Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Náborové řízení do HZS

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Tulen4762

Hráč

11
1.9.2021 23:07, naposledy upraveno 1.9.2021 23:08 uživatelem Tulen4762

Jméno a příjmení:  Viktorie Kruta

Datum narození a váš věk:  10.9 1985 

Dosažené vzdělání včetně titulů: Vysoká škola ekonomická ( Dokončil ) 

Telefoní číslo:-

Trvalé bydliště:-

Proč chcete být hasičem: Už od malá chci bejt hasičem byl jsem dobrovolnej hasič a teď chci bejt realnej hasič a pomáhat lidem na sto procent.

Něco o vás: 

Vzdělání: Vysoká škola ekonomická ( dokončil )

Licence: Řidičský průkaz typu B,C

Kurzy: Kurz sebeobrany,Kurz první pomoci , Kurz Dobrovolného Hasiče. 

Jacko88

Hráč

42
6.9.2021 16:54, naposledy upraveno 19.10.2021 13:04 uživatelem Jacko88

Hasičský záchranný sbor San Andreas, základna Montgomery

Výsledková listina přijímacího řízení [06.09.2021]

#01 Vážená slečno Ness (@Holysek), Přijat

#02 Vážená slečno Black (@RyderWillson), Nepřijat

#03 Vážený pane Rajec (@AduaRajec), Nepřijat

#04 Vážený pane Siemens  (@Djmodo666), Nepřijat

#05 Vážená slečno Kruta (@Tulen4762), Nepřijat

Rozhodnutí bylo vydáno dne 06.09.2021. Pokud přijatý uchazeč neprojeví zájem o přijetí kontaktováním kpt. Leonarda Smitha tel: 563-559 nebo npor. Nathalii Hilton tel: 823-681 a nebo por. Nikol Kriegerovou tel: 735-944 do pěti dnů od vynesení rozhodnutí. Po uplynutí doby sedmi dnů od vynesení rozhodnutí bude rozhodnutí bráno jako NEPLATNÉ.

Za Hasičský záchranný sbor San Andreas npor.

Nexoys

Hráč

21
8.9.2021 14:11, naposledy upraveno 8.9.2021 14:15 uživatelem Nexoys

Jméno - Bryan

Příjmení - Garcia

Tituly před jménem - Žádné

Datum narození - 19.7.1995 26let

Místo narození - Washington ST (Spojené štáty)

Trvalé bydliště - Los Santos

Telefonní číslo - 788-619

Smail - bryan.garcia@smail.ic

Nejvetší dosaženy vzdelaní

- Vysoká Zdravotnícka škola s diplomem.

Proč chci být hasič? - Už jako maly jsem zachraňoval životy a chci v tom nadále pokračovat. K hasičům se hlásím, protože mám podle mě docela bohaté zkušenosti s touto prací a vždy, když vidím nějakou dopravní nehodu nebo nějaké zranění tak se snažím pomoct zraněným, jelikož mám kurz první pomocí.

Něco o mně - Jsem mladý kluk pocházející z Spojenych štátu. Od roku 2019 bydlím v San Andreas a konkrétně v Los Santos. Do San Andreas jsem se přestěhoval za lepším životem. Ovládám dva jazyky na dobré úrovni a konkrétněji Angličtinu a Ruštinu. Snažím sa každý deň cvičiť.. Všetko snažím riešiť s chladnou hlavou.

10.9.2021 19:55, odstraněno 10.9.2021 20:10 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Jacko88

Hráč

42
16.9.2021 23:34, naposledy upraveno 19.10.2021 13:04 uživatelem Jacko88

Hasičský záchranný sbor San Andreas, základna Montgomery

Výsledková listina přijímacího řízení [16.09.2021]

#01 Vážený pane Garcia (@Nexoys), Přijat

#02 Vážený pane Gallardo (@neznamy#3931), Nepřijat

#03 Vážený pane Turecky (@Honza007hraje), Nepřijat

Rozhodnutí bylo vydáno dne 16.09.2021. Pokud přijatý uchazeč neprojeví zájem o přijetí kontaktováním kpt. Leonarda Smitha tel: 563-559 nebo npor. Nathalii Hilton tel: 823-681 a nebo por. Nikol Kriegerovou tel: 735-944 do pěti dnů od vynesení rozhodnutí. Po uplynutí doby sedmi dnů od vynesení rozhodnutí bude rozhodnutí bráno jako NEPLATNÉ.

