Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Náborové řízení do HZS

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

JeMappelleJR

Hráč

7
21.7.2021 11:18

- Jméno a příjmení - Natalie Brown
- Datum narození a váš věk -
 1.1.2000 21
- Dosažené vzdělání včetně titulů -
mechanička kamionistka
- Telefonní číslo -
 895109
- Trvalé bydliště - 
LV Apartmány
- Proč chcete být hasičem 
Chtěla bych být hasičkou protože si myslím že je málo hasičů a lidi potřebují hodně pomoci od hasičů

CoMore

Hráč

5
21.7.2021 21:01, naposledy upraveno 21.7.2021 21:05 uživatelem CoMore

- Jméno a příjmení - Thomas Pham
- Datum narození a váš věk - 6.9.1985 [35let]
- Dosažené vzdělání včetně titulů - ZŠ, SŠ a studuji na dálku VŠ
- Telefonní číslo - 683022
- Trvalé bydliště - Ubytovna v Montgomery
- Proč chcete být hasičem - Hasičem chci být kvůli tomu nasazení že každý den můžu někomu zlepšit. Buď pomůžu malé kočičce ze stromu nebo vyprostím stařenku z hořícího domu. Ale očekávám že to nebude jednoduché ale mám rád výzvy. Co od této práce čekám? Snad partu dobrých lidí a životní zkušenost.
- Něco o Vás - Jsem ve městě nový přistěhoval jsem se z Vietnamu kde jsem vyrůstal. Přijel jsem zde za prací. Zatím zde nemám moc známých ale doufám že si zde někoho najdu. Nejsem konfliktní člověk. Rád pomůžu když mám jak. Mám menší vadu řeči protože jsem se furt nenaučil dobře skloňovat (!!nechci to psát i tady!!) ale pomalu se doučuji. 

Thomas Pham

24.7.2021 04:40
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Natka

VIP

10
27.7.2021 02:26, naposledy upraveno 27.7.2021 21:49 uživatelem Natka

Meno a priezvisko -Julianna Bukowski
Dátum narodenia a váš vek - 24.08.1987 , 33 rokov
Dosiahnuté vzdelanie včetne titulu - Stredná odborná škola v Krakówe
Telefónne číslo - 439 732
Trvalé bydlisko - SA
Prečo chcete být hasičom - 10 rokov som robila hasiča z povolania v meste Kraków. Chcem po presťahovaní do tohto mesta znova pomáhať ľuďom zachraňovať životy a majetok.
Niečo o Vás - Už od malička som chcela pomáhať ľuďom. Mama si pre mňa predstavovala inú prácu ako chodiť do plameňov a nasadzovať svoj krk aby som niekoho zachránila. V lekárstve som sa nenašla bohužiaľ ale práca hasiča ma bavila. Od 12 rokov som robila dobrovoľného hasiča a chodila aj po súťažiach po celom Poľsku. Nastupila som na strednú odbornú školu v Krakówe na odbor hasičská technika. Školou som prešla a skončila ju v 23. Musela som štúdium odložiť kvôli neplánovanemu tehotenstvu. Od 23 som pracovala v Krakówe ako výjazdovy hasič až doteraz kým sme sa nepresťahovali.

Julianna Bukowski 

27.7.2021 19:13, odstraněno 7.8.2021 19:17 uživatelem

JackiS

Hráč

2
28.7.2021 22:39

Jméno a příjmení - Denisa Cain

Datum narození a věk - 10.12.1997, věk 23

Dosažené vzdělání - Vyučená, Mechanik

Telefonní číslo - 321382

Trvalé bydliště - Nemám domov, ani byt.

Proč chcete být hasičem - Hasičem chci být protože řada pomáhám lidem. Vždycky jako malá jsem snila o tom jak půjdu do hořící, nebo uhasim nějaký ten požár nebo vyprostim osobu z vozidla. Jako malá jsem vždycky obdivovala hasiče a jejich výkony a to doteď obdivuju.

Něco o Vás - Jsem statečná, pracovitá, milá, jdu si za svým cílem, ráda pomáhám lidem, možná i nebojácná, ráda se hrabu v autech. Když mě někdo nasere tak se snažím být i tak na něj hodná každý člověk dokáže být hodný. Mocinky moc ráda se starám o autíčka.

Psychická, fyzická a zdravotní způsobilost - Ano mám, jestli potřebují psychotesty není problém si je udělat.

Dosažení věkové hranice 21 let - Ano je mi 23 let

Řidičské oprávnění skupiny B a C - Ano, mám.

Trestní bezúhonnost - Neprovedla jsem žádný trestný čin.

Slušné a adekvátní chování vůči ostatním kolegům a IZS složkám - Slibuji že se budu slušně chovat vůči ostatním kolegům a IZS složkám.

Děkuji za odpověď, Denisa Cain.

30.7.2021 20:54, odstraněno 1.8.2021 13:48 uživatelem

AduaRajec

Hráč

2
1.8.2021 11:16

- Jméno a příjmení - Adua Rajec

- Datum narození a váš věk - 28.3.2000 ( 21 let )

- Dosažené vzdělání včetně titulů - SOU Podbořany, SOŠ Podbořany, Požární technika

- Telefonní číslo - 832318

- Trvalé bydliště -  NE

- Proč chcete být hasičem - Chtěl by jsem si vyzkoušet práci prospěšnou i pro někoho jiného, než jen pro mě. Chtěl bych pomáhat lidem.

- Něco o Vás - IC: Do města jsem přijel, když mi bylo 20 let. Od té doby dělám ve firmách a když se něco semele na silnici, nějaká nehoda, často pomáhám. Chtěl jsem být vždy užitečný. Můj dědeček dělal u HZS 43 let. Chodil jsem na kroužky, co se tohoto zaměření týkaly. Neberu žádné drogy, nepiju alkohol a jsem připraven pracovat.

OOC: Je mi 16 let, jsem přátelský člověk, chtěl bych být u HZS z důvodu, že bych chtěl prostě pomáhat lidem :) Vždycky jsem sledoval jen jejich práci a snažil jsem se pomoct. Neřikám, že jsem v RP nejlepší, ale něco už jsem se naučil celkem dost...

2.8.2021 01:02, odstraněno 2.8.2021 01:04 uživatelem
2.8.2021 16:50

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19