Tituly před jménem: Mgr. PhDr.
Jméno: Christopher
Příjmení: Lee
Tituly za jménem: -
Datum narození a věk: 19.7. 1990 - 31 let
Dosažené vzdělání včetně titulů:
- Portland Village School (Úspěšně dochozena)
- Lincoln High School (Úspěšně dochozena)
- Lewis & Clark college (Úspěšně dochozena)
- Multnomah University (Dosaženo magisterského vzdělání + rigorózní zkouška - doktor filozofie)
Tituly: Mgr. PhDr. (viz. 1. řádek)
Telefonní číslo: 442-825
Trvalé bydliště: Blahobyt ve formě zadních sedaček u auta, tím pádem trvalé bydliště je stále Oregon Portland, Mercy Avenue 34/45. Veškerá pošta adresovaná mně, jest k vyzvednutí mnou na úřadě v Blueberry.
Proč chcete být hasičem? Řekněme, že nějakou formu pomoci lidem mám v krvi. Zatím jsem pomáhal především v psychické formě pomoci, kdežto asistence u nehod, či jiných rizikových situacích mi je taky známá. Plus jsem taky zainteresován na to nezemřít hlady, ale to je jen moje osobní připomínka. Ještě za mých mladých let jsem dělal u sboru dobrovolných hasičů v menší vesničce kousek od Portlandu, či-li zkušenosti v tomto oboru taky nějaké mám.
Zkušenosti:
- Portland Mail & More (Pouze brigáda ke škole - pár měsíců)
- Portland Therapy Center - 4 roky (Psycholog)
- Portland psychology clinic - 1 rok (Psycholog)
- Chris WHYTC Portland - 3 roky (Psycholog)
- Garage 66 - momentální živobytí (Správa komunikací)
Něco o vás: Chris se narodil roku 1990 v malebném předměstí města Portland v Oregonu. Žil s jeho matkou a nevlastním otcem. Měl bezproblémové dětství, čímž se odvíjely jeho vztahy a rodinou a přáteli. Následkem byly i jeho známky ve škole ve které mu to šlo více než dost a povedlo se mu dosáhnout magisterského titulu v oboru psychologie a titulu PhDr. dokončením rigorózní zkoušky. Chris má v oblibě přírodu a procházky. Má rád motorky a starší auta. 3 roky vlastnil svou psychologickou kliniku v Portlandu, načež se rozhodl v roce 2021 opustit rodný stát a přestěhovat se do San Andreas.
Trestní rejstřík: Čistý
Licence: ŘP skupiny A, B, C
Povolení k lovu ryb
Tituly před jménem: Mgr. PhDr.
Jméno: Christopher
Příjmení: Lee
Tituly za jménem: -
Datum narození a věk: 19.7. 1990 - 31 let
Dosažené vzdělání včetně titulů:
- Portland Village School (Úspěšně dochozena)
- Lincoln High School (Úspěšně dochozena)
- Lewis & Clark college (Úspěšně dochozena)
- Multnomah University (Dosaženo magisterského vzdělání + rigorózní zkouška - doktor filozofie)
Tituly: Mgr. PhDr. (viz. 1. řádek)
Telefonní číslo: 442-825
Trvalé bydliště: Blahobyt ve formě zadních sedaček u auta, tím pádem trvalé bydliště je stále Oregon Portland, Mercy Avenue 34/45. Veškerá pošta adresovaná mně, jest k vyzvednutí mnou na úřadě v Blueberry.
Proč chcete být hasičem? Řekněme, že nějakou formu pomoci lidem mám v krvi. Zatím jsem pomáhal především v psychické formě pomoci, kdežto asistence u nehod, či jiných rizikových situacích mi je taky známá. Plus jsem taky zainteresován na to nezemřít hlady, ale to je jen moje osobní připomínka. Ještě za mých mladých let jsem dělal u sboru dobrovolných hasičů v menší vesničce kousek od Portlandu, či-li zkušenosti v tomto oboru taky nějaké mám.
Zkušenosti:
- Portland Mail & More (Pouze brigáda ke škole - pár měsíců)
- Portland Therapy Center - 4 roky (Psycholog)
- Portland psychology clinic - 1 rok (Psycholog)
- Chris WHYTC Portland - 3 roky (Psycholog)
- Garage 66 - momentální živobytí (Správa komunikací)
Něco o vás: Chris se narodil roku 1990 v malebném předměstí města Portland v Oregonu. Žil s jeho matkou a nevlastním otcem. Měl bezproblémové dětství, čímž se odvíjely jeho vztahy a rodinou a přáteli. Následkem byly i jeho známky ve škole ve které mu to šlo více než dost a povedlo se mu dosáhnout magisterského titulu v oboru psychologie a titulu PhDr. dokončením rigorózní zkoušky. Chris má v oblibě přírodu a procházky. Má rád motorky a starší auta. 3 roky vlastnil svou psychologickou kliniku v Portlandu, načež se rozhodl v roce 2021 opustit rodný stát a přestěhovat se do San Andreas.
Trestní rejstřík: Čistý
Licence: ŘP skupiny A, B, C
Povolení k lovu ryb