Za Hasičský záchranný sbor San Andreas npor. 

18.9.2021 16:59, naposledy upraveno 18.9.2021 17:19 uživatelem moriscze

Jméno a přijmení : James Kline

Datum narození a věk : 14.6 1990 (věk : 31)

Dosažené vzdělání : Lékařská Fakulta (Úspěšně dokončena)

Telefonní číslo : 533899

Trvalé bydliště : Los Santos ulice Temple číslo popisné 247

- Proč chcete být hasičem -

Práce hasičů je pro mě už od malička velký sen.Chci obědovat svůj život za záchranu druhých.Jako mladší jsem byl člen dobrovolného hasičského sboru a i přes to že jsem nezažil skutečný výjezd například k požáru tak mě i tato práce naplňovala.Rád pomáhám lidém proto jsem se rozhodl zkusit se stát hasičem.

- Něco o Vás - 

Jsem energický mladík který se rád učí novým věcem a rád pomáhá lidém.Jsem přátelský a myslím si že i spolehlivý protože nikdy semnou nikdo neměl problém.Po škole jsem se rozhodoval co budu dělat.Nechal jsem si čas na rozmyšlenou a i přes to že jsem mohl jít k záchranné službě jsem se raději rozhodl být hasičem.Nevím proč ale tento styl služby se mi zamlouvá víc a mám k němu větší vztah.Jak už jsem psal rád pomáhám lidém,již jsem alespoň asistoval při nějakých nehodách na které jsem narazil.Rád se přidám do přátelského kolektivu se kterým budu chtít být jako člen týmu který bude táhnout za jeden provaz.

Plzi

Hráč

4
19.9.2021 22:33, naposledy upraveno 20.9.2021 14:38 uživatelem Plzi

- Jméno a příjmeníDaniel Escor

Datum narození a Váš věk - 06. 11. 1996 / věk 25 let

- Dosažené vzdělání včetně titulů - Střední odborná škola požární ochrany a Vyšší odborná škola požární ochrany. Ukončeno maturitní zkouškou.

- Telefonní číslo - 714897

- Trvalé bydliště - Santa Maria Beach LOS SANTOS 2739

- Proč chcete být hasičem - Vybral jsem si tuto práci, protože když jsem byl dítě, můj dědeček pracoval ve sboru dobrovolných hasičů a mně se to velmi líbilo. Nebezpečnost tohoto povolání mi imponovala. Technika a systém práce je s tím, co jsem obdivoval jako malý, nesrovnatelná. To, že člověk pomáhá lidem v mezních situacích, však zůstává stejné.

- Něco o Vás - Mé jméno je Daniel Escor a je mi 25 let. Narodil jsem se v LS, kde i teď bydlím. Dědeček pracoval ve sboru dobrovolných hasičů a mně se jeho práce líbila a tak jsem se rozhodl, že půjdu po jeho stopách a stanu se hasičem. Když mi bylo 15 let podal jsem přihlášku na hasičskou školu v Los Santos, kde jsem úspěšně zvládl přijímací zkoušky. Po úspěšném ukončení střední školy jsem byl dlouho nezaměstnaný a věnoval se svým koníčkům. Myslím si, že i v nejhorších situacích dokážu udržet chladnou hlavu a podat výkon na 100%. Rád chodím do posilovny a miluju sporty kde je potřeba týmová spolupráce. Mám řidičský průkaz skupiny A,B,C a lodní licenci. 

