem, ten adrenalin co v sobě máte když třeba hoří barák, a vy tam jdete pro malé dítě, a potom vám rodiče děkují, a vy jen řeknete "Je to moje práce." Proto jsem vždy chtěla být hasičem, protože maminka mi vyprávěla jak mně hasiči zachránily v 8 měsících, když nám začala hořet kuchyň. Vzpomínám na to do dnes.

Něco o Vás - Jsem statečná, pracovitá, milá, jdu si za svým cílem, ráda jak jsem napsala výše pomáhám lidem, nebojácná, ráda se hrabu v autech, ale někdy mně lidi dokážou nehorázně vytočit.

Psychická, fyzická a zdravotní způsobilost - Ano mám, pokud potřebuji psychotest, tak čekám až mi pan Eithne Reed zavolá že mohu přijít na ústní psychotest.

Dosažení věkové hranice 21 let - Ano je mi 22 let

Řidičské oprávnění skupiny B a C - B mám, a C si půjdu hnedka udělat.

Trestní bezúhonnost - Neprovedla jsem žádný trestný čin.

Slušné a adekvátní chování vůči ostatním kolegům a IZS složkám - Slibuji že se budu slušně chovat vůči ostatním kolegům a IZS složkám.

Děkuji za odpověď, Katarina Haven.

Ressetth

Hráč

14
17.7.2021 11:49

- Jméno a příjmení - Alexej Gordijevskij
- Datum narození a váš věk - 26/11/1980, 40
- Dosažené vzdělání včetně titulů - Dosaženo vysokoškolského vzdělání, bakalářského titulu.
- Telefonní číslo - 555687
- Trvalé bydliště - San Francisco, čp. 74   
- Proč chcete být hasičem - Tomuto "oboru" se věnuji již od roku 2006, kdy jsem působil na stanici Khabarovsk     v Rusku. Troufnu si říci že tímto i žiji a chtěl bych pokračovat a budovat svůj odkaz, jako někdo, kdo rád pomáhá lidem a nejbližším.
- Něco o Vás - Jak jsem již uvedl výše, od roku 2006 se věnuji tomuto oboru, až do roku 2013 jsem působil po    sborech v Rusku roku 2015 jsme se společně s rodinou přestěhovali do Illinois, kde jsem poté další dva roky působil na stanici v Chicagu. Někteří si mohou mojí osobu ještě pamatovat, jelikož jsem po úspěšné kariéře v Chicagu zaslechl o výběrovém řízení na post majora, stanice tady, v Montgomery které se odehrávalo koncem února. Konkurz jsem vyhrál, úspěšně jsem několik měsíců zastával pozici majora. Osudovým bodem bylo úmrtí v rodině, kdy jsem musel bez váhání rezignovat na post majora a odletět do zpět, do své domoviny. Nyní si myslím že jsem znovu připraven pomáhat tomuto městu. Děkuji za Váš čas. S pozdravem, Alexej Gordijevskij.

Vapper

Hráč

4
17.7.2021 19:36, naposledy upraveno 17.7.2021 19:37 uživatelem Vapper

- Jméno a příjmení - Ray Wind
- Datum narození a váš věk - 22.03.1990
- Dosažené vzdělání včetně titulů - Střední zdravotnická škola - MUDr
- Telefonní číslo - 490459
- Trvalé bydliště -  Montgomery 22/8
- Řidičský Průkaz B,C - Vlastním 
- Proč chcete být hasičem - Pracoval jsem delší dobu u HZS v zahraničí po přestěhováni zde jsem si řekl proč nepokračovat v práci která mě baví a mohu zachraňovat každý den desítky/stovky životů a dbát na jejich bezpečí.
- Něco o Vás - Jsem 31letý člověk který rád sportuje běhá, posiluje, čte a chodí s přáteli na túry do hor a podobně nebaví ho jen tak sedět doma a nic nedělat, proto bych rád dále vykovával práci HZS a zachraňovat životy i zde a být nápomocen jak to jen půjde.

Linedorpheus

Hráč

4
17.7.2021 20:52

Jméno a příjmení - Pamela Scoot
- Datum narození a váš věk - 1.2.1995
- Dosažené vzdělání včetně titulů - středoškolské s maturitou (všeobecná zdravotní sestra) 
- Telefonní číslo -793875
- Trvalé bydliště -  Montgomery
- Proč chcete být hasičem - baví mě práce s lidmi, baví mě pomáhat při zasahach, autonehodach, miluju techniku 
- Něco o Vás - Narodila jsem se v Portugalsku, vystudovala jsem zde střední školu s maturitou, Moji rodiče jsou po smrti, před pár dny jsem se pristehovala do Montgomery a našla si práci jako řidič dodávky tato práce mě ne naplňuje chtěla bych pracovat ve svém oboru, v oboru příbuzném

17.7.2021 21:12, odstraněno 17.7.2021 21:16 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Petan09

Hráč

20
18.7.2021 07:41

((IMBECILOVÉ UDĚLEJTE SI KURVA SVOJÍ PŘEDLOHU @neznamy#4474 )) 

ice udělil za tento příspěvek varování: 6) Je zakázáno sprostě nadávat, či se jinak neslušně vyjadřovat. 13) Off-topic. 7) Respektujte ostatní uživatele a především práci administrátorů. 14) Jednotlivé sekce na fóru mohou mít vlastní pravidla uvedená u dané sekce, v takovém případě jste povinni dodržovat také tato pravidla.

13shinnerss

Hráč

5
20.7.2021 01:26

- Jméno a příjmení - Thomas Marco 
- Datum narození a váš věk - 25.4.1985 - 36let
- Dosažené vzdělání včetně titulů - Karlova univerzita - Ing. 
- Telefonní číslo - 320033
- Trvalé bydliště -  Montgomery, kousek od stanice HZS

- Proč chcete být hasičem - Hlavní důvod je, pomoci lidem v nesnázích, zachraňovat jak lidské tak zvířecí životy. Méně prioritním důvodem je pomoci městu jakožto celku. Hlavně bych chtěl využít svých schopností a dovedností, které se budou hodit v HZS. Jak se brzy dozvíte, s touto prací mám dlouholeté zkušenosti a hlavně praxi.

- Něco o Vás - Jmenuji se Thomas Marco, je mi 36 let. Už od mala jsem se chtěl stát hasičem, vždycky jsem koukal na různé pořady, nebo videa, jak hasiči pracují, hasí, zachraňují a vlastně i žijí. Od 12ti let jsem začal chodit na kroužek malých hasičů, kde nás učili hasit, nasazovat nástavce na hadici apod. , ale nejen to, také nás učili jak vycházet s kolegy, co dělat v jaké situaci, jak se zachovat když žádný kolega není dostupný, co má větší prioritu... Od 25ti let až do dneška, jsem ve SBD (Sbor Dobrovolných Hasičů) Beroun, nemyslím si to jen já, ale i většina kolegů, že tam vyčnívám dovednostmi, jak komunikačními tak praktickými. Před týdnem mi kolegové začali říkat že bych měl podat přihlášku do HZS, protože v HZS bych mohl více pomoci městu.

20.7.2021 16:40
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19