Podpis:     Escor      

HLMNqqq

Hráč

18
19.9.2021 22:36

Přihláška k HZS

Základní informace:

- Jméno a příjmení - Lucasa Morale

- Datum narození a váš věk - 11.6.1995; 26 let
- Dosažené vzdělání včetně titulů - 2013 - Střední škola technického zaměření ukončena maturitní zkouškou
- Telefonní číslo - 524921; lucasa.morale@smail.ic
- Trvalé bydliště -  Santa Maria Beach 822; Los Santos

Proč se chci stát hasičem: Práce hasiče je všude na světě jedno z nejdůležitějších povolání a zaměstnanců se zdá být nedostatek vzhledem k fyzické, i mentální náročnosti. Již od raného věku jsem k hasičům vzhlížel, což následně vyústilo k mému nástupu do týmu požárního sportu již v deseti letech, kde jsem nasbíral spoustu zkušeností s hasičskou technikou a víc se tak zamiloval do práce výjezdového hasiče samotné. Na výjezdové stanici v Montgomery jsem již v minulosti působil (lze doložit pracovní smlouvou) a můj kariérní postup byl znatelný (Rotný → Poručík), můj odchod na nějakou dobu zpět do Říma mě ale donutil pracovní kontrakt ukončit. Troufnu si říct, že bych pro sbor mohl být velkým přínosem vzhledem k mým zkušenostem.

Něco o mně: V první řadě si myslím, že vynikám svou psychickou odolností, kdy i v nejtěžších a velmi stresujících situacích dokážu udržet chladnou hlavu. Jsem cílevědomý týmový hráč, s nadšením pro přátelský kolektiv. Mám vysokou výdrž a skvělou fyzickou kondici díky mým častým návštěvám posiloven. Jsem držitelem řidičských oprávnění skupin A, B, C a lodní licence. Mám za sebou absolvování kurzů první pomoci, horolezectví a potápění, kterému se i volnočasově věnuji. 

Podpis:  Morale

Julik

Hráč

31
20.9.2021 18:48

Jméno a Příjmění: Brian Spiels 

Datum narzoení: 7.4.1988

Trvalá bydliště: Jefferson 62 Los Santos

Smail:brian.spiels@smail.ic

Telefoní číslo: 848752

Dosažené vzdělání: Vysoká Technická škola

Proč chci být hasič: Už od mala jsem chtěl zachranovat a pomáht např když mi bylo cca 10 let tak jsem lezl asi 5 metrů na strom pro mále kotě protože se tam seklo.A když jsem byl větší tak jsem si řekl že bych chtěl být jendou hašíc a pomáhat lidem více a být aktivnější vůčí zdraví a bezpečí občanů,ale když mi padlo 18 tak jsem nějak začal pracovat z u DHL v Česku a už mě to nebavilo a řekl jsem si že bych chtěl být nějak více užitečný,a tak jsem s rozhodl že odletím do San Andreas a začnu nějak žít tu a od roku 2021 bydlím v San Andres a mám zde už i firmu a dost dobrých přátel,a tak jsem si řekl že bych si mohl spnit sen a skusit být hasič zde v San Andreas,jak jsem říkál rád bych pomáhal lidem aby byli v bezpečí a v klidu rád se obětuji a rád pomohu káaždému kdo si pomoc zaslouží,mile rád pomohu lidem kteří si pomoc zaslouží,když vidím např auto nehodu tak pokážde zastavím a nějak pomohu když mohu nebo hned volám nějakou pomoc napr ZZS a rád bych byl členem HZS u Městě San Andreas 

Něco o mě : Jsem 33 letý muž který už má nějaké zkušenosti a něco za sebou pocházím z České Republiky a roku 2021 jsem se rozhodl odstěhovat do San Andreas a povedlo nyní zde mám už i firmu a dost dobrých přátel,ale řikál jsem si že bych chtěl být už nějak více užitečný v městě a pomáhal lidem jako nějaká složka npř HZS,tak jsem si říkal že to skusím tady v San Andreas 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19